ЦСКА играе в Европа със златни екипи и сини обувки

10:58
ЦСКА играе в Европа със златни екипи и сини обувки
Златните екипи на ЦСКА вече са в София. За първи път в историята си най-успешният български клуб ще излезе с подобен цвят в мачовете от евротурнирите, въпреки че в момента не е шампион. Странен е и цветът на фланелките за свободно време - тъмносин, съобщава "Труд".

От ЦСКА категорично отказаха да покажат новата екипировка на "Улшпорт", за която очевидци разказват, че се допълва и със... сини футболни обувки. Така играчите могат да заприличат на Бразилия - в синьо и златно, но да загърбят червения символен цвят. Представянето ще бъде при завръщането на отбора от подготовката в Австрия. Напоследък УЕФА настоява за три цвята на фланелките. Освен традиционните бяло и червено, в последните години се правеха черни и сиви екипи за "армейците".

В същото време ЦСКА чака поредния легионер на проби - този път от Чили. Това е защитникът Алекс фон Швадлер, който е играл в Бари, Залцбург, Маритимо и Алки Ларнака. Фон Швадлер е с германски корени и паспорт. Така при одобрение той не би заел място за играч извън ЕС.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
10.07.2009 14:26

Абе някои хора май не правят разлика между златно и жълто *sick*

Cris_7
10.07.2009 13:46

Сигурно са яки ! Сега ще са Селесао *wink*