Сантяго Морнинг - Иберия, загубен

16:01
Сантяго Морнинг - Иберия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. януари: 1 познати от 2 мача - 50% успеваемост

 
Залог на деня за 02.01.2015 г.
 
Сантяго Морнинг - Иберия, 23:00 часа

Морнинг падна четири пъти подред и днес мотивацията му следва да бъде завишена в стремежа най-после да вземе пълен комплект точки. Иберия е подходящ съперник, защото днешните гости са от сходна (а може би и по-ниска) класа, а в най-скорошните си девет мача за първенство имат само една победа и цели пет поражения. С. Морнинг спечели последния мач срещу този опонент на своя стадион и днес предвид мотивацията и селекционните проблеми в лагера на гостите, следва да направи същото.

 Прогноза: 1, Коефициент: 1.65

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
05.01.2015 20:26

Браво, Жорка- за Австралия много ме радваш...!

ПП: За много години *smile*

joro_sotirov
05.01.2015 11:35

До коментар [@comment 1745878] от [@user vlado_gorna]:

ПРЕВЮТО НА РУБРИКАТА ЗАВЪРШВА С ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ: Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите!!! Досега не съм те виждал да пишеш нещо дори когато е имало сериозни серии от познати пикове.

joro_sotirov
05.01.2015 11:20

ВИП мач 05.01.2015г.

Пърт Глори - Аделайда






първенство: Австралия, Лига 1

прогноза: Х2

час: 11:30 ч.

коеф: 1,60

сигурност: 7/10

букмейкър: bet365





Пърт Глори е лигер и спечели всички си шест домакински изяви до този сега, но моментът за грешна стъпка на неговия стадион сякаш настъпи. Редица ключови основни изпълнители ще останат извън игра днес поради различни причини за домакините, а Аделайда показва чудесна игра на скорост извън домашния си стадион и днес има добри шансове да си тръгне с точка или три.

night_wolf1984
04.01.2015 16:58

Тея пък откъде са...Аз...предлагам Фк Монблан срещуФк Чумулунгу,айде малко по популярни мачове,да речем,че няма..ама тиража пълен с хубави мачове*smile*

vlado_gorna
05.01.2015 09:27

Няма значение от мача важното е че ги усеща тези селекционни проблеми имали онезии домакини пеедния мач били..много е голям хахха