Гонзо: Поведението на Херо вчера беше грозно и некоректно

17:59
Гонзо: Поведението на Херо вчера беше грозно и некоректно
Спортният директор на Левски Георги Иванов отговори на обвиненията на Димитър Димитров. Вчера Херо обясни, че завръщането му на "Герена" е пропаднало, тъй като Гонзо е блокирал сделката.

"Некоректно и грозно е това, което той направи на тази пресконференция. Нямаше да му отговоря, но аз съм спортен директор, атакавуше мен по време на целия брифинг. Щом Херо не е станал треньор значи така е трябвало да стане", заяви Георги Иванов.

"Апелът на Тодор Батков бе да запазим достойнството на Херо и ще го направя. Достойството му обаче е под съмнение", допълни Гонзо.

"Няма как той да обяснява, че не е в час с процесите, които се случват в клуба. Петър Колев, който бе негов помощник, ми стана асистент и бе постоянно информиран, а с това и Херо. Ако той искаше, щеше да е през октомври месец на Герена", обясни Иванов.

"За финал ще ви кажа, че имах среща с Херо за 14:30 часа, на която той не дойде. Ако Херо ви е казал, че не съм си вдигал телефона, значи е голям лъжец", отсече Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

doctorMashinkov
20.12.2014 13:51

На едно кръстовище малко преди коледа,свистене на спирачки и едвам не се удрят две черни лимузини.Толкова лъскави,че муха да кацне ше се разчекне.После се изравняват,като запречват цялото движение,настава гробна тишина и никой не смее да надуе клаксона.Почти едновременно двете задни стъкла на колите се спускат,с намерение персоните вътре да видят кой е дръзнал да им прави сенка на слънцето.
След като се фиксирали се чува:
-О Бойко
-О Тодоре
Боко тиквата:
-Между другото отдавна искам да те питам,знаеш ли ,че за нас двамата разправят че сме най големите лъжци в държавата.А пък аз 5 години лъжа пенсионерите че ше има дам коледни добавки,и накрая сега им дадох.Значи аз не съм най-големия лъжец,ти си.
Бай Ганьо:
-Защо пък аз,и аз имам намерение да изпълня едно старо обещание,за коледа.Отдавна лъжа феновете ,че ше им намеря постоянен треньор който няма да искат да събличат,а ше го облекат.
Боко тиквата:
Кой па е тоя луд да поеме Левски,и какво ше му облекат синята фанелка ли?
Бай Ганьо:
-Вили Вуцов,ше му обелекат усмирителна риза

Jason_Scotland
19.12.2014 23:23

Херо се спаси навреме*tongue*
Виждате какво става само след една среща защото беше прям а какво остава ако беше работил неколко месеца ...*confused*
Стойчо Стойчев, неЯсен Петров или Овчата кратуна ... все тая*erm*
Тез ще поемат отбора само за да имат работа, но след месец два пак ше се говори за нови смени през лятото и как едни момчета не са за Левски и т.н.

sabaka
19.12.2014 20:19

Махай се от великият клуб Левски,господин некадърник Гонзио!

stimulant
19.12.2014 20:18

айде вуцов сега като за финал и връх на цялата простотия

sereco
19.12.2014 18:37

Ей Гонзо,когато станеш добър треньор колкото Херо!Тогава с такива изказвания,защото само с викане по тъча не става!