Левски намери пари за пролетта

09:54
Левски намери пари за пролетта
Левски ще реши част от финансовите си проблеми до броени дни. Очаква се в УС на клуба да влязат двама близки до Иво Тонев бизнесмени, които да осигурят определен процент от средствата, необходими до края на сезона, съобщава "Тема Спорт".

Пари ще има и за лагер в чужбина. Вече е ясно, че първата част от подготовката ще протече в Сандански, а втората в турския курорт Анталия, където Левски ще се готви поне две седмици и ще изиграе между 4 и 6 контроли.

Стойчо Стоев ще подпише днес договор като старши треньор на сините. В ранния следобед се очаква той да бъде представен на пресконференция и да обяви щаба, с който ще работи на "Герена". В него остава Елин Топузаков и влиза Явор Вълчинов. Контрактът на Стоев ще бъде за 2.5 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
22.12.2014 21:19

Много интересно написано.
Щели двама близки до Тонев симпатяги да влезнат в УС и за това ше наливат едни пари???
Това требе си басси наивника го верваш.
Тез дали ше влезнат или не ще видим, но никой не мое ме убеди, че ше наливат едни пари просто ей така, че били близки на Тонев*wink*
Със сигурност за инвестицията си ще очакват възвръщаемост а начини много ... дялово участие; оформяне на вложението като кредит с възможна лихвичка дори; последващо преобразуване на кредита в дялово участие; търговийка с играчи и облажване от комисионни и т.н. и т.н.
Да видим какво ни е приготвил Ганя тоз път*money*

Kalinho
22.12.2014 23:25

ти гледай сашо апашо и Левски не ги мисли *smile*

sensea
22.12.2014 13:27

Само да не похарчим парите в Анталия....