Сър Алекс: Ван Гаал ще успее в Юнайтед

11:19
Сър Алекс: Ван Гаал ще успее в Юнайтед
Сър Алекс Фъргюсън подкрепи мениджъра на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал и разкри, че според него холандецът ще направи отново отбора най-добрият на света.

"Когато контузените играчи се върнат, ще видите Юнайтед в подем, защото той е добър треньор и се справя много добре. Не гледам какво се случва с новите играчи, които той доведе, защото им трябва време. Когато взех Патрис Евра и Неманя Видич, им отне пет месеца, за да свикнат да играят за Манчестър Юнайтед - да усетят културата и историята на клуба. Тези нови играчи с Ван Гаал са по-абсолютно същия начин", каза Фърги.

Сър Алекс коментира и мениджъра на Челси Жозе Моуриньо. "Не е честно наистина, заради това, че изглежда добре. Той има онова излъчване на Джордж Клуни с прошарената му коса", каза Фъргюсън през смях.

"Моуриньо обаче е много добър пример. Говори пет езика...помагал е на Боби Робсън, на Луис ван Гаал. След това започва да тренира малък отбор в Португалия, след това Порто, печели първенството, печели Купата на УЕФА, отива в Челси, печели Премиършип два пъти поред, след това отива в Интер...това е пример за всички, които искат да го правят правилно и добре. Той никога не е играл футбол, но е много отдаден треньор", каза Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
23.12.2014 17:36

Фърги е ИНСТИТУЦИЯ....има право да говори всичко ,което мисли и което е на душата му...

billy_944
23.12.2014 17:14

Каквото и да говорин за Фърги винаги ще бъде the boss!*cigarette*

ak47_
23.12.2014 13:09

„Ако бях предпочел лесното, щях да остана в Порто. Там имах прекрасно синьо кресло, трофей от Шампионската лига, Господ също бе там и разбира се след Господ бях аз“ (Жозе Моуриньо)

RealEffect
24.12.2014 10:56

Сигурен съм,че ако МЮ играеха най-грозния футбол на света и печелеха щеше да си доста по-доволен отколкото да падат всеки мач,но да играят най-красивия футбол?В 21-ви век треньорите се сменят със скоростта на светлината и не постигнеш ли резултати си аут на момента.

Nasko Chelsea_fan
23.12.2014 23:51

От 15 реда коментар си написал към 150 глупости .....не си струва да ги коментирам една по една. Само ще ти кажа, че на Моу му е предлагано да оглави Юнайтед преди Мойс.

stanislaw.dimitrow
23.12.2014 18:26

Те щото Юнайтед играят мн красиво в момента при Ван Гаал,айде гледай си отбора и не плюй по другите

PRI_A_TEL
23.12.2014 17:48

Мауриньо има силни страни в това да кара играчите на тренировка, да играят все едно са на мач, но тактически при него няма гениалност, не е научил от Ван Гаал достатъчно, за да избегне проблемите, поради слабата си тактическа грамотност (която вероятно е свързана с това, че не е играл футбол), купува играчи със сериозни физически данни, а Челси играе футбол, който не бих казал, че всеки би харесал, може да е ефективен, но не и красив. От друга страна Играта му с един нападател е известна като тактиката на средняшките отбори във висшата лига, разчитайки по този начин на повечето си хора в центъра на терена, но стигне ли се до това да трябва да играе с двама нападателя, той не знае как да си оправи играчите на терена и какви тактически указания да им даде преди мача. Затова и смятам, че не му бе предложено да отиде в Юнайтед. Днешния вид на Челси, можеше да е доста по интересен, ако имаха за треньор Клоп, Венгер или Гуардиола. Но днес Челси е един дърварски отбор, какъвто беше и преди Абрамович, аз очаквах повече...За ВЛ става, но за Шампионска, направо не ми се гледат как паркират автобуса. Така че не му се кефи на Мауриньо, защото няма да гледаш скоро красив футбол от отбора си, ще е бутане до несвяст, както е откак е създаден.