Роджърс: Преди 7 месеца бях мениджър на годината, сега станах безполезен

12:21
Роджърс: Преди 7 месеца бях мениджър на годината, сега станах безполезен
Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс не успя да сдържи нервите си под натиска на постоянните критики, насочени лично към него.

"Преди седем месеца бях мениджър на годината, тактически гений. След като загубихме двама играчи от световна класа, Един, който напусна клуба - Луис Суарес и другият, който е контузен - Даниел Стъридж, станах безполезен. Футболът е непредвидима игра. По някаква причина в днешно време хората не мислят, че новите играчи имат нужда от време, за да се адаптират. Това, което ме ядосва, е, че критиката е персонално към мен. Аз мисля за отбора и за клуба", заяви Брендън Роджърс.

Днес мърсисайдци приемат Арсенал. Фенове и специалисти определят топчиите като фаворити да спечелят мача на "Анфийлд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
22.12.2014 01:25

Тоя кълвач Роджърс да не би да се мисли за Юрген Клоп..? Взе най- неподходящите като се почне от Балотели та се стигне до Лалана и Ловрен. Пълни боклуци особенно "супер Марио" брос. По- голям дървар нЕма*lol*

deyangeorgiev97
21.12.2014 18:43

От всичките трансфери може би само двама не успяват да паснат на отбора все още и това са Ловрен и Балотели ( но Марио и не е играл толкова ). Почти всички попълнения са на възраст не повече от 23-24 години. Ще си говорим другия сезон кои от играчите са "мърши". Единствено не се взе нападател с поне 20 гола на сезон ( въпреки че се взеха Балотели и Ламбърт ) и вратар ( тъй като Миноле е колеблив от края на миналия сезон ).

sensea
21.12.2014 16:48

Пичове ....миналата година бяхте най страшния отбор във ВЛ !!! Отбор и играчи бяха в невероятен синхрон! А спомняте ли си есента ,когато Рожърс каза , че Алексис Санчес /който би заместил най адекватно Суарез/ и още няколко набелязани играчи искали да играят в столицата , а не в Пул ? Е ....какво му остана на Роджърс ...просто взе тези ,които се навиха да дойдат....а те отказват да слушат какво им говори...факт! Половината ви нови попълнения се оказаха ...мърши ...с извинение...какво да направи с тях?

Kireto1232
22.12.2014 01:26

Така е Алексис избра Арсенал ,може би ако беше избрал Ливърпул можеше да е друго но не може все при нас да идват играчи от типа на Суарез *wink* !!

Arsenal966
21.12.2014 15:55

Само на мен ли ми се струва или това го казва в рамките на 1-2 месеца за 2ри път *confused*

tumbelek
21.12.2014 15:40

Брендане Брендане ле ле ти замислили се какви играчи доведе ако бяха класни нямаше да има нужда от адаптация. И ако мислеше за отбора нямаше да изтървеш по този начин титлата.

The_Magic_10
21.12.2014 14:30

Извинявам се на феновете на Пул които не приемат моето мнение,но то е следното.
Изцяло виновен е БР няма как да имаш 100 милиона ти си мениджър на Пул отбор които иска резултати,фенове които ще те разкостят ако няма резултати ти да имаш 100 млн и вместо за 20/25 да не вземеш доказани вече голаджий като Вилфред Бони или Джаксън Мартинез , да не вземаш играчи готови да разкъсват за победа и да разчиташ на титла с олигофрени като Лукас,Хендерсън ,Джонсън ,Ламбърт ,Ловрен и т.н. ( и не аз харесвам някой от тези играчи ,но те са за по -посредствени отбори не и за топ 4 )
Голям и велик отбор като Пууул заслужава играчи които знаят какъв екип носят!
С уважение.

The_Magic_10
22.12.2014 21:22

И кое му е силното? Голове - 5 в 40 мача. Асист- 3/7 в 40 мача. Коефициент полезно действие? 60-70% в зависимост от мача и то предимно от ритане и фалове*wink*

Kireto1232
22.12.2014 01:28

За Хендо си в грешка аз не мисля ,че той е слаб играч *wink*

The_Magic_10
21.12.2014 19:45

Директно ти отговарям всеки треньор трябва да има в екипа си човек за тези ПО-СТРАНИЧНИ неща тоест да наблюдава какво копува...значи ако го взимаш някъде погледни му кариерата виж преспективен ли е миналия сезон беше окей в топ 5 на лигата ,но един сезон? а е на 24+ Ловрен ? за тия години само един смислен сезон? Хендерсън , Манкийо? ми братле виж сега то и Арсенал искат същите утайки и топа им е 4то място! Няма как или взимаш играчи със сърце и умствен багаж или негодници. Как може да разчиташ на Маркович и Стърлинг? ами нормално при качествен нападател и халф и двамата са в позицията супер потенциален без много шум ,а с нещастниците хендо и балотели сега Маркович и Стърлинг трябва да носят на гръб Пуул *wink*

Arsenal966
21.12.2014 16:03

Виж сега..за много неща си прав,но това как Роджърс ще е знаел,че Маркович (талант от Бенфика,който се представи страхотно миналия сезон за португалците) и Ловрен (един от най-стабилните защитници миналия сезон във ВЛ) ще се представят трагично в Пуул ? Хендерсън миналия сезон също беше стабилен,а Манкийо и Арсенал го искаха,но Пуул като чели ни изпревариха !

Luxury
21.12.2014 13:59

Беше но тогава в Ливърпул играеше още Луис Суарес.

Tzeko90
21.12.2014 13:57

Много ясно, че ще е лична атаката *lol* Да не би Джерард да избира покрай него да играя лекета като Лукас и Алън или да се нагала като централен недоразумението Ловрен. Беше ясно че голове много няма да има с тези промени в атаката и особено след контузията на Стъридж, но проблемите в защитен план са изцяло вина на БР и неговия щаб!!!

luiz_lfc
21.12.2014 13:43

Точно неблагодарно си е държанието не може човека заради който след 5 години ни вкара в ШЛ и дори се борихме за титлата да го наричаш некадърник след 3 слаби месеца при положение че не може да разчита на 2та си най-добри играча и трябваше да купи 8 нови за да може хората на пейката да не са там само за бройка.

BoB_i_leshta
21.12.2014 14:22

Нали за туй му се дават пари за трансфери ! За да може ,когато един играч го няма ,друг да го замени . Я ми обясни на мен колко от тези 200 млн. паунда ,дадени му за 2,5 години са усвоени правилно ? Отговорът е 12 (Стъридж) .Всичко друго е или младоци ,или плява ,която той закупи . Нямаш право да го оправдаваш ,че понеже го нямало Стъридж ,отборът не можел да играе ! Та той закупи 21 играча за тези 2 години . От тях колко помагат ? - 1 ! Даде 16 млн. за играч ,който и Гонзо не е толкова глупав ,че да вземе . Даде 12 млн. за Борини ,та да го държи извън 18-те. Даде 10 млн. за Ориги ,само за да го върне в Лил . За чий х*й взе играчи като Аспас ,Алберто ,Асаиди ,като не им дава шанс и ги праща на майната си ? Дава под наем Айб ,който ни бе най-добрият играч на предсезонната подготовка и се разбираше страхотно със Стърлинг . После се оплаквал ,че Стъридж бил контузен и за туй не можели Ливърпул да играят . Благодарен съм му за всичко ,което направи за Ливърпул ,за това ,че ни вкара в битката за титлата ,за това ,че влязохме в ШЛ за първи път от 2009-година ,за това ,че за 1-ви път от доста години видях Ливърпул да играят наистина красив футбол ,НО ако нещата продължават по този плачевен начин ,то ще съм радостен и да видя Роджърс - уволнен ,защото главната вина за проблемите през този сезон пада точно върху него заради безумната му трансферна политика и инатът 3 години да не наблегне върху проблемите в защита ,които ни мъчат .

Livepool_fan
21.12.2014 13:58

Аз не виждам разлика с тези 8 играчи както казваш, даже са 10 всъщност, ако броим и Ориги.. В момента са именно бройка и нищо повече. Кой от трансферите на Роджърс досега допринесе нещо за отбора? Стърлинг, Коутиньо и Джерард отново са играчите, на които се разчита в атака и халфовата линия. А защитата вместо да се стабилизира, сега цари дори по-голям хаос от миналата година. Имам чувството и че Монтана ще ни напълнят кошницата, ако Ловрен, Морено и Джонсън играят. На вратарският пост имаме Джоунс и Миньоле, които са на ниво Индийска Супер Лига.. Със същият успех, че дори и по-голям можеше да се справим и без тези попълнения, а с момчета от школата. Повярвай ми, Джордан Айб, Синклер, Оджо и Уилсън ще отвеят Ламбърт, Лалана, Маркович и Балотели. В халфовата линия също Розитър е страхотен, а в защита Лойд Джоунс няма да е по-зле от Ловрен. Луис Алберто, Тиаго Илори и Андре Уиздъм също щяха да са по-добре..!!!

crazy_rabbit
21.12.2014 12:38

Прав е... Феновете на Пуул почнаха да се държат доста неблагодарно... Нека не забравят, колко години не играха дори в ШЛ преди Роджърс да дойде...

Livepool_fan
21.12.2014 14:11

Това не променя нищо.. В ШЛ всичките ни мачове играхме като отбор втора ръка, а играхме срещу Базел и Лудогорец (моите уважения към тези отбори). Във ВЛ единственият ни наистина силен мач е срещу Тотнъм, но тогава играеше и Стъридж. След контузията му сме развалина. Борнемут в колкото и силна форма да са, колкото и резултатен отбор да са, са тим от Чемпиъншип. В атака играхме добре, няма съмнение, но в защитата не видях подобрение. Отново хаос и дезорганизация.

Tzeko90
21.12.2014 13:58

Два силни мача имат Пул : с Тотнъм и с Борнемут.

Livepool_fan
21.12.2014 13:49

Никой няма да отрече това, което направи Роджърс за Ливърпул, имам предвид хубавите неща. Дойде, промени стила, направи ни отново атрактивен и атакуващ отбор и ни върна дори в битката за титлата, не просто в топ 4. И след такъв сезон трябваше да има надграждане или поне запазване на статуквото, тоест топ 4, дори и без звездата Суарес. Все пак да разполагаш с бюджет от над 100 милиона, макар повечето да дойдоха от продажбата на уругваеца, трябва все да вземеш някой доказан и класен играч и да направиш така, че липсата на основната звезда да не се усеща чак толкова. В началото на сезона хубаво да има проблеми и сътресения, но вече сме почти в средата на сезона и не сме направили ЕДИН СИЛЕН МАЧ!!! Комбинативният ни, бърз и атрактивен за гледане стил също се изпари. Сега всичко се гради наново....и кой знае след колко време пак ще сме в борбата за титлата. Балотели, Ловрен, Маркович, Лалана и Морено дойдоха за сериозни суми и нямат почти никакво влияние за отбора. Вместо да ни подсилят, те ни отслабиха. Маркович, Манкийо, Морено и Джан са млади, това може да е оправдание за тях, а и имат потенциал, но Ловрен, Балотели, Лалана и Ламбърт просто не стават. Може би само Адам Лалана трябва да остане в отбора и да му се даде шанс. Джан е най-добрият трансфер, според мен. 9 милиона, на 20 години, с подходяща физика да успее във ВЛ и много потенциал. Манкийо, като се има предвид, че дойде без пари е на добро ниво. Морено и Маркович засега са много слаби, но мисля, че ще успеят да се наложат. Като цяло ТРАГИЧНИ ТРАНСФЕРИ!

BoB_i_leshta
21.12.2014 13:34

Не е неблагодарно това държание ,а по-скоро адекватно . Аз лично никога не съм виждал по-слаб и бездушен тим на Ливърпул ,а това вина на треньора ли е ? - По-скоро да . Дадоха му се над 100 млн. с цел да се намери заместник на Суарез и да се закърпи защитата . Кого взима ,какво прави - резултатът е следният - Ливърпул няма нападение ,а защитата е по-слаба и от миналата година (трудно постижимо принципно ,но ето ,че успя) . В класирането е 11-ти и отпадна от ШЛ в група ,в която не трябваше да имат никакви проблеми да продължат напред .Направи така ,че Лудогорец да изглежда като "Галактикос" в сравнение с Ливърпул и само късметът и една детинска грешка на Александров спасиха Ливърпул от това да завърши 4-ти в групата . Смяташ ли ,че е редно да се подкрепя даден човек ,когато нещата вървят от зле на към по-зле .Хубавото в Англия е ,че има отбори като Бърнли ,КПР ,Кристъл Палас ,Хъл и Лестър ,които са по-зле ,та поне засега не се тревожа за изпадане ,но нещата определено трябва да се променят ,пък било то и чрез смяна на Роджърс .