Съотборник на Валери и Марто пипна свински грип

08:32
Съотборник на Валери и Марто пипна свински грип
Ужасяващият свински грип, който тръшна половин Мексико и хвърли в смут целия свят, не подмина и Висшата английска лига.

Защитникът на Манчестър Сити Майка Ричардс е хванал коварната зараза, съобщава "Сън". Футболистът каза, че е усетил първите симптоми по време на ваканцията си в Кипър и това е била причината да не се завърне в четвъртък за предсезонната подготовка на "гражданите".

"В началото си помислих, че имам лошо възпаление на гърдите или съм получил алкохолно отравяне. Почувствах се толкова слаб, че не можех да се движа и да се храня. Когато разбрах какво е, започнах да си мисля какво ли не. Клубът ми прояви разбиране. Съотборниците ми обаче навярно ще тренират с предпазни хирургически маски. Щом аз мога да се разболея, значи всеки може", каза Ричардс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
11.07.2009 18:25

Real Madrid, Liverpool грандове *joking* тва е само на фифата и ФМ

shark2009
11.07.2009 16:18

В фифа 09 като играя на мениджър и след некой друг сезон тоя Майка Ричърдс става трансферна цел на Реал Мадрид , Ливърпул и секви грандове тоя става ебати звездата ако и в живота е така не знам

azur
11.07.2009 12:56

Каква Висша лига бе ... Той е един от най - добрите защитници в света *joking* Играч с едър кокал, идеален за защитник тип дърво, но не .. бърз и издържлив .. включва се и в атаките отбора ... На Ман. Сити им липсва добър треньор и затова не пробиват !.. Сега само в Премиършип ще пляскат с ръце ... Трябва да направят отбор сега и да се сработят този сезон, че догодина ще се класират в Европа и к'во ...

Redbula
11.07.2009 12:05

или съм получил алкохолно отравяне *smile* *joking*

mengeme
11.07.2009 11:56

Дано всичко мине наред и Майк Ричардс да оздравее по-скоро, защото много от хората станаха жертва на този грип! Също така още помним трагедията, която се случи с друг играч на Манчестър Сити Марк Вивиан Фое, който загина по време на мач на камеринския национален тим! Почивай в мир Марк!

Cristian0
11.07.2009 10:00

Жалко той е един от наи-стабилните защитници във Висшата лига заедно с Рио Фърдинанд и Тери