Иван Стоянов: ЦСКА е най-великият отбор в България

15:49
Иван Стоянов: ЦСКА е най-великият отбор в България
Новото попълнение в халфовата линия на ЦСКА Иван Стоянов определи тима от Борисовата градина като "най-великия в България" в интервю за официалния сайт на "армейците".

- Г-н Стоянов, как ЦСКА намери сили да победи Стяуа след четири поредни загуби в контролите?

- Играхме много добре в този мач. Бяхме свежи, комбинирахме добре, като цяло се получи това, което правехме в тренировките. След мача и Любослав Пенев бе видимо доволен от това, което показахме.

- Защо избрахте ЦСКА при толкова много оферти към вас?

- Отговорът е много лесен. ЦСКА е най-великият отбор в България.

- Трудно ли стигнахте до решението да търсите ново предизвикателство?

- Това го желаех отдавна. Добре стана, че дойдох при армейците, защото сега ще мога да се развивам добре и се надявам ЦСКА да върви нагоре.

- Какво за вас е ЦСКА и помогна ли Йордан Лечков при трансфера?

- Вече казах ЦСКА е номер 1 в България и дано скоро да покажем възможностите си в Европа. Йордан Лечков е човекът, който помогна на всички нас да дойдем в ЦСКА, за което сме му благодарни.

- Притеснява ли ви конкуренцията в отбора?

- Определено не ме притеснява. Точно обратното, смятам че, колкото по-голяма е тя, толкова по-добър ще бъде отборът. Всички футболисти трябва да се раздаваме докрай, за да получим титулярно място.

- Как Ви се струват тренировките, които провеждат Любо Пенев и неговите помощници?

- Отлични. От нас се изисква само да тренираме. Наистина сме малко уморени, но се надявам в следващите няколко мача да покажем възможностите си. Трябва да радваме феновете на ЦСКА.

- Има ли сили ЦСКА да направи пробив в Лига Европа?

- Да се надяваме, че има сили. Първо да влезем в групите и след това да се опитаме да продължим, колкото се може по-напред.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chechino7
10.07.2009 20:42

ЗА zinatop_71 не е така ,моето момче . Ако искаше пари щеше да стои в ЩУТГАРД а той иска слава за БЪЛГАРИЯ,

MeToDueB
10.07.2009 18:47

е прав е .. ако беше го казал някой друг за друг отбор щеше да звучи смешно .. сега всички са един дол дренки и са слаби, ама в историята ЦСКА е по-голям от всеки друг отбор, а в настоящето .. всички са еднакво зле *sad*

zinatop_71
10.07.2009 18:45

Приятелю, разбира се, че ще каже така, защото всичко е заради парите!Ако беше сега играч на Левски, да речем, щеше да каже абсолютно ъщото нещо, само дето ще се отнася за Левски!Откъде ги намират тези мазници?!Само знаят да се подмазват, а на терена на празна врата не могат да вкарат!

stenli111
10.07.2009 18:20

*joking* сега тъй ще каже нали те му дават парите