ЦСКА привлича играчи от Холандия

10:07
ЦСКА привлича играчи от Холандия
ЦСКА наблюдава двама футболисти от състава на елитния холандски тим Гоу Ахед Ийгълс. Става въпрос за нападателите Тейе Тен Ден и Жул Рейменринк, съобщава "Меридиан мач".

Първият е на 21 години, но не получава възможност за изява от началото на сезона. Според специалистите в Холандия Тен Ден разполага със сериозен потенциал. Рейнменринк има един гол в Ередивизие този сезон, но е записал едва седем мача. Техният мениджър ги е убедил, че в ЦСКА кариерата им ще тръгне напред. Сега Стойчо Младенов и помощниците му ще трябва да вземат крайното решение. Едно нещо е сигурно обаче, че на "Българска армия" няма да идват нови лица, преди да бъде продадена някоя от звездите на тима.

Всеки ден на ЦСКА са предлагани купища играчи. Стотици дискове пристигат в клубния офис с интернационална селекция. През този трансферен прозорец за първи път ситуацията при армейците изглежда нормална и те няма да предприемат прибързани решения.

Скаутите на ЦСКА са набелязали и чужденец със солидна визитка, който през зимата става свободен агент. Предварителните разговори вече са проведени, но все още няма постигната договорка. Въпросният футболист играе като халф и е идеалният вариант за Стойчо Младенов да вдигне конкуренцията на този пост.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация