Батков: Положението около лиценза е тежко, трябва ни помощ

19:28
Батков: Положението около лиценза е тежко, трябва ни помощ
"Относно лиценза, положението е тежко. Имаме нужда от помощ от синята общност - да помогнат като си купуват артикули и посещават нашите мачове", обяви собственикът на Левски Тодор Батков след заседанието на Управителния съвет на клуба.

Батков заяви, че клубът вече има работещ УС, като за момента в него влизат Иво Тонев, Константин Баждеков, представителят на Тръст "Синя България" Васил Колев и председателят на НКП Владимир Владимиров. След две седмици ще има ново заседание, на което ще бъдат обсъдени нови кандидатури, като до края на февруари Управителният съвет ще бъде допълнен с още трима души.

"Давам безвъзмездно 15 процента от акциите, както вече бях обещал. Това ще се случи, когато УС бъде вписан. Относно лиценза, положението е тежко, намалили сме част от задълженията, а други сме разсрочили. Имаме нужда от помощ и се обръщам към синята общност - нека всеки фен помогне като си купи артикул и посещава нашите мачове. Надявам се до март да сме изрядни", коментира Батков след днешното заседание.

Членовете обсъдиха тежкото финансово състояние на клуба и взеха решение на следващото заседание, което е насрочено за след две седмици, да бъде обсъден и приет проектобюджет за втория полусезон на спортната 2014/2015 година.

Във връзка с подобряването на маркетинговата политика на клуба съветът взе решение да бъде създадено ново търговско дружество, с участието на клуба Левски и представители на Тръст "Синя България" – експерти в областта на маркетинга и рекламата. Дейността на новото дружество ще бъде насочена към развитие на маркетинга, мърчандайзинга, рекламата и управлението на медиите на ПФК Левски. Приходите от дейността му ще постъпват в клуба.

УС се запозна със спортно-техническото състояние на представителния отбор, определен бе бюджет за първия отбор и бе поставена задача за класиране в евротурнирите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

quitgame
06.01.2015 13:54

Ква помощ ти си бъкан с пари не се прави на "финансово закъсал".Тва че си стиснат и не искаш да си даваш паричките ще така ще има трудности с лиценза

sundza
06.01.2015 10:02

На тебе не ти трябва помощ от синята общност, а една друга, по-специализирана помощ, от някоя клиника. Няма такъв идиот.

Jason_Scotland
06.01.2015 08:03

До коментар [@comment 1746218] от [@user kapitana123]:

*joking**joking**joking* чист български*joking*

miro211
06.01.2015 00:25

Още ще клекне...съсипа отбора сега иска и феновете да го гушат. Чорни отдавна го няма, няма от кого да цоца и си търси цицка*lol*

Jason_Scotland
05.01.2015 23:35

Ганя от неговите си акции ли дава безвъзмездно или увеличава капитала, като дава нововписаните безвъзмездно ... хитрец е той*cigarette*
Инак е жалко да гледам и двата гранда да "бутат маслото здраво". Дано скоро свърши таз мъка. В положителен смисъл разбира се.

sensea
05.01.2015 23:13

Абе Батков.....ще ти пратят един галфон с бомбичка и БФС то ще отмъкне 20-39 бона......

crazy_rabbit
05.01.2015 22:30

А до вчера се е*ава с ЦСКА *lol* Който копае чужд гроб... *lol*