Черноморец представи официално новите си попълнения

17:24
Черноморец представи официално новите си попълнения
Ръководството на Черноморец Бургас представи официално новите си попълнения на пресконференция в Гранд хотел "Поморие". Пред журналистите с екипа на клуба позираха германецът Йохен Зайц (32 г.), тунизиецът с немски паспорт Енис Хайри (26 г.), Нилтон Кардосо (30 г.) от Кабо Верде, Георги Терзиев (17 г.) от Нафтекс Бургас и Мирослав Коев (19 г.) от дубльорите на клуба.

"За мен е голямо удоволствие да играя в България, където съм идвал много пъти, защото съпругата ми е от вашата страна и тук винаги са ме посрещали много добре. Приех офертата без замисляне, защото за мен е чест да съм при личности като Красимир Балъков и Фреди Бобич. Сега усилено изучавам български език", сподели Зайц.

"Идвам от шампиона на Словения Марибор и се надявам да постигна успех и с новия си тим. Вярвам на принципа, че голям успех е възможен само с усилен труд, а в Черноморец се работи точно така", заяви Нилтон Кардосо.

"Познавам много добре Бобич и когато той ме покани, нямаше как да откажа, защото за мен това е голям шанс. Радвам се, че съм в Черноморец", каза Хайри.

Мениджърът Красимир Балъков посочи, че селекцията в клуба ще продължи до затварянето на трансферния прозорец. "Акулите" са готови да привлекат още нови футболисти, които отговарят на изискванията им. Акцентът е в търсене на вътрешен ляв халф. Продължават преговорите с Мартин Тошев от ЦСКА.

Вариантът за привличане на Георги Чиликов не е бил обсъждан, но не е изключено таранът, който се върна от казахстанския Тобол като свободен агент, отново да заиграе в Бургас.

Бразилецът Даксон Да Силва беше най-желан в селекцията ни, но се отказахме от него заради ограничената квота за чужденци извън ЕС", отсече Балъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация