Тиберканин: Трябва ни пълна концентрация срещу Санта Хулия

10:30
Тиберканин: Трябва ни пълна концентрация срещу Санта Хулия
Мароканският футболист на Левски Рашид Тиберканин даде интервю за БГНЕС, но категорично отказа да говори за инцидента с таксиметровия шофьор на трети ноември миналата година, заради който се води дело срещу него и съотборника му Юсеф Рабех. Причината за нежеланието на халфа да говори за случилото се е, че има забрана от клубното ръководство, а и не иска да влияе по този начин на делото.

- Ти вече си една година в Левски, стана и шампион със "сините”, как се чувстваш?

- Чувствам се добре в Левски. Щастлив съм, че станах шампион с този отбор. Радвам се, че през пролетта ми дадоха шанс за изява, но се надявам и в бъдеще да получавам възможности и се доказвам. Искам отново да стана шампион с Левски.

- Предстои ви мач със Санта Хулия от втория предварителен кръг на Шампионската лига, какво знаете за този отбор?

- За сега не знаем нищо за този отбор. Санта Хулия не е силен отбор и Левски може да го отстрани и да продължи по-нататък. Надявам, се да няма проблеми и да ги бием още в първия мач и да решим нещата още тук на "Герена".

- Как оценяваш шансовете на Левски да влезе в груповата фаза на Шампионската лига?

- Има голям шанс да влезем в груповата фаза на Шампионската лига, но това все пак е футбол и ще се види шанса колко е голям след първия мач със Санта Хулия.

- Миналата година отново изтеглихте желания от вас съперник – БАТЕ Борисов, но не успяхте да ги преодолеете, не се ли притесняваш, че и сега може да подходите високомерно към отбор като Санта Хулия и това да ви изиграе лоша шега?

- Надявам се, че няма да подходим високомерно към Санта Хулия. Това е футбол и всичко е възможно. Миналата година не ни достигна късмет и концентрация за да преодолеем Бате Борисов. Тази година трябва да сме по-съредоточени в предстоящите мачове и да се надявам, че ще имаме повече шанс за влизане в груповата фаза на турнира.

- След края на миналия шампионат имахте малко време, както за почивка, така и за подготовка. Смятате ли, че сте напълно готови да за първия двубой срещу Санта Хулия.


- Мисля, че времето за почивка бе достатъчно. Когато е по-малко времето за почивка не губиш игровия ритъм и бързо навлизаш във форма. Ще видим дали сме готови в срещата със Санта Хулия.

- Знаеш ли, дали в момента има интерес към теб от чужди отбори и мислиш ли за трансфер?

- За сега няма никакъв интерес към мен или аз поне не знам да има някакви запитвания или оферти. В момента аз съм футболист на Левски и не мисля за трансфер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
10.07.2009 20:56

Добър футболист , но доста се увлича понякога.С повече игрови ритъм мисля че ще е перфектен за Левски.За сега статут като резерва му стои добре.Визитката му е наистината уникална.Играл е в Аякс , но това не го прави толкова добър за жалост.В футбола се иска качества не визитки.Айде успех за напред.