Левски пробута Да Коща на Насионал

17:42
Левски пробута Да Коща на Насионал
Ненужният в Левски Фелипе да Коща по всяка вероятност ще продължи кариерата си в португалския Насионал Мадейра. Това съобщи изпълнителният директор на шампионите Константин Баждеков и допълни, че в момента се водят преговори между двата клуба. Финансистът допълни, че интерес към халфа от други отбори няма.

Според португалските медии трансферът може да се счита за сигурен, а Да Коща ще се обвърже за 4 години с Насионал. Той трябва да бъде представен като ново попълнение на клуба утре на стадион "Ещадио де Мадейра", съобщава "Новинар".

Междувременно стана ясно, че преговорите между ръководството на Левски и камерунския национал Жозеф-Дезире Жоб са в лек застой. Причината е, че африканецът не иска да кара проби, а направо да подпише договор.

"Добре разбирам, че визитката му е впечатляваща, но искам да видя в какво състояние се намира. Това ще стане в игрова обстановка. Затова възнамерявам да организирам двустранна игра и тогава ще решим за него. Ако не му изнася, ще се наложи да си ходи", категоричен е наставникът на шампионите Емил Велев.

Това обаче едва ли ще стане, тъй като Жоб е в добро състояние според хора от лагера на Левски. Според запознати въпрос на време е африканецът да подпише.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

azur
09.07.2009 22:57

ООоОоо Това е много добра новина ... Не знам дали имаше 1 добър мач през сезона *lol* Само мешка, зимат му топката, после се опитва да подава - греши и на всичкото отгоре го мързи да търчи и за това му плащаше Батков Много много ме зарадва тази новина ... евала на Уинъра !

Kalinho
09.07.2009 18:48

аз продължавам да твърдя че тоя Да Коща ако иска може да играе много има и дрибъл и пас и много добър поглед върхи играта ама все нещо му пречи

niki_hameleona1
09.07.2009 18:36

А бе leketoo ти в тема на WCKA писал ли си? Пишеш само в теми на Левски и само ги плюваш гледай си там жалкото отборче и това е, а колкото до Коща няма място за него. Както lubo_309 казва да си ходи!!!

lubo_309
09.07.2009 18:16

Освобождават място за Бардон. По-малко конкуренция в центъра на терена. Иначе за какво ни е някой, който го мързи да играе. В WCKA му липсваха пари, а в Левски желание за изява. Да си ходи!!!

leketoo
09.07.2009 17:56

Жалко *sad* Що престъпления направи Борат да открадне това недоразумение от ЦСКА, пък сега го пускат. Жалко за феновете на кейнефа!!