И приятелят на Неймар се дърпа от Левски

10:18
И приятелят на Неймар се дърпа от Левски
Бразилецът Живанилдо Пулгаш да Силва - Жива от Сантос отказва да премине в Левски. Сините пратиха официална покана на нападателя, чийто договор с клуба на Пеле изтича на 31 декември. Чрез мениджъри футболистът, който навършва 22 г. на 3 януари, информира, че не е заинтересован. Правата на Жива се държат по 50% от бразилската компания "Ню Сокър" и испанската "Марка Спорт", сред чиито акционери е и Барселона. 
 
Идеята бе талантът да се адаптира към европейския футбол с 6 месеца в по-скромен клуб. Жива обаче предпочита да иде в по-голям отбор. Все пак ако бразилецът не си намери скоро тим, а Левски - нападател, е възможно идването на Жива отново да стане актуално. 
 
В същото време стана ясно, че Живко Миланов няма намерение да се завръща при сините дори руският му тим Том да фалира. Защитникът има добри оферти от други клубове в страната. 
 
Левски все пак опитва да вземе Милан Борян, Христо Златински и Александър Барт от Лудогорец, като новият вариант за халфа и защитника е чрез наем.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
27.12.2014 11:47

Ами Уинър и останалите сайтчета пред закриване сами си мислите трансферите. Ръководствата на нито един отбор не са обявили предварително дали искат някой футболист. Сами си пишете "Левски искат този и този, а после този и този отказали" без да знаете всъщност дали са ги искали наистина и дали е имало разговори.
Хайде пуснете статия за някое друго известно дете как е забило 27 годишна кака.
Винаги ще има идиоти, които се хващат на малоумните статии.