Атлетико Мадрид - Реал Мадрид, спечелен

17:08
Атлетико Мадрид - Реал Мадрид, спечелен

Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:
 

м. януари: 1 познати от 4 мача - 25% успеваемост
 
 Залог на деня за 05.01.2015 г. 



Няма съмнение, че това е гвоздеят в днешния, иначе беден футболен тираж. Предвид, че предстои и мач реванш Атлетико трябва да направи така, че ако не спечели, то поне няма и да загуби първата среща на своя стадион. Настроението в лагера на дюшекчиите е приповдигнато след връщането на Торес, а добрите игри на тима (най-вече в защита) от миналия сезон продължават и сега. Програмата на Реал е тежка и грешката срещу Валенсия до някаква степен може да бъде приета за нормално събитие. Днес треньора на гостите ще предприеме ротации, но това едва ли ще внесе необходима свежест. Атлетико ще бъде без Ансалди, Миранда и Родригес, но домакините имат достатъчно добри играчи (а и сега мотивацията им ще бъде на пределни нива), за да се представят добре и да не загубят този двубой.

 Прогноза: 1Х, Коефициент: 1.75
 
За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

 

Автор: Георги Сотиров

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
08.01.2015 17:38

ВИП мач 2 за днес 08.01.2015г.
Чания - Панатинайкос
Първенство: Гърция, Купа
Налачен час: 17:30ч.
Прогноза: победа за Панатинайкос при -0.5.1.0 гола (АХ)
Сигурност: 7/10
Коефициент: 1,90
Букмейкър: bet365
Разликата в класите тук е очевадна! Още повече, ча Панатинайкос днес ще заложи на сериозно част от основните си изпълнители и след като спечели първите два мача в турнира сега ще търси нова победа за да бъде уверен в първото място в групата.

joro_sotirov
08.01.2015 17:37

ВИП мач за днес 08.01.2015г.
Лутън – Шросбъри
Първенство: Англия, Лига 2
Налачен час: 21:45ч.
Прогноза: Лутън + 0.0.5 гола (АХ)
Сигурност: 8/10
Коефициент: 1,72
Букмейкър:Пинакъл
Шросбъри е по-високо в таблицата спрямо своя съперник, но е изключително неубедителен когато играе навън и статистиката потвърждава това – 3-3-6. Последните два победи на Шросбъри като гост бяха все на терени на отбори, които са преки участници в битката за оцеляване. Тук дадености, обаче са различни. Лутън е сред най-добрите домакините в тази лига и се намира в зоната на плейофите, като евентуални три точки тук ще му осигурят място, което дава право на директна промоция. Домакините ще играят за победа, а Шросбъри ще се надява да избегне поражението.

atamanov
08.01.2015 00:06

Не разбрах какво обидно имаше в коментара на @vlado_gorna че го махнахте. Шегуваше се малко но не като друг път да обижда. Имаше информация за съставите изобщо по темата си беше. Тук скоро ще пише само @sami както е тръгнала работата.

UrRolS
07.01.2015 18:22

1 познати от 4 мача - 25% успеваемост

Ей страшни типстъри в тоя уинър *lol* ... ако играя на онче бонче ще имам по-добра успеваемост. *lol*

sensea
07.01.2015 19:05

Аз ги правя с ези , тура и калъч.....