\"Бернабеу\" приветства и Бензема, французинът мечтаел за Реал от дете

10:00
\"Бернабеу\" приветства и Бензема, французинът мечтаел за Реал от дете
Карим Бензема бе официално представен като футболист на Реал Мадрид снощи. Церемонията по "встъпването му в длъжност" бе далеч по скромна от тази на Кака и Кристиано Роналдо. Все пак 15 хиляди души присъстваха на "Бернабеу", за да аплодират французина.

21-годишният нападател премина в мадридския гранд от Лион за 35 милиона евро плюс допълнителни 6 милиона евро при определени условия. Бензема ще играе в "кралския клуб" през следващите 6 сезона.

Младият голмайстор е четвъртото ново попълнение на Реал Мадрид през това лято. Фланелката на "белия балет" облякоха още суперзвездите Кака и Кристиано Роналдо, както и Раул Албиол от Валенсия.

" Реал Мадрид е отличен клуб. Това е отбор, за който исках да играя още от 14-годишен. Надявам се да вкарам много голове, но не мога да обещая някаква цифра. Мисля, че ще ми е много по-лесно да бележа голове със съотборници като Кристиано Роналдо, Раул и Кака. Ролята на Зинедин Зидан за моя трансфер не бе решаваща, но разбира се, беше важна, тъй като той е символ на Реал. Но най-голяма роля изигра президентът Флорентино Перес. Много клубове се свързаха с мен – Интер, Манчестър Юнайтед, Барселона, но аз дойдох тук. Млад съм, искам да се адаптирам към отбора и средата и да се преборя за място в тима", каза Бензема.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
10.07.2009 12:54

аз от дете мечтая да играя за Бдин Видин ама трансферната им политика е друга *lol*

RagnaroK
10.07.2009 12:13

Бах тоя реал ша са избият кой да иде *joking* тоя отбор трябва да го прекръстят на ''Мечтателите от Мадрид'' . Всички там си мечтаят от деца да идат там след като вече са в отбора започват да си мечтаят да вземат някой трофей

DuFkaTa
10.07.2009 12:00

Бензема збърка *stop* Трябваше да отиде в клуб като Арсенал или Ман там дет ще го доразвият по уникален начин и щеше да стане истинска машина за голове! И след туй кам на 25 или 26 да ходи в Мадрид.

sasho_kg
10.07.2009 10:14

Еми разбира се че мечтаят за Реал почти всички искат в Реал *joking* Успех на Бензема *thumb_up*

azur
10.07.2009 10:10

Te всички мечтаят за Реал от деца *joking*