Сър Алекс предлага ?20 млн и Бербатов за Серхио Агуеро

11:07
Сър Алекс предлага ?20 млн и Бербатов за Серхио Агуеро
Ръководството на Манчестър Юнайтед продължава с опитите си да привлече нападателя на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро. Медиите в Англия съобщават, че "дюшекчиите" са отхвърлили оферта от 46 милиона евро и сега сър Алекс Фъргюсън предприема нова стъпка към подписа на аржентинския национал.

Новата оферта на мениджъра на "червените дяволи" ще включва като парична сума, така и футболист на Юнайтед, като двете възможни имена са Луиш Нани и Димитър Бербатов.

При положение, че Нани акостира на "Висенте Калдерон", то от английския шампион ще трябва да доплатят за Агуеро 40 милиона евро. Ако Бербатов обаче премине в Атлетико, тогава сър Алекс ще трябва да плати едва 20 милиона евро за младия аржентински голмайстор.

Ръководството на Атлетико Мадрид явно добре знае цената на Серхио Агуеро и многократно обяви, че няма никакво намерение да се разделя с нападателя за по-малко от 60 милиона евро, което на практика провокира сър Алекс да прибегне до варианта за размяна на футболисти плюс доплащане.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dido_Man_U
12.07.2009 16:46

Съра да продаде Бербатов *joking* Ае стига вече с тия измислици *thinking* *sick*

MeToDueB
11.07.2009 17:11

новина не беше "САФ дава Бербатов и 20 млн. за Агуеро" ,а беше "Атлетико Мадрид иска Бербатов и 20 млн. за Агуеро". То е ясно,че няма да стане така или иначе.

копирам мнението на един фен на Юнайтед от един форум.

drummer
11.07.2009 15:19

Кристиано Роналдо, според мен улучи точния момент, и точния отбор в който трябваше да премине. Но от тук нататък, ще трябва сериозна борба, защото срещу Реал е много силната Барселона. Испанското първенство отново ще бъде много, много интересно, а шанса на Роналдо за шампионска титла с Реал / Мадрид / твърде голям. *smile*

MeToDueB
10.07.2009 23:39

само ще му пожелая .. да не се скапе, като футболист. Доста футболисти, след като взеха златната топка, започна да ги преследва каръка .. а сега отива и в неподходящ отбор. Дано не се скапе, като футболист .. защото, както дразнеше на моменти с лакомата си игра, така и правеше уникални неща.

MeToDueB
10.07.2009 23:28

наистина и вкарваше доста от далеч, но пък правеше по 15 удара на мач .. и аз да направя 15 удара .. сигурно и аз ще вкарам на 3 мача веднъж, както прави той. Може и да е по-добър, ако мисли за отбора. А това със симулирането .. за мен лично е положително качество, защото всеки отбор от време на време се нуждае от хитринки, за да побеждава. Роналдо никой не може да му отрече, че е добър индивидуален играч, но отборен футболист .. не е ! Последните 2 сезона беше много лаком .. преди това нямаше такова самочувствие и асистираше, мислеше за отбора .. сега и симулациите не са му заради отбора, а заради това, че той изпълнява фауловете и дузпите .. и си прави нарушенията, за да си вкарва голове.

omonigotemile
10.07.2009 23:17

Този азур май само си търси с някого да се заяжда *joking* Относно статията пределно ясно е че Бербатов остава в Ман. Ю., а големи трансфери в посока Ман.Ю. тази година няма да има! Относно Крисияно, който казва че Роналдо не е добър футболист не разбира от футбол *wink* Вярно е симулира и се лакоми, на който си го може си го може. Методиев вярно е че стреля от 40 метра и често не улучва вратата, но когато уцели тежко им на вратарите. Реал сега ще бъде невероятен отбор!

Crissstiano
10.07.2009 21:31

Еми на 19 съм не знам дали съм голям или малък,но според мене има хора,които разбират от футбол и такива,които не разбират,а ако искаш псувай ме все ми е едно *wink*

azur
10.07.2009 21:28

ХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХ... леле ти си невероятен наистина .... Поне се радвам, че феновете му сте все още малки , които след няколко години ще ви се оправи мисленето !! Айде живи здрави и го гледай в Реал повечко тогава пиши.. Но все пак ме затапи .. Сега мога само да те псувам, но ще си замълча !! *wink*

Crissstiano
10.07.2009 21:20

Хахаха за тебе мъжката е да го псува ли?Ясен си ми.За мене е точно това,което той прави,ритат го като някакво животно,но той става и без какпа страх пак прави противниците си смешни.Може някой път да си изпусне нервите,но това е защото всеки играе грубо срещу него и като казвам грубо имам предвит,че повечето влизания срещу него са с цел да го контузят.

azur
10.07.2009 21:13

АУУУУУУУУУУУУУУ пази боже сляпо да прогледа !! Кристино ти си най - заблудения човек който съм виждал !!! КАК МОЖЕ ДА ГЛЕДАШ ФУТБОЛ ! Изкарваш ме извън нерви като почнеш да ми защитаваш такъв БОКЛУК ! Ти не ги слушай какво говорят по пресконференциите, по интервюта и всичко останало !!!! Това е да си направи 1 публичен профил за будалите !!! Не можеш ли да прецениш футболиста по държанието му на терена ?!?!? Кога е поздравил противник и може би прекалено рядко поздравява съотборник ! Кога си виждал да застане мъжката пред някой и да напсува примерно този който го е спънал ... това го има в мъжкия спорт ! Харесва ли ти да гледаш как симулира и се перчи по терена като циркаджия ?!?

Crissstiano
10.07.2009 20:58

А дали няма да спечели всичко с Реал?Това за Реал,че му е детска мечта се знае отдавна.

MeToDueB
10.07.2009 20:54

ще видиш след година, две .. като види, че с Реал има шанс само за купата на краля, че ще си измисли нова "детска мечта" .. и ще си търси нов отбор.

Crissstiano
10.07.2009 20:50

Значи той не отива в Реал заради пари,просто това е детската му мечта и той направи много за Юнайтед и спечели всичко с отбора,просто иска да смени обстановката,но това не значи,че не му пука за Юнайтед.

MeToDueB
10.07.2009 20:47

е са няма кой да му бие фауловете, няма кой да пада за дузпи .. сигурно има и нещо такова, ама Роналдо не иска в Юнайтед .. иска си парите, иска си славата на най-скъп футболист .. едва ли му пука къде ще играе, важното е да го наричат (най-скъпия играч, най-скъпоплатения, най-добрия .. ) и той се кефи.

Crissstiano
10.07.2009 20:44

Хахахах MeToDueB само ще ти кажа,че последното нещо,което искаше да прави Фъргюсън е да продава Роналдо.

azur
10.07.2009 20:27

Много добре ! *joking* не ми се пишеше, че да се права на умен, ама това е реалността ...

MeToDueB
10.07.2009 20:17

то се изтърка и стила на Юнайтед .. не знам дали Сър Алекс го е виждал, но аз определено го виждах и противниците му със сигурност .. стила беше следния. Пас към Роналдо .. 2,3 финта, които всеки научи и удар от 40 метра .. (извън вратата в повечето случай) .. Тевес освен борбеността, аз лично не виждам качества, каквито виждам в Бербатов .. спиране, контрол, техника, поглед върху играта .. и комбинативност разбира се. в Роналдо виждам всичко, без желанието му да играе с отбора, като с отбор ..

azur
10.07.2009 20:09

Методиев .. Според мене Роналдо го продаде заради парите !! Той не струва толкова ... а Тевез може би е имал конфликт ... Предполагам ! Поздрави !

MeToDueB
10.07.2009 18:33

Това са пълни измислици .. Сър Алекс иска да направи отбор, който да практикува отборна игра и да няма лакомий .. за това продаде Тевес и Роналдо .. а Бербатов му е най-комбинативния футболист в отбора, който притежава както огромен опит, така и огромна класа. И чиста смяна без пари да се молят Атлетико, за да си продадат играча .. пак Сър Алекс няма да се съгласи. Не вярвайте на глупостите .. !!!

kizera0_9
10.07.2009 18:04

DuFkaTa Знам САФ ще плачи за Бербатов ако го продаде 95% съм сигурен , че няма да стане . Ман ЮТД 4ever

DuFkaTa
10.07.2009 17:06

кизера0_9 Нито Бербо ще си тръгне нито ще има нов шампион!!! Шампиона е един и той е Манчестър Юнайтед *stop* *beer* *devil*

kizera0_9
10.07.2009 16:10

Хах и като купи тоз тъпя от Атлетико гладай как Ливърпул са новите шампиони . Вярвайте САФ няма да го продаде иначе трябва да е ....

ceco26
10.07.2009 15:48

Забравих да кажа само, че според мен по някаква причина се опитва да подава повече и отвреме на време да се опита да вкара гол, като в ШЛ ако беше той вместо ниския кореец Манчестър щяха да вкарат поне 1 гол , но пак да загубят.

ceco26
10.07.2009 15:45

За Бербатов мога да кажа, че много хубаво подава и е техничен, един вид връзка м/у халфовете и нападателя. Но, това което ме дразни, е че всички го критикуват, в повечето случай безпричинно. Първо, че това му е първия сезон в Юнайтед и според мен е логично да не се справя добре /например Анри, който първата година в Барса почти не му се чуваше името, но тоя сезон само за него, Меси и Ето'о говореха и за извънземната Барса, и е 6-ти голмайстор в Примера/. Второ, че от Тотнъм му вдигнаха цената само заради парите, които прибраха. И трето, че ако не беше той, сега Манчестър шяха да са 2 или 3, защото точно Бербатов е вкарал и подал за около 20-25 гола на Манчестър, а ако беше Тевез на неговото място около 15 щеше да вкара. Но естествено, заради нереалната сума и омразата го плюят само. Вярно е, че не прави всеки път най-доброто и си пада мързел, което му пречи да е титуляр, но нека да сме реалисти и да виждаме и добрите, и лошите страни на всеки един играч.

Takeo
10.07.2009 15:29

Е щом е на "Сън" статията спокойно можем да впишем новината в категория "паранормално". Този парцал не заслужава да си избършеш и задника с него ( с извинение).Пък дори и Атлетико да им се иска подобна размяна, не ми се вярва Съра да се съгласи.
TheVaskobg напълно съм съгласен с теб. Бербатов, колкото и да ни дразни всички понякога с откровената си апатия ( или поне така изглежда) направи добър първи сезон в Юнайтед. С оглед на това,че съм фен на Ливърпул се надявам да премине в друг отбор,но не го вярвам *smile*

stef_sh
10.07.2009 14:32

Статията е променена!!! Ръководството на Атлетико Мадрид иска Бербатов или Нани за Агуеро... обаче САФ няма никакво намерение да се разделя с Бербатов....

tamate_unufreev
10.07.2009 14:12

Статия на вестник Сън ....Влезте в Официалния сайт и вижте статията *wink*

TheVaskobg
10.07.2009 14:10

Не разбрах само как разбрахте и определихте сезона на Бербатов като слаб.Стана шампион на Англия,игра финал в ШЛ като имаше основна заслуга за добрите мачове на МЮ.Показателите му като гол плюс пас му отреждат едно от челните места във Висшата Лига,като го правят един от най-полезните и функционални играчи не сама за манчестер,но и в цяла Англия.Като извод се налага мнението(според специалистите)че Бербатов изигра един първи добър сезон в МЮ.От там идва и увереността ми че той едва ли скоро ще се раздели с червените дяволи.Нещо повече-превърна се в един от важните и основни играчи на този отбор.Така че не аргументирани и пристрастни анализи като на torres_228 и определено язвителни и вулгарни като на BeckhamD са лишени от всякаква акуратност и претенции за обективност към този момент.

AmonRaa
10.07.2009 14:07

Дано стане този трансфеееер *joking* Ще е супер-Агуеро идва на Олд Трафорд,а Бербо се маха Това е страхотен вариант за Бербатов/Юнайтед/,който така ще си върне и старото име-Манчестър Испания ще се отрази добре на Бербо-там се играе по-бавен футбол от Англия *thumb_up*

okocha
10.07.2009 13:44

AriesBG, той наистина придаваше особена "острота" в атаките на Червените дяволи *joking*

Cris_7
10.07.2009 13:42

Пфф поредните глупости.. Сър Алекс да не е прост бе ? Много ясно ,че Бербо остава !

Takeo
10.07.2009 13:28

НЕ вярвам това да е истина. По-скоро оферта тип Нани плюс пари ми се вижда по-вероятна. Фърги не мисля,че ще рискува с изцяло ново нападение ( като изключим Руни). Пък и това си е само спекулация на "АС" за момента.

boxer7878
10.07.2009 13:20

Време беше Ман. да се осетят.Голяма грешка направиха с"едната вежда" 4е го взеха.Много пари4ки му дадоха на манекен4ето,и то си повярва 4е е много добър,само 4е в ман утд иска бягане и то много

jo0ko
10.07.2009 12:49

В тоя сайт едно време излизаше само достоверна информация, освен на 1-ви Април, а сега ... всеки вестник , всеки кво бил казал .... на кой му пука за такива глупости.

brickbat
10.07.2009 12:43

по - добре ако е решел да разменя Бербатов - да го смени за Хунтелаар и Щнайдер и да даде там 5милиона, но това са журналистически инсинуации, а що се отнася до Нани, след взимането на Обератан, който играе като крило, може би португалеца ще бъде продаден.

eNzo_
10.07.2009 12:36

ако и това стане усещам кам Ман Ю ще се превърне в един отбор борещ се за 4-то място в англия

butona
10.07.2009 12:35

така наречения сьр като купи барби не знаеше как сам си го забива.после обаче го разкри но все пак нали уж е твьрдоглав шотландец и за да не си признае че е сгрешил с трансфера реши да жертва тевез.ако не сега то догодина така наречения осеменител на грозната си жена ще отиде да си рисува на спокойствие но не и в юнайтед.дано само морати кьвто е добряк да не го вземе в интер.ФОРЦА ИНТЕР

AriesBG
10.07.2009 12:30

Според мен Манчо много ще сгреши ако се раздели с Бербатов.В повечето случаи той беше този който градеше играта и правеше невероятни пасове и остри атаки.Аз не виждам друг който по този начин да подпомага халфовата линия.Гигс и Скоулс вече са в края на кариерата си и ще бъде доста неразумно да се отслаби толкова отбора.Не съм фен на Юнайтед ,но въпреки това се надявам Бербатов да получи своя втори шанс да се докаже в този отбор.

BeckhamD
10.07.2009 12:28

Да си ходи в ЦСКА. Манчестър Юнайтед не е за него. За него са отбори от сорта на Евъртън, Тотнъм, Астън Вила, Арсенал, но не и МАН УТД, Челси, Ливърпул, Барселона или пък Реал М. Определено струва по-малко от 30милиона. *sick* Поне 15-25... Ще види зор и ядове с него Фъргито. *joking*

pcexperta
10.07.2009 12:25

Нека!Бербатов като цял сезон нищо не направи така му се пада!

kr1s00
10.07.2009 12:22

абе сичките тъпи чорбарчета засягате темата левски цецка ВЪВ КОЯТО И ДА Е ТЕМА МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТАКИВА ТАПАНАРИ БЕ ? лудия фен _)_

torres_228
10.07.2009 12:17

Истината е една и тя е - Берба няма място в Юнайтед.. И сега веднага следва въпросът "Защо" ? Защо ли.. защото Манчестър е отбор със звезди.. звезди само по имена ( има и истински звезди, но са 1-2 ). Неможе една звезда да изпъкне сред много такива. Още повече в нападение. Един е Рууни и той вече е лидера. Поне аз така го виждам. Един БЕШЕ и Тевес, но уви, това беше голямата грешка на САФ.. че го продаде. Щеше да е по-добре да даде шанс на него, отколкото на нашата "звезда". Но нали Сър Алекс открива звездите ,ще направи Бербо такъв, така си го мисли той. Опа, забравихме нали имаше и други нападетели ,които закупиха.. Ами с тях какво ще се прави? А дали няма да видим пак нашия на скамейката ,а? Слагам си отново очилата и казвам - нека ,нека да имам и един българин, играещ в голям отбор, НО ЗАСЛУЖЕНО !

mitaka88_bg
10.07.2009 12:12

To се вижда,че Бербатов не е за Англия.футбола в Испания ще му пасне точно и Атлетико е точното место.В Англия ако не почне да тича като дивак подобно на Руни или не започне да бележи по 18-20 гола веднага догодина ще си стегне куфара.Дано бъде разумен и да иде в Испания.Там после можа да му се отвори възможност съответно за Барселона и Реал!Пример от преди години Диего Форлан.

ZeroCold
10.07.2009 12:07

Много искам да се махне от любимия ми отбор *sad*

villitu
10.07.2009 11:59

Бербо ще раздава голове другия сезон като червен дявол *wink*
Никаде няма да ходи спокс *joking* *smile*

Oranje
10.07.2009 11:47

ludia_fen69, не, пич, не съм евроидиот. Но се радвам и на успехите на сините в евротурнирите. Колкото до Хърбатов - абстрахирай се от националността му и виж за какво ти говоря. В Леверкузен играеше, после се възхвали прекалено много и още в Тотнъм с номерата си на пикла от гимназията взе да залязва. В Манчо, на които не съм фен, играят мъже като Гигс, Скоулс, Рууни... и не им трябват момиченца като Мрънкалдо и нашия. Да, суперталантлив е, но е мързелив и/или страхлив. Ако успееш да свалиш очилата с трикольора ще ме разбереш. Сигурен ли си, че бих казал лоша дума за Марто например, ако, според теб, плюя издигнали се българи? Поздрави!

TigerJK
10.07.2009 11:46

значи цената на бербо се е покачила на 40 милиона евра според статията *joking*

DuFkaTa
10.07.2009 11:45

Ако Агуеро дойде на Олд Трафорд то ще е другия сезон не този *stop*

rosen1968
10.07.2009 11:41

beckham_07 ами Хуан Себастиян Верон *wonder* *sick*

beckham_07
10.07.2009 11:38

Само глупости пипат в тези медии.Бербатов ще остана на "Олд Трафорд".Фъргюън никога не е купувал футболист и на следващия сезон го е продавал!!!!!!!

ludia_fen69
10.07.2009 11:38

oranje ти си пълен боклук сериозно ти го казвам и олицетворяваш напълно балгарската традиция че като някои се издигне или напражи нещо постижимо дажайте сички да го плюем колкото мойем и още нещо случайно да си фен на левски????

rosen1968
10.07.2009 11:34

не е спекулация ,а почти вярно наистина има такова нещо ,но не е предложил Сър Алекс 20 млн + Бербатов ,а от Атлетико са ги поискали не е правилна статията *devil*

Oranje
10.07.2009 11:24

AiS_86, нима искаш да кажеш, че ще променят правилника и ще може да излезеш на терена с шезлонг? *lol*

AiS_86
10.07.2009 11:22

прав си angel_hi,време е да млъкнат тия и да го оставят да играе както той си знае

angel_hi
10.07.2009 11:09

Стига спекулации-Бербатов си остава в Манчо и 2-рия сезон ще докаже на всички критици, че е най-добрият.