Жоб си тръгна от \"Герена\" и остави скандал след себе си

16:12
Жоб си тръгна от \"Герена\" и остави скандал след себе си
Трансферът на камерунския нападател Жозеф-Дезире Жоб в Левски пропадна окончателно. 

Двете страни не успяха да постигнат споразумение заради високите финансовите претенции на африканеца, който във Франция игра за Ница и Лион.

Исканията на Жоб са били твърде високи за възможностите на българския шампион и по този начин "сините" пропускат втора възможност да подсилят състава си с класен нападател, след като по аналогични причини Димитър Макриев също отказа трансфер на "Герена". Тогава собственикът на тима Тодор Батков обясни, че ако приеме условията на Макриев, обстановката в съблекалнята на отбора ще се влоши сериозно.

Наставникът на шампионите Емил Велев и спортно-техническия директор Даниел Боримиров са нямали никакво желание Жозеф-Дезире Жоб да премине в "синия" лагер. Според наставника на Левски, за тези пари може да се доведе далеч по-добър реализатор от камерунеца, който да е доста по-млад. По този начин решението на спортно-техническия щаба на шампионите влезе в пълно противоречие с мениджърите в клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ip
11.07.2009 10:06

Стига с тоя Жоб бе!!..к'во му се кланяте като на някакъв Господ..че той идва от най-умрелия отбор в Катар,последния му гол е от януари миналата година и има главозамайващите 0,26 гола на мач..не искал да кара проби..ами кой нормален човек ще се набута с договор за някакъв футболист менте ..като има визитка да отива в Реал,какво прави в Левски??? Проблемът в момента е ,че времето си тече,а големите трансфери все още са мираж..

bacardy_breezer
11.07.2009 08:48

Milan само дето Огнянов го продадохме на Монтана *joking* А иначе не е фатално ,че е напуснал Жоб.Щом не е искал да минава проби има нещо нередно.Явно иска да го приемат и да му осигурят висока заплата и да се окаже в бъдеще ,че изобщо не е онзи футболист ,който е бил в Боро и Лион и да прекара сезона на резервната скамейка.Като иска много пари трябва да се съобразява с отбора и собствениците му , като не му харесва да си ходи .

vava54
11.07.2009 08:44

...Всички само едно повтаряте....шампионска лига,шампионска лига...И като влезем какво се получава?
Докато си продаваме кадърните момчета за да си пълнят джобовете някои тъпанари,нищо няма да постигнем...
Докато треньори на водещи отбори са Кокала,Чичовото и Вуцов,пак нищо...
Докато не станем българи,а не Левскари и Цесекари-пак нищо!
Наблюдавайте Черноморец и Бала и ще се сетите кой е правилния път...

Milan1989
11.07.2009 06:26

Добре след тази новина очаквам друга - Мориентес идва на проби и иска 500 хиляди евро на сезон, но не го взимаме защото е на 33 и във Валенсия не е играл много. Или пък идва Мигел, който е титулярен ляв защитник на Португалия и не го взимаме, защото Минев е по-добър... Без пари ще си играем с Христов, Йовето,Гонзо и Цачев... Явно Велев очаква Огнянов да вкарва на грандовете - гол срещу Челси има все пак *smile*

Ross_m1
11.07.2009 00:29

roommen тука съм съгласен с теб с това за Камбуров
*thumb_up* иначе в Левски съм си мислел ,че има някакви финансови затруднения ама чак пък толкова *sick* то си личи кво е положението

MeToDueB
10.07.2009 23:58

ние пък големите "богаташи" *joking* виж, че всичките ни отбори харчат "жълти стотинки" за трансфери и надеждата им е, ако намерят някоя залязваща звезда, който е играл в голям клуб, като свободен трансфер .. по 500 хиляди евро са най-скъпите и най-класните играчи в България сигурно и в Македония дават повече пари за трансфери

denso_90_vn
10.07.2009 23:56

Как да не ви се смеем сега Левскарчета, как кажете? *lol* после ЦСКА били без пари. То се видя кой е беден! *devil*

roommen
10.07.2009 23:12

Стига с тоя Жоб и Макриев ,за единият нищо не знам а другият с нищо не ме е впечатлил .Единственият подходящ вариянт за нападател е Камбуров поне от това което съм видял в неговата игра е че когато нанесе удар по топката е в рамките на вратата , независимо дали ще е гол или не .

Ebachaaa
10.07.2009 23:08

azur глупак такъв ако искаш се обиждай селяк ,пиша с 4 защото нямам кирилица (не съм в БГ) ....за съжаление ,който отива в Бг си мисли ,4е отива в мизерия, а може и да е така затова тука Жоб си е прав да не иска проби ,какво ще доказва на мизерници ? съмнявам се примерно Топузаков и Генев да го опазят
*smile* както и да е Батков като не му се дава Т пари да не го разкарва 4овека никой няма да му играе без пари както иска той ....

BoBi_Levskara
10.07.2009 22:03

Ае заебете го тоя Жоб.Мене най-много ме яд за Макриев.Батков можеше да развърже още малко кесията но НЕ.Та тръгнал той да ми разправя че ще ли да бъдем, балкансият Реал (М). *sick* .

MadSkilzz
10.07.2009 21:22

аз мисля че и двете страни са виновни-и Левски и Жоб...Батков сигурно мисли да земе нападател колкото да му свърши работа за тоя сезон само...за да класира отбора на ШЛ...не мисли да земе некой млад който да играе 3 или 4 години...

azur
10.07.2009 21:06

Адриано не разбрах за какво спориш и какво се опитваш да набиеш в главите ?!?! Че Батков е скръндза (никой не отрича) или че сме изпуснали звезда ?!?! А може би нещо друго !!

Adrian000
10.07.2009 20:38

И как си представяте по- точно ,че Батков ще извади 2млн ,а? Той го е страх да даде 1000 лева повече за заплата усазнайте се малко единственият начин да докараме класен играч е със свободен трансфер вие кво искате може би да вземем Хунтелар и без тва е ненужен в Реал! Да неби в големите отбори новите играчи да минават проби, те направо подписват договори ,а в България се докарват некадърници като тоя Гунлаугсон и му се плащат по 12 000 евро на месец ,само защото някой хитър мениджър го е представил като супер перспективен ,а видяхте ли голямата звезда за милион Жеан Карлош колко струва?! Вземете пример от един Анортозис бе вище какви играчи играят там, Дани, Савио така се прави отбор това е основата!!!

MeToDueB
10.07.2009 20:26

на него май ми изтриха миналия ник или е наказан и сега си е направил друг с голяма буква Е .. този ми е ясен .. напълно елементарен глупак. Не трябва да му обръщаме внимание .. той обижда всички .. сигурно и майка си.

azur
10.07.2009 20:24

Ебача приличаш на долна отрепка така да ти кажа ... Ако мислиш, че нещо ме бърка като ме обидиш много си заблуден начи ... Единственото което ме ядосва, че говориш против България и не знаеш все още къде ти е мястото... А на всичкото отгоре с "4" ми пишеш .. По - добре замини на село да помагаш и да стане нещо от тебе, не само да се залъгваш тука !

Notlike
10.07.2009 20:17

Така трябваше да се направи.. Левски е силен отбор и вярвам, че ще намерят добър в атака. Кви са тия шмекерии : ако ме пуснеш на проби, няма да дойда.. откъде да те знаят какъв си, как играеш... за какво е на един тим "звезда" с 500 мача зад гърба си, 400 на резервна скамейка.. пък и тоя е дърт, няма какво да му вземат. Да си търсят нападател, който да купят за 1-2млн евро и да е наистина класен. Вижте ЦСКА - взеха НЕИ и добре играеше момчето, ама нямаха пари хората... ето така се купуват играчи. Даваш 1-2 млн и вземаш нещо бразилско от Кампеонато Бразилейро - няма да разочарова *wink*

azur
10.07.2009 20:02

Прочетох всички мнение надолу и единствено последните няколко струват вниманието !!! Всеки път като нещо пропадне се търси виновник от управата... Може Батков да не е света вода ненапита, но все пак както каза някой по надолу на стара слава не може се разчита !! Тоя Жоб не е голяма звезда и не е кой знае какъв реализатор ... Силните му година се опропастиха от контузия и вече не е с нищо по специален от Гонзо примерно... Ако беше добър нямаше да играе в Катар, а поне в Турция или Гърция, или някои от средните първенства ! За пореден път казвам, че в БГ футбола всичко трябва да стане на мига ... Е доказа се, че съм прав .. В Левски и Цска всяка година нова селекция, очаквания и разбира се след това позор ... следващата година същото и се надявам някой да се вразуми и да наложи 1 треньор най - важното, който да познава отбора си и да знае какво му липсва... Поздрави !

Doktorut
10.07.2009 19:26

Абсолютно съгласен съм с Методиев.Тоя Жоб е бил резерва в почти всеки отбор в който е бил.Дори из арабиите не е могъл да вкара повече от 10 гола за сезон. Макриев беше добър вариант за нас защото си е Левскар по душа момчето и щеше да се раздава във всеки мач.Наистина е добре да се снабдим с още един доказан нападател преди ШЛ...но като ще се дават пари да за класа, а не за псевдозвезда като тоя негър!!!

MeToDueB
10.07.2009 19:05

НЕ Е ЗАРАДИ ПАРИТЕ БЕ ... абе левскари сте да му се невиди и не знаете за какво става въпрос .. ама сте мега зле беее .. Велев не го иска, защото тази "звезда" Жоб не иска да бъде изпробван и да покаже .. дали става за футболист въобще., а иска директно изгоден договор и после, иди го карай да играе .. Какво, като има такава визитка .. играл в Лион, Камерун, Мидълзбро .. видяхте ли какъв голям реализатор е ? На 5 мача .. 1 гол да вкара .. голям нападател. не се ядосвайте ви казвам, ама не пишете и глупости ..

tuks1m
10.07.2009 19:03

След като толкова пари за нашите стандарти са много как мислим поне малко да си изравним с другите отбори които всеки сезон си играят ШЛ или Лига Европа ?

MeToDueB
10.07.2009 19:02

това със скриването .. все едно го е писал цесекар на левскар .. само замени името и става " да не се скриете в миши дупки, както правите винаги, когато се усерете в евротурнирите ??" стига заяждане .. прости.

dobrev64
10.07.2009 18:54

абе разбирачи ,що не си видите вашия отбор ами сте тръгнали да обсъждате ЛЕВСКИ .да не би да сте направили някоя трансферна бомба.дължите пари доста отбори и футболисти.що не го взехте като имате пари а само приказвате.може да е добър но за нашият стандарт са много пари.нека да оставим коментарите след мачовете ако сте тук разбира се а не сте се скрили в миши дупки както правите винаги като се осерете. само ЛЕВСКИ

Levski_Feen
10.07.2009 18:39

Шанса да срешнеме БАТЕ Борисов в 4 тия кръг е 1:5 ще се изкефя в 90тата минута в мача реванш да ни мушнат 1 гол да не влезнеме в ШЛ и оня лешпер Батков да се прости с 8-те милиона!!!Звучи малко като ще си запаля къщата за да изгори на съседа плевнята ама може би само така ще осъзнае адвокатската му тъпа чутора какви глупости прави!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI

MeToDueB
10.07.2009 18:36

казах ви, че ще стане така .. ама според мен е по-добре. Този не иска да покаже, дали е забравил да рита топката .. а иска директно договор и да си взима парите .. умно е, че се отказват от него, защото може и вече .. за нищо да не става (не че и в най-добрите си години е ставал .. слаб реализатор е бил) .. а сега не знам. Има си причина, за да не иска да бъде пробван .. явно не е във форма .. НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ !!!

Ross_m1
10.07.2009 18:32

Незнам какво се опитва да прави Батков кеф ли му прави това да пуска балони ,4е ще купува тоя оня (разкарва ги насам натам)...като няма пари да каже Левски няма пари за селекция и това е .. няма смисъл така само вбесява феновете ,който са в о4акване на нещо ,Боримиров и той е голям ШАРАН

Ebachaaa
10.07.2009 18:20

ЕЕЕЕЕ ТОЯ Батков ме кара да намразя отбора идва ми да кажа Дано Левски да отпадне ако може оЩе от Санта ама какво е виновен отбора като има такъв дебелак(свинар) за Шеф

nomoreme
10.07.2009 18:18

защото трябва да се надигнем и да изчистим всичките мафиотчета, които продават и предават България за свои интереси... като се почне от политици и се стигне до такива като Батков... който разби един сработен отбор както беше Левски в ШЛ... разпродаде играчи, взе си парите и сега почна да ги връща.... само че малко късно...същото стана и с ЦСКА и Томов... и примери много още... въобще в БГ никой от хората с власт не гради а руши... питам аз до кога ще ги търпим ?

Adrian000
10.07.2009 18:12

omonigotemile , аз чух за скромните 20 000 лева! Батков иска да е*е поп- фолк певица на цената на циганка!

msm16
10.07.2009 18:10

Лелеее!Браво на Батков и на Кокала,по-голяма глупост не бяха правили!На 31г Жоб щеше да играе повече от нашите юнуши пияндета!Според мен мн ще ни се смеят тази година и няма и да стъпя на мач на Левски!

omonigotemile
10.07.2009 18:08

Не знам но четох че Жоб искал 33 000 евро на месец, тоест около 400 000 евро на година. Баткоф пут*ко гро*зна де*бела, нали ако искаш друг качествен футболист трябва да платиш ТРАНСФЕРНА СУМА И ЗАПЛАТА. Този дойде като свободен агент а ти пак се стискаш *evil* Леле ако те хвана ще ти счупя главата от бой. ДА ти кажа едно-ако тази година Левски не влезе в ШЛ, наистина няма да се покажеш по улиците и то не от срам, а от СТРАХ. ЛЕВСКИ Е ОТБОРЪТ НА НАРОДА, как смееш копе*ле мизер*но да се подиграваш с половин България?! Майка ти мръ*сна сви*ня дебе*ла прос*та!!

roommen
10.07.2009 18:05

Че да си ходи кой го спира ,много се дразня като започне всеки "кюнец" да ми се прави на Дрогба.Тоя за 120 мача има 20 гола да не говорим че в Мидълзбро е влязъл 6 пъти през последния сезон че на всичкото отгоре и над 30-така и с какви претенций ,ми като нещеш да играеш в Евротурнирите върни си се у Англия там Честърфилд ,Бери и Торки може и да се навият.Само неудачниците лежът на стара слава ,може и да бил добър преди но времето му е минало за големите тимове .Не казвам че не би помогнал на Левски ,но я си представете ако ръководството беше отстъпило , че тоя щеше с времето да им се качи на главите .Щом е под достойнството му (или можеби под възможностите му ) да влезе за 60 мин . и да вкара 3-ка на Петков да си ходи никой не го спира ,пожелавам му да е жив и здрав .

bigred81
10.07.2009 18:03

мисля 4е Велев няма вина,просто 4овека прави това което му каже мустакатия и докато не си тръгне ,в Левски проблемите няма да спрат.когато взе няколко милиона от ШЛ какви трансфери се направиха,въпреки 4е обещава6е да доведе даже и Шакил О'Ниил от НБА.... Батков МАХАИ СЕ ОТ ФУТБОЛА

Adrian000
10.07.2009 17:58

К'ви ги дрънкате бе бил полупенсионер, спокойно може да направи 3-4 сезона особенно в България вижте Дидие Дрогба, Никола Анелка, Диего Милито все над 30 години ами Пипо Инзаги, Алекс Дел Пиеро само разбирирачи сте се събрали вие кой искате, а може би Един Дзеко едвали Батков има поне 20 000 000 за такъв трансфер сега ще докара Нгого от Мозанбик или Мамун-Мамуна от Мадагаскар и ще рече "Ейго бе негрото ш вкара 70 гола за 1 сезон!"

tedino
10.07.2009 17:58

е няма как да чакаш 7 000 000 от ШЛ,без да дадеш някоя по-сериозна сума за селекцията....

Adrian000
10.07.2009 17:54

Бахти кухарите тц-тц искат да карат играчи да им играят за 5000 евро и да чакат резултати и кво кой ще докарат да неби по- класен от Жоб може би Марто Камбуров е по- добър ,а? Не искам да го обиждам обаче Жоб е класи над всички в БГ и к"во сега ще ни докарат някой от Никарагуа, поредното име като Денба-Нирен, Жеан Карлош или пък Акселрод ментето?! Мръсни курви докъто крокодила в джоба ви не бъде убит няма да тръгнем напред само ще затъваме в калта не говоря само за Левски, с футболисти от 16та дивизия на Испания или маймуни от Двибути дето топка не са виждали ако искат да пробиват във Европа незнам наистини ,другото ,което е Жоб идваше без трансферна сума ,а сега за да вземем някой класен нападател трябва да се уръсим минимум 1 000 000 да обаче май ще си разчитаме на антигол Йовов, на фена на Беласица- Христов и на Гонзо дето е контузен, ми то по- добре да пусна Божо Митрев център нападател ,ей заради такива като Батков и Велев няма да има футбол в България скоро!

kikoto
10.07.2009 17:50

Да на Левски може би му трябва класа!?!Но на каква цена?На никои не би му било приятно някой чернио полу пенсионер да взима 5-6 пъти повече пари от него / за такова напрежение говори батков /

bigdenis
10.07.2009 17:48

Българското първенство нямам да се оправи на скоро, с такива разабирачи на къде ????????????

MB_KrisS
10.07.2009 17:48

Ей сега я фтасахме! Ако скоро не намерим класен нападател и тази година ще направим "фурор" в евротурнирите.

tamate_unufreev
10.07.2009 17:28

имам чуството че.... Само си продавате играчите из турция израел китай(кривия) и после си ги вземате обратно интересна работа обаче ...
само 1 не сте поискали обратно ...Иванков....само него ...
за топузаков и мечо още ритат ...ама като почнем да изброяваме ..мн дълъг става списъка ....последните 2-ма които продадохте и сега си ги искате са Макриев и Кривия...сега тоя ... значи макриев е искал пари колкото тоя негър жоб ли бе ...Бум дай ми патлака са гръмна ...
само прецаква отбора тоя борат ..пък кокала се напрае на велик ...
какво казаха Тия дето са довели Жоб в БГ..."като видя мача между левски и черно море Жоб каза че няма какво да го пробват ами направо да му праят договора и че ще вкара 20 гола за левски ..." смятайййй *sick* па се .,..Баткоффффффффф мръсна "ЧОРНА" курво дай парите и се махай от отбора боклук само лъжеш гнусна кучко ...

Послепис:ЦСКА-р съм ..но трябва се радваме на БГ отборите и се подкрепяме не само се хулим ... *evil*

Lucas_Podolski
10.07.2009 17:19

Просто нямам думи. На тоя отбор му трябва класа, не някой млад нападател като Жеан Карлос да не знае как се вкарва на празна врата. За пореден път Батков и Кокала показаха, че са двама от най големите некадърници в БГ. Как може така да подвеждате феновете бе нещастници. Къде е селекцията която, чакаме от 5 години. Със старите Курви, нов бърдак ще правят. Нещастници!!!!!!!!!!!!!!!!!

torres_228
10.07.2009 17:18

И се чуда на едно. Как и с какво си заслужил ти това признание "Експерт" бе? С какво? Един коментар не съм го видял да напише без обиди и не за Левски или за ЦСКА? Какъв е тоя ? Това е съмнително ,но няма значение. Ще го запомним с тъпотата му и с безразличието му !

torres_228
10.07.2009 17:14

Подигравги ,а ? Глупави сте и като ви гледам само от до ,ще си и останете глупави. Какво като не сме го взели тоя црънчо? Да не би да е дошъл краят за Левски или догодина няма да имаме шанс за европейските турнири ? Вие не мислите ли ,че утре същото ще е и при вас. И какво? .. Ние ви почваме. А вие ще мълчите и ще чакате момента пак да сгафим. Ах ,колко СТЕ жалки...! Всяко нещо се връща рано или късно и преди да пишете някакви безсмислени коментари се замислете.. Е като това лекенце ,дразнещо всички.. Знае да пише ПРОТИВ ,но да се защитава с правилни факти неможе, защото е жалък и ще си остане жалък. Като сгафи отбора му се скрие, изчака момента и пак се появи с някой глупав коментар. Кажи леке.. защо го правиш , защо постъпваш като П*ТКА ,с извинение пред всички.. ?

tamate_unufreev
10.07.2009 16:48

Добре бе Борат смотан не мога да разбера 1 нещо само ....като каза това
Тогава собственикът на тима Тодор Батков обясни, че ако приеме условията на Макриев, обстановката в съблекалнята на отбора ще се влоши сериозно. едва ли Макриев е искал 10 000 Еуро ....колкото ЖОБ ...
баси тапака бе *evil*

morcelano
10.07.2009 16:46

ммн, правилно ре6ение не ни трябват пенсионери с басносложни заплати.

leketoo
10.07.2009 16:37

Кухи WC-кари! Караш им нападател, който е някакво име в Европа, има вкарани към 70 гола в силни европейски първенства и се готви за Световното с Камерун, а те се скръндзят. Ми ще духате супата, говеда! евала Борат, евала Баткоффффф *joking* Кокала ще кара по-добри? Чакам с нетърпение да ги видя *stop*

tuks1m
10.07.2009 16:37

А тоя нападел за които се споменава в статия че ще е по-добър и много по-млад за без пари ли ще играе *wonder* *joking*

Doktorut
10.07.2009 16:23

Само дето Топчо вече я атакува и влезе..и четвъртфинал за УЕФА достигна човека, а смешници като тебе само стояха пред телевизорите и се пукаха от яд *joking*

Alcaida
10.07.2009 16:19

Да станеш шампион и да атакуваш Шампионската лига с Топчо - няма такъв позор просто *lol*

beckam34
10.07.2009 16:13

много ясно добре че се махна правилен ход от Жоб ако беше останал щеше да се развали