Въпросът ви звучи гейски, Реал и Юве не са специални, Анчелоти не ми е приятел

18:33
Въпросът ви звучи гейски, Реал и Юве не са специални, Анчелоти не ми е приятел
В типичния си стил наставникът на италианския шампион Интер даде интервю след първата тренировка на "нерадзурите", в което не пропусна да отправи нападки към Милан, Ювентус, Реал Мадрид и новия мениджър на Челси Карло Анчелоти.

"Реал Мадрид? Нямам нищо специално за казване за тях. Може дори да не играем срещу тях през новия сезон, не ме е страх от тях. Те са голям клуб със страхотни играчи и ще са под прожекторите през цялата година, но нямам какво да кажа. Също така не съм притеснен от италианските отбори. Това, което правят е нормално. Всеки иска да стане по-добър и това е очевидно", заяви Моуриньо, визирайки селекцията в Ювентус.

Португалецът продължи в шеговит тон, като се заяде и с присъстващите журналисти.

"Вашият въпрос ми звучи гейски", отговори Специалния на въпрос какъв тип защитник търси. "Казвате рус, кафяв, честен", завърши шегата си Моуриньо.

"Дали Интер е завършен състав? Играем с 11 играчи на терена. Завършени сме, но има различни гледни точки относно това. Искаме осем играчи да напуснат и четирима да дойдат, така че отборът да израсне в посоката, в която искаме аз и ръководството на клуба. В Англия е по-лесно да си треньор, защото хората мислят за футбол за 90 минути. В Италия има поне 60 милиона треньори", заяви Моуриньо.

Относно бившият треньор на Милан, който в момента е мениджър на Челси Карло Анчелоти, Жозе Моуриньо заяви лаконично:

"Анчелоти не ми е приятел."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gucci_Mane
11.07.2009 12:19

Аве ей смешник *joking* Юве бяха по добър отбор от Милан преди да отидат в серия Б бяха по добри като се върнаха в серия А и сега са по добри от Милан Ще изпаднат я се осъзнай малко бе вие тази година и Уефа няма да видите сигурно бе палячо

Sten4
11.07.2009 10:42

NAZARETH *thumb_up* Но не мислиш ли че на масата от населението изпълващи този информацонно-обменен център ще им е необходим тълковен речник,за да разберат Коментарите ти?Изразяваи се по- "просташки" за да може обмена да е по-оптимален!

Milan1989
11.07.2009 06:22

Моуриньо е уникален треньор, който е много добър - това не мога да му отрека. Но като човек е абсолютна мърда *smile* И все пак взе най-слабата ШЛ, която съм гледал - Порто,Депортиво и Монако тогава бяха на 1/2 финали... А в Италия и този сезон ще вземе Интер титлата с оглед на моя отбор, който е като пасивен дупедавец на трансферния пазар и Ювентус, който с централен защитник като Канаваро са потенциален кандидат за изпадане...

NAZARETH
11.07.2009 01:37

Разберете Интер не е Интер заради малкия портогалски рибар, още по малко Челси постигна това което постигна поради същия тъмен невзрачко, там има един друг фактор и той източната капиталистическа мощ възможна и осъществена от един неблаготворен към човека съюз изсмукващ трудовашките дарове но огромна маса народ вярващ до хипнотичност в социалкомунистическия идеал - идеалът на няколкото олигарха.

NAZARETH
11.07.2009 01:16

Жозе е елементарен човек с интересно име, обикновен европейски поданик случил на шанса да натресе хърбавата си особа будеща фалшив авторитет на полезнанието на футболните съдържатели.
Едно добро рекламно лице, единствена причина обезпечаваща интереса към него. Смятам, че е ненужно и дори смешно да занимиват футболния свят с мнението на една абсолютно изкуствено създадена персона и още повече да отъждествяват изказите му за меродавни.

Barazite
10.07.2009 23:23

Да приятелю така е.Моуриньо е добър треньор не го отричам,но лично за мен надменни хора не заслужават уважение *smile*Айде със здраве!

Juventus_tifoz
10.07.2009 22:25

По думите на Моуриньо разбирам, че той се притеснява от транферите, които направиха Реал и най-вече Ювентус, защото тази година конкуренцията в Серия А ще бъде по-голяма. Само не знам дали ще си пожелае да му се падне Реал Мадрид.

azur
10.07.2009 22:12

Английския футбол е класа над италиянския ! Това дори и запалените фенове на Интер, Юве, Милан и пр. не могат да го отрекат ! Но в Челси наистина не спечели ШЛ .. Не казвам, че е най - добрия треньор, но постиженията му са наистина повече от добри за малката му кариера като треньор !! Не може да печели редовно ШЛ, преиграва понякога, но като цяло е един стабилен и постоянен треньор !! Това се опитвам да ти обясня ! Поздрави !

Barazite
10.07.2009 22:03

azur виж сега спечелването на ШЛ с Порто за мен има нещо гнило може бира заради ЕВРО 04 в Португалия нз....Обаче после какво направи с Челси в ШЛ?Отговорът-4 години нищо.Сега 1година в Интер толкова искаше МАНЮ ами падна му се и отпаднаха.....

azur
10.07.2009 21:19

Баразите едно е да гледаш и да цъкаш фифа мениджър .. друго е в ИСТИНСТКИЯ живот .. Ако мислиш, че е по - трудно примерно да миеш кенефи начи все още има много да учиш ... Все пак спечели ШЛ с не толкова големия Порто ?!?! 2 титли на Премиершип при положение, че от създаването и 80 % са на Юнайтед и съра не е лесно постижимо !

pavkata27
10.07.2009 21:13

Barazite :И ти да си,но не си.Всеки му се струва,че на другия работата му е много лесна.Да сте живи и здрави,продължавайте така да мислите

Juventus_tifoz
10.07.2009 20:58

Този сезон в Италия почти нямаше конкуренция и затова интер спечелиха скудетото. Рома отслабнаха, Юве допуснаха доста разочароващи загуби. А в ШЛ докъде стигна *wonder* Нали искаше да му се падне Ман Юнайтед *devil* Падна му се и отпадна.

Barazite
10.07.2009 20:58

Alcaida абе капут и аз да съм тренер на такива отбори и такива играчи и аз ще ги направя шампиони *stop* За Челси ко да ти кажа пръснаха 500млн. за играчи,а за Интер при тая слаба конкуренция кво очакваш?Що не стане тренер на Дженоа или Виляреал и да ги направи шампиони???

MeToDueB
10.07.2009 20:39

а преди това спечелване на Шл с Порто .. знаете, но доизаснявам, за да съм по-точен

MeToDueB
10.07.2009 20:38

мани ти да е палячо .. вярно, че и парите на Роман играят роля в израстването на Челси, но ако не беше и Жозе .. едва ли щяха да постигнат толкова. 2 поредни титли в Англия .. не е малко, а и преди това ШЛ .. и рекорди на Челси без загуба на собствен терен .. сега и титли с Интер .. нямам думи. Голям е *thumb_up*

Alcaida
10.07.2009 20:36

Затова ли е ставал шампион във всички страни, в които е водил отбори *wink* ...щото бил късметлия *wonder* ...и ти ми разбираш от футбол *smile* ...ти си една ф*шкия *stop*

Juventus_tifoz
10.07.2009 20:30

Този идиот е много голям палячо. Спечелил веднъж Шампионската лига и бил специален Просто имаше късмет през този сезон да спечели Серия А, иначе за нищо не става *lol*

azur
10.07.2009 19:42

Много печен тип е тоя човек *wink* Безкомпромисно, точно и компетентно мнение има за всичко !

Ma3oXucT
10.07.2009 19:23

Ах тоя Мауриньо, винаги ме размива *joking*

MadSkilzz
10.07.2009 19:07

Жозе Моуриньо е треньор който много уважавам *stop* *devil*