Роналдо изчетка Карим Бензема преди представянето му на \"Сантяго Бернабеу\"

16:40
Роналдо изчетка Карим Бензема преди представянето му на \"Сантяго Бернабеу\"
Кристиано Роналдо похвали другото ново попълнение на Реал Мадрид Карим Бензема, който ще бъде представен официално тази вечер на стадион "Сантяго Бернабеу".

Най-скъпият играч в света заяви за радио "RMC":
"Бензема е велик играч! Той е очакван тук с нетърпение след нещата, които направи с екипа на Олимпик Лион. Карим ще се адаптира много бързо, защото като мен е млад и обича да се учи. Ще бъде много забавно да бъда на терена с играч като него".

Бензема има голмайсторски рекорд във Франция, въпреки младостта си. Той е вкарал 43 гола в 112 срещи от Лига 1. В Шампионската лига пък се е представил още по-добре - 12 гола в 19 мача. 21-годишният голмайстор, който е наричан често "Бензиньо", има и 24 мача за националния тим на Франция, в които се е разписал на шест пъти.

Тази вечер Реал Мадрид ще представи Карим Бензема на специална церемония на "Сантяго Бернабеу".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
10.07.2009 11:12

батка Сони Андерсон превеше велики неща в Лион *beer*

geshana
10.07.2009 10:12

martototo Бе ти къв фен си на Лион кат говориш за тези (Изкл Жуниню) Нали са сещаш че имаше едни футболяги топ нападение на Сони Андерсон Джоване Елбер и Жуниню Пернамбукано тва беше Лион кви са тез дет ги изброяваш вярно Тулалан ма кефи и Малуда ама тия нямат нищо общо с онез машини посочени по горе *thumb_up*

CRonaldo_fen
09.07.2009 19:15

rokera_henry Жули никога не е бил в Лион *wink* Той играеше в Монако

rokera_henry
09.07.2009 18:10

martototo - забравяш и Сони Андерсон и Людовик Жули *smile*

drusalin
09.07.2009 16:50

ВИВА ЛИОН ..... Бензема крайно време беше да го напусне ! Хубаво че е в Реал поне така ще се развие , ще има и възможност да играе с най големите и за най - големите турнири в света . Безсъмнение го очаква голямо бъдеще за разлика от това ако беше останал в Лион . Роналдо си е прав млади са и талантливи, ще успеят много .

martototo
09.07.2009 16:44

ВИВА ЛИОН ВЕЛИК БЕШЕ..... НЯМАШЕ ТАКЪВ ЛИОН КАТО С МАЛОУДА,ЖУНИНИО,ТУЛАЛАН.СИДНИ ГОВУ,КРИС и ФРЕД...нямам думи просто ЛИОН НАД ВСИЧКИ. Що се отнася до трансфера въобще няма да го коментирам ВИВА ЛИОН *thumb_up*