€7 млн. за голаджия стряскат Лудогорец

14:31
€7 млн. за голаджия стряскат Лудогорец
Лудогорец може да удари на камък с привличането на звездата на Стяуа Александру Чипчиу. Според румънския сайт "sport.ro", орлите са отправили запитване за 25-годишния голаджия. От Стяуа обаче са му поставили цена от 7 млн. евро, която почти сигурно ще откаже българския шампион. 
 
Чипчиу направи впечатление по време на първия плейоф за влизане в групите на Шампионската лига този август. В тази среща Александру вкара победния гол, с който Стяуа спечели 1:0 в добавеното време, а преди това изпусна дузпа. Чипчиу бе наказан за драматичния реванш в София, който Лудогорец взе след дузпи.
 
Изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев заяви, че не знае тимът да е отправил подобна оферта за Чипчиу. "Чета доста трансферни спекулации. Голяма част от тях не са истина. Поне аз не знам да се интересуваме от Чипчиу. Когато имаме нещо официално, ще го съобщим", каза Петричев пред "Стандарт".
 
В Италия пък пишат, че Георги Терзиев е резервен варинт за Лацио. Италианците ще се пробват първо за бранителя Уесли Хьодт от АЗ Алкмаар. Холандците обаче искат 3 млн. евро за него.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kerimm_11
03.01.2015 11:36

Този трансфер няма да се осъществи подяволите !!! 😒😒😐😒😐 *lol*

kros4o
02.01.2015 16:16

Че то Емануел Майука е 5 пъти по-добър от тоз, а струва 2 милиона

Xelikopterr
02.01.2015 10:34

Това е най-добрият играч в Румъния на поста си. За Лудогорец да имат такъв футболист в редиците си ще е сбъдната мечта (в момента нямат такъв)! Не мисля, че ще успеят да го привлекат. Със сигурност ще има по-добри оферти от тази на разградчани за играча и той ще поеме в друга посока.

xpacm
01.01.2015 21:41

хаахах да ги изкара тия пари Домусбей нали е голям паралия......

scouser_pool
01.01.2015 17:26

Като цяло не разбрирам каква е тая мания на Лудогорец да търсят играчи в Румъния и по балканите за по 3-5 млн.. Все си мисля , че са просто слухове , но прави впечатление , че с поне 5,6 такива играчи ги свързаха ..поне аз си мисля , че ако се разровят в Португалия,Испания,Холандия все ще намерят някой страхотен млад играч за 1 милион или по-малко както направиха с Кайсара

golemiq_geshan
01.01.2015 16:08

Що да са луди като си струва парите , ако безяк струва 10 млн както иска Домусчиев , значи за този трябва да искат 30 ... При положение , че в момента румънските играчи са във възход в Европа и се котират добре , националния им се справя много добре , изобщо не мисля че 7 млн са някаква космическа сума за този играч , аз примерно страшно много харесвах Раул Русеску в предишния му престой в Стяуа , но просто конкуренцията в Севиля беше убийствена и трябваше да се върне в Стяуа макар само под наем , а той струва със сигурност над 10 млн , ако Чипчиу е близо до класата му , щом е "звездата на Стяуа" , значи 7 млн са една много нормална цена , за много години и весели празници на всички *beer*

golemiq_geshan
01.01.2015 21:51

Прочете ми пак коментара !!!! Ако пак не успееш да го проумеееш , да ти го кажа като на 4 годишен ............. Това което се иска за Безяк е смешно , а ако и на това момче му се ИСКАШЕ смешна сума щеше да е от порядъка на 30 млн !!!!! Стяуа са на зор , могат дори да ги закрият ако им излязат още машинации на яве , а то има със сигурност и се опитват да продават около РЕАЛНАТА ЦЕНА на играчите си , дори под нея кво ми се правиш на умник ?!

scouser_pool
01.01.2015 17:20

Не разбрахте ли , че има разлика между това колко иска някой за даден играч и колко струва*erm* Това , че Домусчиев иска не значи , че Безяк "струва" повече от 1-2 млн. За този играч от Румъния не съм много запознат , но не вярвам да е нещо особено , за 7 млн. , че и по-малко повечето отбори във ВЛ си купуват страхотни голмайстори като Бентеке,Пеле,Дифра Сако и т.н. Какви 30 млн. бълнуваш ти добре ли си?хах

sensea
01.01.2015 14:51

Мамалигите са луди ....с един играч да вържат бюджета за 2 години...Балканска работа !