Петричев: Трансферната сага около Терзиев е интересно четиво

16:22
Петричев: Трансферната сага около Терзиев е интересно четиво
"Трансферната сага около Георги Терзиев с Лацио беше едно интересно четиво по коледните празници за кафе", каза изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

Петричев коментира трансферите около клуба, но заяви, че Лудогорец няма необходимост да продава на всяка цена и ще "седне на масата" за преговори само при сериозна оферта към техен играч.

"Миналата година беше интересна и напрегната, както за нас, така и за вас. Да си пожелаем отново да преживеем подобни форуми. За да се осъществи изходящ отбор, трябва да е доволен не само клуба, но и играчите. Трябва и двете страни да са удовлетворени. Има много голям интерес към наши играчи от много дестинации и първенства, но оферта, която ние определяме като сериозна, не сме получили. Този отбор в момента ще изнесе пролетния дял на първенството. Трансферната сага около Георги Терзиев с Лацио беше едно интересно четиво по коледните празници за кафе. Към днешна дата няма нито една оферта, която да ни накара да седнем на масата. Запитвания има много, но конкретна оферта за момента не сме получавали. Това е нормално за този етап от годината. Възможни са изходящи трансфери, затова към днешна дата няма да кажа нищо категорично. Има интерес към много от играчите ни - и към Съни Дяков, и към Владо Стоянов, и за Кайсара, и Марселиньо и за всички наши играчи, които се представиха добре в Шампионската лига. Ние нямаме необходимост да продава футболисти на всяка цена, само за да докажем на някого, че можем да правим трансфери. Повярвайте ни можем да правим, но не искаме да е на всяка цена. Първо, защото ни е важен отбора, а и изкарахме много добри приходи от миналата година и то не само от европейски турнири. Нямаме необходимост да продаваме, за да вземем някой лев или да покрием определен разход. С доста от футболистите, на които им изтичаха договорите финализирахме преговорите", каза Петричев. Той разкри, че предстои сериозна реконструкция на базата в Разград.

"Няма да можем да играем мачове от плейофи и групова фаза през 2015 година в Разград. За предварителните кръгове, мисля че няма да има проблем. Захванали сме се с много сериозна реконструкция на този стадион и дано за следващия цикъл да имаме възможност на " Лудогорец Арена". Не искам да се ангажирам със срокове, но съвсем скоро ще е готова трибуна "Моци". Работата вървеше дори и през коледните, и новогодишни празници. Планира се много мащабно разширение на тренировъчната база, защото с развитието на ДЮШ се задъхваме откъм терени, съблекални и т.н. Ще се направят още пет терена и сграда със съблекални, кабинети и модерен възстановителен център за ДЮШ", каза Петричев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация