Тотнъм - Челси, загубен

16:33
Тотнъм  - Челси, загубен

Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. декември: 10 познати от 21 мача - 47.6% успеваемост

Залог на деня за 01.01.2015 г.



Челси спечели два от последните си три мача като гости на този съперник и днес отново ще трябва да вземе максимума в така ожесточената битка за първото място. След грешката в миналия кръг днес сините от Лондон вероятно ще получат солидна доза мотивация над стандартното ниво от своя треньор, а това може да бъде достатъчно за краен успех. Ясно е, че гостите разполагат с по-качествен състав, в опитът на треньора на домакините е доста по-малък от този на Моуриньо. Тотнъм трябва да надскочи ръста си, за да измъкне нещо от Челси точно сега, а шпорите изглеждат като отбор, който въпреки добрата си форма едва ли ще изкопчи нещо от двубоя. Победа с определен хендикап за Челси също си струва да се опита.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.73

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jose_The_God
01.01.2015 22:36

Сотирка , спри да слагаш на Челси , избирай си друг мач в който Челси не участва !

joro_sotirov
01.01.2015 19:36

Втория ВИП мач за днес и моля следете час, в който ги публикувам за да няма пак хейтъри твърдящи, че ги давам след като са приключили:


Ел Гаиш - Ел Исмаили






първенство: Египет,

прогноза: ази.хенди 0.00 Ел Исмаили

час: 19:30 ч.

коеф: 1,77

сигурност: 7/10

букмейкър: BETVICTOR





Ел Исмаили е по-качествения от двата тима тук и логично е в ролята на фаворит. Гостите тук имат само едно поражение от началото на сезона и се намират в добра форма с пет победи в последните десет мача и тук ще преследват максимума за да могат да се залепят до челниците в таблицата. Ел Гаиш загуби половината от най-скорошните си десет мача за първенство и показа слабости, които днес могат да бъдат фатални. Домакинте ще се надявам просто да не загубят.

joro_sotirov
01.01.2015 17:41

Редакторите късно пуснаха прогнозата за Тотнъм - Челси, но все пак към 40 мин, поствам ВИП мача, който дадох за днес. До момента той е един. Този няма да го включвам в статистиката:


Кидърминистър - Форест грийн

първенство: Англия, Конференция
прогноза: Х2
час: 17:00 ч.
коеф: 1,73
сигурност: 7/10
букмейкър: bet365

Кидърминистър е по-високо в таблицата спрямо своя днешен съперник, но той е нестабилен тим и след поражението в миналия кръг аз очаквам той да продължи с лошите си изяви. Форест падна два пъти подред и днес ще бъде по-мотивиран да спечели нещо, а и статистиката почеща, че гостите тимат едва три загуби в тринадесет излизания подсказва, че тук 1-цата следва да е лишена от стойност.

joro_sotirov
01.01.2015 17:39

Ч.Н.Г! Пожелавам на всички ви много здраве, късмет и послушание от страна на тимовете на които бетвате. Мисля, че началото на годината е отличен момент да ви предоставя възможността в рамките на седмица да ползвате безплатно ВИП прогнозите. Под всяко предложение в тази рубриката (когато редакторите на сайта го публикуват в дадения ден) ще поствам като коментар и ВИП прогнозите (преди те да са започнали) . Така в рамките на седмица ще разсея всички съмнения какво точно се случва с прогнозите по мейл. Ще публикувам и правя точно статистика след всяка прогноза придружена с точен ROI, а всяко предложение ще е подкрепено от ниво на сигурност и всички детайли около конкретния двубой.