Аполон Лимасол - Ермис, спечелен

17:40
Аполон Лимасол - Ермис, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:


м. декември: 6 познати от 11 мача - 55.5% успеваемост

Залог на деня за 15.12.2014 г.



Ермис е трети в таблицата, но той не е реален претендент за първото място, като най-сериозно замесен в битка за титлата след лидера АПОЕЛ е точно Аполон Лимасол. Днешните домакини загубиха последните си мач срещу АЕК Ларнака и днес нищо по-различно от победа няма да ги удовлетвори. Ермис е в страхотна форма с пет поредни победи, но те бяха все срещу тимове, които нямат сериозни амбиции. Тук класата, мащабите на клубовете, а и реалностите в кипърския футбол подсказват, че Аполон е доста близо до пълния комплект точки днес.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.60

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
15.12.2014 17:52

Някой да има инфи за мача на Риека...иначе тоя мач го пробвах*smile*

night_wolf1984
15.12.2014 18:43

Мерси за инфото*smile*

Axl_Rose
15.12.2014 18:05

Носят се слухове че е фиксиран за ХПП/КР2 , ама реално Загреб е корав съперник и мисля че 1Х може се пробва там ! Иначе тези кипърци са много коварни , но париди липсата на мачове сигурно ще отида на тях , мисля ги двата за 1-ци ( ако има някой инфо за АПОЕЛ - АЕК , бих бил благодарен ) Другите мачове ,които сам набелязал са : Интер 2ка , Трабзонспор 1&BTS ! Късмет *wink*