\"Акулите\" ще си партнират със златни, сребърни и бронзови спонсори

20:28
\"Акулите\" ще си партнират със златни, сребърни и бронзови спонсори
"Изграждаме нова стратегия със спонсори на три нива – златни, сребърни и бронзови", обяви изпълнителният директор на Черноморец Бургас Фреди Бобич.

Клубът вече е подписал три договора за партньорство. Златни спонсори ще бъдат "Пума", "Форд Мото Пфое" и "Донкафе". Договорите със със срок за 3 години.
"„Акулите" ще играят от новия сезон от глава до пети с артикулите на "Пума", а "Форд Мото Пфое" ще обнови клубния автопарк.

"За мен е чест да съм заедно с личности като Красимир Балъков и Фреди Бобич. Проектът им за Черноморец Бургас е истински модел за подражание. Така се прави футбол. Ще помагаме не само на представителния отбор, но и на детско-юношеската школа, на фенклуба и в благотворителни инициативи", посочи генералният мениджър на "Пума" Сава Попчев.

Колежката му Милена Модева допълни, че това е сътрудничество, а не спонсорство с фланелки и маратонки.

"С "Петрол" и Митко Събев имаме дълготрайно партньорство и кризата не може да му попречи. Стискаме палци Черноморец да успее в проектите си не само заради клубния просперитет, а и заради цяла България", каза съуправитeлят на "Форд Мото Пфое" Димо Николов, който тренирал футбол в детството си, но се отказал заради синозит.

"Донкафе" на фирмата "Щраус" е със статут на сребърен спонсор. До края на месеца Черноморец Бургас може да има и трети златен спонсор, ако преговорите, които се водят в момента, с увенчаят с успех.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stenli111
10.07.2009 00:01

Шапка им свалям на хората от Черноморец това е оздравителния план за футбола ни още 7-8 отбора като тях и ще сме най малко на нивото на Турското ,Гръцкото дори и на поругалското например