Арсенал стартира защитата на ФА с бой над тигрите (видео)

21:46
Арсенал стартира защитата на ФА с бой над тигрите (видео)
Арсенал победи Хъл Сити с 2:0 на стадион "Емирейтс" в среща от третия кръг на ФА къп.

Главен съдия бе Робърт Мадли.

Топчиите матираха отбраната на тигрите в 20-та минута, когато Алексис Санчес центрира от корнер и Пер Мертезакер реализира след удар с глава.

Отново Алексис имаше основна роля в следващия гол на артилеристите. Осем минути преди края Санти Касорла събра няколко защитници на Хъл около себе си, преди да намери Санчес на границата на пеналта. Последва плътен удар, който попадна в долния ляв ъгъл на Харпър.

Така бе оформен и крайният резултат. Носителите на ФА къп от Арсенал продължават в четвъртия кръг на турнира.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
05.01.2015 12:53

Прави ми впечетление, че когато чичо ви Арсен направи страхотен трансфер всички мълчат, а когато се осере - няма млъкване !

aa2
05.01.2015 10:31

Предполагам, че при нас, ако нападател или халф вкара гол когато излезе очи в очи с противниковия вратар ще бъде пуснат за трансфер.И докато за Уолкът може да има някакво оправдание с липсата на футбол за 365 дни то за Кембъл няма особено много оправдания.
Колкото до коментар №2 - да, Санчез в повечето случаи е ''играча отбор'', но смятам, че вчера не беше точно така.А дори и да е така, какво според теб означава ''плеймейкър''?Той в момента е точно това за нас - през него минават 90% от топките в атака.

caramell
05.01.2015 10:22

Резултата можеше да е 5-6:0 , но е важна победата.