Тирнавос - Айгинякос, загубен

11:09
Тирнавос - Айгинякос, загубен

Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:


м. декември: 8 познати от 15 мача - 53.3% успеваемост

Залог на деня за 22.12.2014 г.



Изключително важен мач за Тирнавос. Тимът се намира в зоната на изпадащите, но победа днес може да му донесе значителна доза спокойствие. Тимът е нова в този ешелон, но той разполага с няколко чуждестранни легионери в селекцията си и това му придава определена класа, за дивизията в която се подвизава и категорично мястото му не е сред изпадащите. Формата на настоящите домакини върви по възходяща линия и в последните четири мача те нямат поражение, като записаха три ремита и една победа. Айгинякос загуби пет от последните си седем мача, а в последните си четири изяви по чуждите терени се разписа само веднъж. Тирнавос победи този съперник в турнира за купата на страната през октомври на своя стадион с 2:1 и днес трябва да заслужи така важния за него пълен комплект точки.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.85

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
22.12.2014 21:35

Добре за сега брага вързват 2-0,Лайпциг 0-0....малко ме притеснява Челси...дърводелците Стоук са корави съперници*smile*

simeon_nd
22.12.2014 18:39

Стига ве пич, ти какво очакваше прогнозата да излезе ли. Излизат му тези които поства след като е свършил вече мача, от така наречените му ВИП мачове. Те нали тва е цялата врътка, тез дето ги пише тук не излизат и хората гледат, а във ВИП прогнозите все му излизат, ще се абонирам или платя, там както го е измислил. Пълен смех.

night_wolf1984
22.12.2014 19:07

Мне,аз нямам претенций към прогнозите на г-н Сотиров.Просто някога избира много непопулярни мачове..от Арабия,Колумбия...и т.н.Какво му пречи да даде една смела прогноза примерно днеска Юве X/1....или нещо на полувреме,ако не излезе никой няма му се сърди...ама много хора се лъжат да четът тука поста му и си пускат тея мачове.Добре,че не го играх с пари мача.И пак казвам нямам нищо против,прогнозите...но да си заслужават риска*smile*

night_wolf1984
22.12.2014 16:58

Цяло чудо е,че свършиха 0-0,за мен тая прогноза беше много подвеждаща....и дори непрофесионална...да речем,че няма мачове,айде как да е .Аз ще търся победи на Лайпциг,Челси и Брага*smile*

night_wolf1984
22.12.2014 15:31

Тоя мач е троен..първо щом като имат класа,как така са в зоната на изпадащите.Второ в Гърция правят доста далаверки.Единственото позитивно е ,че Тирнавос са домакини,ако бият ще е трудно и минимално*smile*

joro_sotirov
22.12.2014 11:27

ВИП мачовете от вчера 21.12.2014 год.

Вилстерман - Насионал Потоси

първенство: Боливия
прогноза: ази хенди. победа за Вилстерман при -0.75 гола
час: 21:00 ч.
коеф: 1,68
сигурност: 8/10
букмейкър:

Вилстерман няма победа от четири мача и днес ще преследва успех с цената на всичко. Ръководството на домакините взе решение да даде извънредни преми за успех с по-изразителен резултат и добра игра и това няма как да не мотивира играчите да се опитат да надскочат ръста си. Насионал Потоси загуби три пъти подред от този опонент, а днес пристига без няколко основни играчи.

краен резултат: 5:2


Кхуригба - Как де Кентира

първенство: Maроко, GNP
прогноза: 1
час: 20:30 ч.
коеф: 1,95
сигурност: 8/10
букмейкър:

Кхуригба се цели високо, като тимът е солидно обезпечен на всички фронтове и добрите му изяви не са случайни. Гостите са отбор без ясни цели, играещ зле навън и тук трудно ще измъкнат нещо при нормално стечение на обстоятелствата.

краен резултат. 1:0