Бангор - Бала, спечелен

14:24
Бангор - Бала, спечелен

Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. януари: 0 познати от 1 мача - 0.0% успеваемост

Залог на деня за 02.01.2015 г.



Място за грешка от страна на Бала Таун тук просто няма. Тимът е по-класен и превъзхожда във всеки компонент своя настоящ съперник и трябва да разкрие възможностите си, които да му осигурят пълен комплект точки. Бангор Сити е категорично най-слабият тим до този момент и логично е последен, а Бала се бори за второто място, като спечели седем от най-скорошните си десет мача. Бала има три мача по-малко, а победа днес може да даде сериозна заявка, че тимът е най-стойностният след лидера ТНС. Бала играе не много убедително на този терен, но точно днес това едва ли ще е решаващо. Домакините са без двама основни бранители.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.65

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
04.01.2015 13:46

ВИП мач за днес 04.01.15

Eл Джадида - Чабаб Риф Хосейма






първенство: Мароко, GNF1

прогноза: 1

час: 16:00 ч.

коеф: 1,75

сигурност: 7/10

букмейкър: bet365




Ел Джадида загуби само веднъж в последните си шест шампионатни изяви и днес ще търси максимума за да не уседне трайно в ниската част на таблицата. Джадида е стабилен домакин и има само едно поражение от началото на сезона на своя земя и днес ще се надява да продъжли със стабилните домакински изяви. Хосейма падна два пъти подред в предишните два кръга, а изпитва обозрими проблеми в защита, когато играе навън.

joro_sotirov
03.01.2015 16:51

ВИП мач номер две за днес:
Лестър - Нюкасъл






първенство:Англия ФА Къп

прогноза: 1 ДНБ

час: 17:00 ч.

коеф: 1,50

сигурност: 8/10

букмейкър: bet365





Този мач не е от значение за Нюкасъл, а Лестър ще гони домакински успех!

joro_sotirov
03.01.2015 16:41

VIP


Л.Швагер - Депортес Темуко






първенство: Чили, Примера Б

прогноза: 2 ДНБ

час: 22:00 ч.

коеф: 1,53

сигурност: 8/10

букмейкър: bet365






Депортес е огромен фаворит в този мач и следва да го спечели. Той има по-качествена селекция, а неговият съперник ще бъде без редица основни изпълнители. През Ноември 2014 година Депортес спечели на този стадион с 1:3 и сега има сили и възможности да постигне максимума.

putopalo
02.01.2015 15:14

Prestatyn Town-Rhyl FC
Milton Keynes Dons-Chesterfield
Cardiff City-Colchester Utd
Bangor City-Bala Town
Пускам ги като Х-ове в система"янки",една проба за да видя как ще потръгне новата година*beer*