Еврофутбол мина 190 000 000 лв.

14:28
Еврофутбол мина 190 000 000 лв.
Букмейкърската компания "Еврофутбол " се превръща все повече във футболния Дядо Коледа за много фенове. С края на годината печалбите в игрите се увеличават лавинообразно и вече минаха 190 милиона лева за годината. В компанията не изключват най-любимите за запалянковците коледно-новогодишни кръгове да закръглят рекорда от 200 милиона. Така дневните печалби ще минат впечатляващите 500 000 лева.

Над 750 пункта в 230 населени места в България не спират да работят. "Еврофутбол " продължава да търси и нови букмейкъри заради засилващия се интерес. Само през тиражите за уикендите има по над 500 мача, а на много от тях опциите за залози минават 120. Най-многото залози са за познаване на конкретния знак от двубоите и вариантите ,.под 2,5 гола" или "над 2,5 гола". Любимото на българите първенство е английската Висша лига, в която са прогнозирани най-много мачове. През изминалата година огромни залози е имало на двубоите от мондиала в Бразилия.Скорост набират залозите на мачове от американската баскетболна асоциация НБА. А виртуозните изяви на Григор Димитров и Цветана Пиронкова увеличиха привържениците и на тенис залозите. Компанията има огромен бонус пред конкурентите в интернет пространството - изплаща всяка печалба на секундата. За разлика от останалите, при които може да се чака и с дни банков превод.

В понеделник (Бел. ред. – става въпрос за церемонията "Спортист на годината“, която се проведе на 22.12.2014 г.) "Еврофутбол " ще спонсорира най-важната спортна церемония - избора на най-добрия сред най-добрите спортисти. През 2015 година компанията ще продължи да подпомага спорта. Букмейкърската къща е сред основните спонсори на националния отбор, футболната "А" група, помага финансово с реклами на грандовете ЦСКА и "Левски", както на пловдивските "Ботев" и "Локомотив". Предстоят много мероприятия с национали на България в различни пунктове, но "Еврофутбол " не разкрива подробности. През миналата година букмейкърът бе спонсор на големия турнир от европейския тур по снукър в София. Помага финансово и на волейболната федерация.

"Еврофутбол" подпомогна още едно събитие, което не бе свързано със спорта - "Каварна Рок Фест". И получи поздравления от световноизвестната група "Юръп"."През 2015 година ще има още много изненади за нашите участници -разкриват от "Еврофутбол ". - Но всяко нещо по реда си. Пожелаваме весела Коледа и щастлива Нова година. И много печалби в празничните тиражи. "Еврофутбол " всеки ден е на линия!"

***
Дамите се влюбват в гонките
Кои са най-често залагащите на гонките с хрътки? Проучване на "Еврофутбол " показва, че това състезание става любимо на младите дами.

Надбягванията от Великобритания са възможност за много бърза и лесна печалба. Те са на всеки пет минути и продължават по около 60 секунди. Гонките позволяват да търсите коефициент 300. Това става с познаване на първите трима победители, ако те не са сред фаворитите. А историята показва, че това се случва много често.През 2014 година надбягванията с хрътки бяха хитът в тиражите на "Еврофутбол".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

futbolista_rs
05.01.2015 15:55

Споко, Еврофутбол печелят даже вие да ачелите. От маржа в коефицентите, а при тях е двоен отколкото в интернет. Ако всички играчи са с 60% познати мачове в дългосрочен план, то Еврофутбол пак не са на загуба.

golemiq_geshan
05.01.2015 15:41

Голям келипир че си изчакал 3-4 дена повече за печалба , така обаче можеш да залагаш на секундата , без дори да излизаш от вкъщи , ако видиш нещо сигурно и го залагаш без да се налаг да си чакаш реда или някоя кифла , която е излязла да пуши цигара или 10 човека на терминала , които си объркали мачовете и не си надписват фишовете ... Най - големия минус на еврофутбола е залозите на живо , където примерно можеш да събереш 4-5 мача да ги пуснеш над 0.5 към 10-15 мин и да събереш 1,60-1.70 и да им сложиш 100-200 кинта , отатъка и 1.30 ако имат тея мачове ако изобщо имат вариант за такива залози ще е чудо ..

sensea
05.01.2015 14:50

Щом си плаща......прекараха почти всички онлайн залаганя в нета ....и ето ти печалбата и оборота

sarelle
05.01.2015 14:46

Уинър правят реклама на предприятието на Божков, за пари естествено.