Иван Вуцов: Разочарован съм от това, което сега представлява Левски

14:16
Иван Вуцов: Разочарован съм от това, което сега представлява Левски
Днес легендата на Левски Иван Вуцов беше награден със Златна топка за заслугите си към българския футбол на националния стадион "Васил Левски", а след това обърна внимание и на журналистите, които се интересуваха най-вече от мнението му по актуалното състояние на синия клуб, както за изпадналия в криза национален отбор.

"При всички положения на Левски му трябва, по моему, не само подмяна и нов треньор. И мисля, че неразбирателството с Димитър Димитров - Херо е затова, че той поставя други изисквания. На Левски му трябва една хирургическа операция, а не замазване на нещата. Ясно е за мен, пак ще кажат, че давам съвети, Левски трудно ще излезе от това състояние, с този кадрови състав, който има, ако не дойдат нови хора. Тези хора не са готови да се борят за титлата - нещо, което публиката иска. Нашата публика няма да се задоволи с 4-о, 5-о място или с модерното сега влизатне в 6-аца. Това не е критерий.

"Трябва да се направят тези промени, за да се върне онази публика, която въпреки нерадостните моменти, продължават да обичат отбора. И дори и да не пълнят стадионите, пак има достатъчно много хора. Но ако така продължаваме, ще има много да чакаме.

" Левски няма потенциал от състезатели, който и да ги поведе, да направи нещо повече от това. Може малко да мръднат. Качеството на състезателите, не отговаря на изискванията на публиката и за 1-ото място. До колкото ги познавам, не съм работил с тях, но мисля, че нямат качество да направят. Трудно е да се претегли кой има повече вина, може би защото и тези, които са довели тези хора.

"В момента съм разочарован от това, което представлява Левски. Това което става, не може да радва. Когато не си 1-и, а 2-и- все едно си изпаднал. Мен един път затова ме смениха веднъж, предната година бяхме първи, а после втори. По мое време Левски успяваше, защото играчите в отбора идваха от дълбините на София или на страната. А сега чужденци, които днес ги има, утре ги няма. Те не са хората, качеството, което оставя белези. Имаше и нелоши футболисти, но покрай тях мина и много талаш. В Левски трудно ще се възродят нещата. Вчера говориха едно, идва Херо, днес пише, че не идва", коментира Иван Вуцов.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
20.12.2014 11:02

Абе Вуцов ....речта ти е като на Пенев старши....