Фабрегас не е трансферна цел на Реал Мадрид

19:00
Фабрегас не е трансферна цел на Реал Мадрид
Спортният директор на Реал Мадрид Мигел Пардеса заяви, че клуба няма да опитва да привлича капитана на Арсенал Францеск Фабрегас през това лято.

Пардеса заяви за 22-годишният Фабрегас, който е юноша на Барселона: "Той е голям играч, няма съмнение в това, но на този момент Фабрегас не е трансферна цел на Реал Мадрид. Клубът работи по други варианти."

Шаби Алонсо е друга трансферна цел на "Белия балет", а Пардеса заяви за халфа на Ливърпул:

"Реал не трябва да се отказва, докато нещата не са окончателни. Има огромна финансова бариера за трансфера, но нещата може да се променят. Ние разглеждаме и други варианти, въпреки че те не са много."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
11.07.2009 11:37

RealM_Fan глей са ве .... как Венгер ще му даде шанс ? А Барса не ... много ясно че е видял нещо в него имах точно това в предвид . Барса не видя нищо в него . 500 000 са много за 15 годишен ? Ако беше останал в Барселана разбирасе че щяха да си го забележат. Но да го продадът въпреки че знаят качествата му нееможе да бъде . А и Венгер си е Венгер той само открива таланти и най - важното дава шанс на младите в Арсенал .

RealM_Fan
10.07.2009 22:15

drusalin не си прав/а за това че барса не са му давали шанс за изява, тъй като Венгер го купи за 500 000 евро на 15 годишна възраст и може би Венгер е видял нещото което ще го направи велик футболист, за разлика от школата на Барса. Иначе ако акостира на Бернабеу не публиката на Реал ще го хули, а тази на Барса...

azur
10.07.2009 20:31

Може и да си прав, но глупостите които съм чел не ми вдъхват доверие ... това че Венгер учи футболистите си на традициите на клуба и уважение към него си пролича ... Но Фабрегас четох, че с удоволсвие би се върнал в Барса ... Може да са спекулации да... Но все пак като кажеш, че е от школата на клуба звучи другяче нали ?!?

drusalin
10.07.2009 20:27

Че Барса никога не са му давали шанс на Фабрегас за туй изчезна за Арсенал като малък и хубаво че го направи . Едва ли някога ще се завърне в Барса . Така че нищо общо няма че е от школата на барселона и това че феновете няма да го аплудират . За разлика от тях вие тук сте много под нивото им ( повечето ) . Те уважават футбола и играчите . А вие не . Фабрегас е млад и е великолепен футболист всеки отбор го иска . Това е поредната глупост на реал им трябва точно такъв футболист и те си го знаят . Няма да се радват да играе за тях ххахахха . Просто Фабрегас едва ли ще напусне Арсенал . Както Ван Перси и други .

azur
10.07.2009 20:08

Еми от школата на вечния "враг" е !!! Има вероятност публиката "да не го приветства" ... Фабрегас, че е най - добрия в неговата позиция е несъмнено и че погледа му върху играта е уникален също е безспорно !!! Но ако не се лъжа Гаго от Реал играеше на същата позиция май ?!?? Не съм много сигурен *sick*

villitu
10.07.2009 19:05

Хах *joking* elephant май е прав *wink* А Фабрегас е един уникален футболист *stop*