Стоичков: Енрике трябва да оправи проблема с Меси

11:16
Стоичков: Енрике трябва да оправи проблема с Меси
Легендата на Барселона Христо Стоичков смята, че Луис Енрике все още може да получи най-доброто от Лионел Меси.

Двамата са в конфликт, като според аржентинския футболист стилът на Луис Енрике не е достатъчно добър за кaтaлунците.

"Това, което се случва с Меси е много притеснително. Не е за първи път да виждам това нещо. Лео губи поредна "Златна топка", заради тези неща, освен това губи и отбора. Луис Енрике може да оправи положението. Напълно може да направи Меси отново играчът, който беше. Двамата трябва да седнат и да се опитат да се разберат помежду си, да потърсят най-доброто решение за отбора. Мислите ли, че Йохан Кройф не ми беше ядосан? Трябва да знаеш как да се справяш, а не да си някой, който да изисква от останалите да правят само това, което ти искаш", каза Стоичков пред "Onda Cero".

Камата коментира и президента на Барса Хосеп Мария Бартомеу. "За мен Бартомеу не е президент, а просто един чиновник. Единственото, от което той разбира, е баскетбол и съвсем малко от футбол", допълни Камата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenstreet
06.01.2015 22:01

До кога ще чакаме Ицата да поеме Барса *joking* С този респект, който си е създал в този клуб не мисля, че е кой знае какъв проблем за борда да го назначи. Точно в този момент няма какво да губят. *smile*

ryangiggs1000
06.01.2015 16:06

Комедията в случая е,че на Барселона им трябва точно някой като Ицо.Перде,което няма да клекне пред Шави,Меси и Иниеста.Отбора (все още) има чудовищен потенциал,но безобразията в съблекалнята,където няколко господа спечелили "хексабъла" дърпат конците,съсипват отбора.Сега вече предполагам,на доста хора им се е разяснило,що аджеба Гуардиола си би камшика.Той не може да управлява клуб,който е командван от играчите.И тук отново идва иронията,защото по време на първото Галактико,Раул,а не Дел Боске редеше състава и точно поради тая причина Реал и многомилионните му покупки падаха,ли падаха по осмина-финали.Сега същата история в Барса-"златните момченца" от академията водят отбора надолу.Да видим,дали ще се появи силен човек,който да озапти самозабравилите се звезди.

AleksHD
06.01.2015 12:57

Днеска имаше много новини за трансфер за Меси в Челси.По чудо Уинър не са копирали някоя статия..

ApricotGarden
06.01.2015 14:22

Е чакай малко. Те върват с около 1-2 дни закъснение, така че имай търпение.

spider_m
06.01.2015 13:43

Тъкмо и аз това мислех да напиша! *lol*

sensea
06.01.2015 12:03

Тази история нещо не ми харесва.....тръгва към цирк....а може и към нечия оставка....

ryangiggs1000
06.01.2015 15:50

По-скоро върви към трансфер на "най-добрия в Млечния път",към някой отбор склонен да извади девет-цифрена сума.