Фортуна отреди: ПСЖ срещу Челси и Сити срещу Барса в 1/8-финалите на ШЛ

13:19
Фортуна отреди: ПСЖ срещу Челси и Сити срещу Барса в 1/8-финалите на ШЛ
ПСЖ - Челси и Манчестър Сити - Барселона са гвоздеите на осминафиналите в Шампионската лига. Това отреди жребият, теглен в централата на УЕФА в швейцарския град Нион.

Действащият европейски клубен шампион и 10-кратен носител на трофея Реал Мадрид ще спори с Шалке 04, а Ювентус и Борусия Дортмунд ще се изправят един срещу друг в повторение на финала в турнира от 1997 г.

Отборът на Димитър Бербатов Монако пък се падна срещу Арсенал. Базел на Иван Иванов от своя страна ще премери сили с Порто.
 
Първите срещи са насрочени за 17/18 и 24/25 февруари, а реваншите ще се проведат на 10/11 и 17/18 март.

Ето пълния жребий за 1/8-финалите в Шампионската лига:

ПСЖ - Челси

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leather_rebel
17.12.2014 13:13

Фенчетата на осминареал да не ме занимават със съществуането си и да се правят на ощипани девственици. Смешно и прекалено идиотско изглежда отстрани, когато човек чете изказвания, че Осминареал имали късмет на жребия. Кой, как реши, че преди мача да е започнал, примадоните от Мадрид са отстранили Шалке? Ами по тая логика да не се играят никакви срещи и направо да им дават купата. Смях в залата, пълен. Това е нормална надпревара и всеки може да победи всеки, особено в мач с преки елиминации. Затова Осминареал винаги са били адски антипатични с грандомаските си изхвъргачества. По-долу съм изказал мнение и предпочитания, които са мои и не ме вълнуват Вашите. Не ме занимавайте с идиотизмите си и изтъкване на принадлежност към грандоманска олигофрения. Как така никой фен на другите отбори, които бих се радвал да отпаднат не се засегна, а само Вие, измислените фенчета на мадридските примадони? Направете се, че някой Ви вика и някъде в пространството.

sdw
17.12.2014 20:35

КОгато започнеш да обръщап повече внимание на любимия ти отбор,отколкото на отбора,който мразиш,тогава можеш да говориш,че другите са смешни.Смешния си ти.


17.12.2014 17:20

Викай по-силно, че от дъното на бундеслигата не се чуваш !!!

petarata
16.12.2014 20:05

Какъв е извода ? Феновете на Мадридското реал са се взели за богове след поредната торба похарчени през лятото след като спечелиха ШЛ ,а да им припомним ,че дълго време бяха ''Осминареал'' ?!

Не се взимайте за такива богове само защото имате 6 от 6 във групата си , тепърва ще ви видиме срещу сериозни отбори .

LosMerengues
16.12.2014 20:45

Реал е настоящ Европейски шампион. Най-резултатния отбор в Европа както миналия, така и този сезон. Единствения отбор с 6 победи в групата. Отбор който се намира в серия от 20 поредни победи и още не е прекъсната.....На никой не му е гарантиран успеха в ШЛ, но ако има фенове, които могат да са оптимисти, това са тези на Реал. И да, дълго време отпадахме на 1/8-финалите, но дълго за клуб като Реал, който е 10 кратен носител на трофея, за клубче като вашето 6 поредни 1/8-финала са си успех дори. Та вие в година след като по ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЛИТАРСКИ начин спечелихте трофея, не стигнахте до тази фаза, така че на какво се подиграваш? То и вие дълго....оп, то при вас дълго няма, вие сте някакъв фактор от 2004, като през повечето от тези години....прекалено маловажен фактор. П.С. sksw това за "мегастабилната" ви защита, защо не го каза на Агуеро? Нещо не беше доразбрал човека и ви опердаши 3 гола с 3 удара.*joking*

sensea
16.12.2014 15:42

За мен Сити - Барса ще е зрелищен....

SlowlyTroll
16.12.2014 15:08

Най-интересните ще бъдат ПСЖ - Челси и Ювентус - Борусия Дортмунд *smile*

leather_rebel
16.12.2014 12:28

Мачът, на който ще се наслаждавам, е Борусия - Ювентус, разбира се. От близо 2 години моите хора играят много слабо по някаква причина, но въпреки това стигат далеч в надпреварата. Ювентус с Алегри не струват. Ще стане добър мач и ще ги победим с кеф.
ПСЖ - Челси - не ме вълнува изобщо. Тъй като не понасям английска култура изобщо, бих бил доволен французите да продължат.
Сити - Барса - каталунците продължават.
Байер Леверкузен - Атлетико Мадрид - Ще се наслаждавам на този мач също. Който и да продължи, ще съм доволен.
Шалке - Реал Мадрид. Недоумявам как идиотчетата действат по стереотипи и си мислят, че някой имал късмет или нямал. Какво ми ги хвалят тези примадони от Мадрид? Видя се дори в срещите с Лудогорец, че няма причина да има се слага някакъв ореол, напротив - нормално преодолим отбор са. Да не говорим предните сезони за срещите с нас - където ги хванем, там ги бием.. Шалке продължава напред.
Шахтьор - Байерн Мюнхен. Шахтьор са ми много симпатичен отбор и ще се радвам да продължат напред. Съвсем нормално.
Арсенал - Монако. Монако продължават напред
Базел - Порто. Ще се радвам Порто да продължат напред.

lubomirsb
16.12.2014 14:08

Давай, пускай еврошанс ! Сложи си всичките пари ! Това е сигурна прогноза !

tweeteboy
16.12.2014 14:02

Недоумявам просто как можеш повече от половината мачове да сбъркаш.

sdw
16.12.2014 12:35

Нещо на комплекс ми миришеш.Дори за Дортмунд не пишеш толкова редове,колкото за "примадоните".Най-хубавото е,че не ти го казвам за първи път.Не те бях срещал около година във форумите,но няма голяма промяна *wink*

sksw
16.12.2014 07:47

Байерн в защита са коренно различен отбор този сезон, нещо което бе слабо звено през миналия. Не случайно този сезон в ШЛ са ни вкарали 4 гола и в Бундеслигата 3, което прави 7 гола за над 20 мача общо до момента. Няма друг отбор в Европа с такава статистика в защита. Не омаловажавам другите отбори, но просто тази година си лъжете акъла, ако си мислите, че Байерн отново ще си тръгнат безславно заради слаба игра отзад от ШЛ. А украинците нямат никакъв шанс ама никакъв, особено как тогава ще са се върнали Бадщубер, Мартинес, Тиаго, може би и Лам.

sdw
16.12.2014 11:00

И между другото,доста често пишеш в теми за Реал.Почтни да гледаш мачове от Примера или по-конкретно към Реал,за да се чувстваш компетентен да коментираш,защото определено не си.Мачове на Реал си гледал само по БТВ екшън.

sksw
16.12.2014 07:42

Тази година най-силните отбори са Челси, Байерн и Реал, но за разлика от предната година Челси и Байерн са два пъти по-големи машини особено в защита.

sdw
16.12.2014 10:59

За Челси съм съгласен,но с какво Байерн са по-добри от миналата година?По-скоро играта на Реал е къде по-силна,не помня миналата година да правихме 20 мача поредни победи.

Hitchhiker1902
16.12.2014 00:59

Гледам феновете на Барса, Сити и Челски реват, че Реал изтеглил Шалке, а не някой силен отбор. Споко, бе, и с вас ще играем после...
За жребия - Дортмунд-Юве ми е най-интересен.
Моу изобщо не мисля, че ще се озори с Парижкия Халифат.
Монако-Арсенал? Няма да има българин на 1/4 финала.
Барса-Сити... Ами каталунците имат предимство при играчите, арабите - при треньорите. Големият въпрос е: кой има предимство в уефа-та? Щото помните какво стана в предишния сблъсък - когато Мансур не киха достатъчно - идват съдийски вируси и месИнфекции...

one1win
15.12.2014 23:45

А и да добавя не си прави труда да ми отговаряш знам, че вие сте най-великия отбор в света и никой не може да ви спре. *lol*

sdw
15.12.2014 21:17

Относно феновете на Челси : тази година наистина сте много силни.Шанса ви да вземете ШЛ не е по-малък от този на Реал или Байерн...Но недейте подценявайте френския гранд.Отбора на ПСЖ е много класен в момента,а футболисти като Кавани и Ибрахимович могат да решат всеки един мач.Отбора вече е по-обигран и въпреки колебливите представяния в Лига1,смятам,че ПСЖ имат заложбите дори да вземат ШЛ.Е не смятам,че чак толкова ще се изсилят,но определено не са за подценяване!
Никой не смята и отбора на Юве.Може италианското първенство да не е толкова силно в момента,но това е старата госпожа с едни доста класни футболисти.
Арсенал наистина и е време да направят нещо,но аз ще се придържам към мнението си,че докато Венгер е начело на този отбор,нищо сериозно няма да спечелят.

biancorosso
15.12.2014 21:09

Колко сте ми смешни като почнете да давате прогнози 3 месеца преди мачовете *joking*

Double_De
15.12.2014 20:41

Ди Матео ще измисли нещо и ще отстрани РМ *joking**lol**joking*

panew
15.12.2014 20:12

Добре е жребия, имахме една от най-приятните групи, сега вече по-сериозно. Ако наистина претендираме за място на финала, не трябва да ни плаши изобщо отбора на ПСЖ, при положение че искаме да се конкурираме с Байерн и Реал. Така че, излизаме без притеснения и мачкаме. KTBBFH! Успех на всички!

GrandeBarca
15.12.2014 19:23

Тъпото е .че 2 от ПСЖ,Челси,Барса,Сити си заминават...а ще продължат примерно Базел..не подценявам никой отбор...ама едно е на 1/4 финал ПСЖ-Байерн/Реал М примерно,друго е примерно Базел-Байерн/Реал М,които ще се нацикат още по време на жребия.

scouser_pool
15.12.2014 20:06

Що да е тъпо ?Винаги е приятно когато има някой по-малък клуб напред особено от по-малките първенства , кога последно някой отбор от Източна Европа стигна далеч? Просто вече всичко зависи от парите или поне 75% , а парите са в богатите и големи страни от Западна Европа , да и аз искам големи сблъсъци между грандовете , но 1,2 аутсайдера на 1/4-финал примерно винаги е приятно*smile*

UrRolS
15.12.2014 18:54

И фенове на Барса да не се оплакват. Нали искате трофея ? Еми ,за да го вземете трябва да биете най-добрите ,а Сити не е сред тях. Аз лично исках Реал да играе с по-труден съперник ,за да има зрелище ,но пък от друга страна ще пестим сили (без да подценявам отбора на Шалке ,но според мен максимума им е да паднат с по малко от миналия сезон). *smile*

angel.bonev.908
15.12.2014 19:39

Е със сигурност Сити са по-силни от Шалке, Шахтьор и Базел.

UrRolS
15.12.2014 18:49

Много се оплаквате всички ,но аз предпочитам за 1/4 финалите да няма слаб отбор. Тия Монако ,Базел ,Леверкузен ,Шалке и Шахтьор изобщо не ги искам и силно се надявам да отпаднат. За да е най-интересно в следващата фаза според мен трябва да продължат Челси ,Барса ,Атлетико ,Дортмунд ,Реал ,Байерн ,Арсенал и Порто. Юве не ги слагам пред Борусия ,защото според мен те не са фактор ,докъто Дортмунд могат да победят всеки ,нищо че са трагедии в бундеслигата. *smile*

Spairo
15.12.2014 18:41

След 4-те поредни години, в които отпадаме на косъм срещу Барса, Милан и два пъти Байерн, като побеждаваме веднъж, но и падаме веднъж.Сега е време Арсенал да направи нещо голямо в ШЛ, за мен ние сме скритият фаворит за титлата, това е мечта на Венгер и вярвам, че може да ни изведе още тази година до титла, въпреки силните Реал и Байерн имаме голям шанс за финал, така го чувствам, а и смятам, че с футболист като Санчез и узрелите Рамзи и Уилшър, формата на Касорла и Жиру също се повишава с всеки изминал мач , само се моля да имаме минимални контузии за да докажем, че сме достойни за върха.В групата се представихме на много добро ниво, като издънката с Андерлехт ни попречи за добро или зло да сме първи.Явно е съдба защото сега ще смачкаме французите.Само не сравнявайте елиминационната фаза с груповата, това че Монако са получили само 1 гол не означава, че няма да получат 3 такива в двата двубоя с Арсенал.Чакаме Тео и Йозил да се върнат по-силни отвсякога.Все пак ще дам прогноза кои отбори ще продължат.

Байерн, Ювентус , Атлетико, Порто, Арсенал, Реал Мадрид, Челси и Барса.

drogba_fen_911
15.12.2014 18:37

Нямам думи просто, всяка година един и същ к*р. Реал винаги взема най-лесния съперник, Барса - Сити, ако Арсенал бяха взели пак Байерн щеше да е абсолютен фарс

Fball_matters
15.12.2014 18:24

Да ги стяга Алегри , че срещу немски отбори нямаме много голяма успеваемост. Очаквам поне полуфинал и съживяване на италиянския футбол . Форца Юве *beer*

sarelle
15.12.2014 17:48

права колонка
Базел-Порто ГОЛ/ГОЛ
Арсенал-Монако 1ка
Шахтъор-Байерн 2ка
Шалке-Реал Мадрид 2ка
Ювентус-Дортмунд ХК/Х
Байер-Атлетико Х
Манчестър-Барса ГОЛ/ГОЛ
ПСЖ-Челси ГОЛ/ГОЛ

Ако играеха сега

GrandeBarca
15.12.2014 17:57

Ако се играеха в момента бих ги играл: Базел-Порто -1 Арсенал-Монако -1 Шахтъор-Байерн -2 Шалке-Реал Мадрид -2 или 2хк Ювентус-Дортмунд -1 Байер-Атлетико -х2 двоен знак Манчестър-Барса -1х двоен знак (тук играят парите така,че не трябва да влагам пристрастие ,а мъдрост затова така) ПСЖ-Челси -1во Пол-Х

martinski8447
15.12.2014 17:41

Труден жребий , но все пак не най-трудния така че има надежда!

RMcF_
15.12.2014 17:38

а ние с тия Шалке.. пак на ходом..

Sottirow
15.12.2014 17:32

►ПСЖ - Челси 2-ка
►Манчестър Сити - Барселона 2-ка
►Байер Леверкузен - Атлетико Мадрид 2-ка
►Ювентус - Борусия Дортмунд 2-ка
►Шалке 04 - Реал Мадрид 2-ка
►Шахтьор Донецк - Байерн Мюнхен 2-ка
►Арсенал - Монако 2-ка
►Базел - Порто 2-ка Само на мен ли ми си струва че всички мачове са 2-ка ? *wonder**wonder*

scouser_pool
16.12.2014 00:22

Шансовете са 50-50 , даже аз лично виждам Юве напред стига си бръщолевил кой кого ще шамаросва преди мачовете защото след това пак ще се криеш по 2,3 месеца*lol*

sksw
15.12.2014 21:51

Аз пък виждам как Дортмунд ще нашамарят доста Юве. Заблуждавате се от моментната им форма, но тя няма да е вечна. Скоро Дортмунд ще се дигнат на крака и тогава ще стане лошо за всеки на пътя им, предния сезон е жив пример. Втория полусезон Дортмунд мачкаха всичко по пътя си, за малко и Реал да обърнат. Биха и Байерн. Това че в момента са 16 в Бундеслигата, изобщо не ги прави някакви аутсайдери в ШЛ. Юве се зориха с Малмьо, не ги знам какво ще правят с Дортмунд.

Sottirow
15.12.2014 17:51

Ами Дортмунд смея да твърдя са по-добрият клуб вече никой Италянски не е фактор за съжеление доказателството е че в ЛЕ има цели 4 италянски клуба .. колкото до другите мачове Челси са машини тоя сезон а ПСЖ не убедителни Порто е на 1/4 финал ясно е Арсенал - Монако не се знае нищо

Sottirow
15.12.2014 17:48

Първо искам да кажа че в по-долния коментар не обиждам никой отбор , но някак си много лесно се падна всичко за по-големите от всички мачове Арсенал - Монако ще бъде оспорван иначе другите мачове не мисля за изненади ... Ами мисля в колона , но както казах за Арсенал - Монако не съм сиг иначе благодаря за съвета *beer*

sdw
15.12.2014 17:47

Не виждам как Дортмунд ще бият Юве в Италия,не виждам и Монако да вземат дори точка в Англия.На Порто ще и е доста трудничко първия мач,а Челси във Франция дори може и да паднат.

Napadatel_9
15.12.2014 17:43

В права колонка, ако ги пуснеш ще се преебеш, по-добре ги играй в система.

Banditos
15.12.2014 17:37

Нормално гостите са завършили първи в своите групи и нормалбно да са фаворити и на 1/8 финал

RMcF_
15.12.2014 17:37

Сити - Барса 1, ПСЖ- Челси 1.. може би и Арсенал 1

thefamous
15.12.2014 17:36

Най-много 2, 3 да излязат...

RMRM7
15.12.2014 17:14

Пак ли тези Шалке... очаквах нещо интересно ,а то какво стана, пак ще гледаме мач на една врата.

fivooo
15.12.2014 17:07

Преди няколко дни бях си направил един жребий и сега гледам какво съм улучил:

Байер Л : Атлетико М
ПСЖ : Челси
Шахтьор : Реал М
Базел : Порто
Шалке : Монако
Ман Сити : Барселона
Арсенал : Байерн
Ювентус : Дортмунд

Цели 5 двубоя съм ги улучил.

GrandeBarca
15.12.2014 19:21

Да бе наистина ахахаха*lol*

RMcF_
15.12.2014 18:24

хаухааухахехахеахеах... е да ве..*lol**lol*

GrandeBarca
15.12.2014 18:01

ПСЖ - Челси ►Манчестър Сити - Барселона ►Байер Леверкузен - Атлетико Мадрид ►Ювентус - Борусия Дортмунд ►Шалке 04 - Реал Мадрид ►Шахтьор Донецк - Байерн Мюнхен ►Арсенал - Монако ►Базел - Порто...това беше моя жребии *wink*

IM_A_PLAYER
15.12.2014 17:05

Феновете на Челси да се оплакват при положение, че бяха в бахти лесната група.....*confused*

marioooooooo
15.12.2014 17:00

Базел минаха през тънкия лед.....Изкараха най-слабият от всички първенци в гррупите и дори имат шанс за 1/4 финал.....

Napadatel_9
15.12.2014 16:47

Дано на 1/4 финалите да се паднат Реал-Челси това ще най-интересния мач (разбира се ако Челси победи ПСЖ).*smile*

biserms
15.12.2014 16:46

Както каза Пафката Недвед - можеше и много по-зле да е. Челси, Реал, Барса и Байерн бяха по-тежки варианти, а Порто и Монако - по-леки. Така че БВБ са посредата. От сега е рано да се правят прогнози. Може би ако мача беше сега щяхме да се класираме с оглед слабата форма на Борусия и контузените им играчи. Но за тези 2+ месеца може да се случат много неща - не се знае кой в каква форма ще е тогава, дали някой отбор няма да има контузен основен играч и т.н. Мисля, че шансовете са 50-50, но се надявам и вярвам, че ще им го върнем за 1997година.

lubomirsb
15.12.2014 16:45

До коментар [@comment 1737824] от [@user gladbachfan]:

Ти разсъждаваш ли ? Псуваш като каруцар и накрая го наричаш селянин (Иронията, иронията... ). Дръж се на ниво малко.

red_army_10
15.12.2014 16:39

Айде само феновете на Челси да не се оплакват, защото всяка година имат ебахти лесната група. Във ФА Къп пак нацелиха кьоравото, докато шампиона в турнира Арсенал ще играе с финалиста от миналата година още в първия кръг, в който големите отбори се намесват.

Колкото до ШЛ, то не бяха лесни групи с Шалке, Базел и не знам си какви тимчета, които Челси си ги минава все едно е на парад.

Иначе имам чувството, че година след година значението на това да завършиш първи лека по-лека става по-малко. Борусия завършиха първи и се нанизаха на Юве, докато вторият Арсенал се падна с Монако.

Отборите, които СПОРЕД МЕН ще продължат са: Челси, Манчестър Сити, Атлетико Мадрид, Борусия Дортмунд, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Арсенал и Базел.

SantiCazorla19
15.12.2014 17:04

И ние имаме висок коефициент и винаги сме в първа урна, но фена на Арсенал е искал да ти каже, че се уцелвате на най-слабите съперници от втора урна. Примерно ние през миналия сезон от четвърта урна се паднахме с Наполи, а вие със Стяуа. Няма ли разлика ?

Chelsea86
15.12.2014 16:56

"Айде само феновете на Челси да не се оплакват, защото всяка година имат ебахти лесната група" ________________________________________________________________________________ Челси са заслужили правото да са в лесни групи, като един от водещите европейски клубове с много добър коефициент... *wink*

Momchil_92
15.12.2014 16:38

много сте зле всичките , за какво спорите не ви разбирам , нa който не му харесва жребия да не гледа мачовете бе , и на кой му се паднал лесен жребии на кой труден и кой спечелил шампионската лига честно и кой нечестно минало заминало щом е спечелил на кой фен му пука дали е честно или не това е футбола никой не ви задължава да гледате мачовете и успех на моя отбор с ПСЖ все пак ще ни е трудно, предвид ,че защитата ни е слаба сега не е много на ниво ,,,и пак да кажа който и да спечели шампионска лига то е било заслужено независимо по какъв начин е било това

lubomirsb
15.12.2014 16:20

Мисля че тази година Челси ще направят удар. Иначе единствено се надявам на зрелищни мачове като неутрален зрител. Успех на всички ! *smile*

GrandeBarca
15.12.2014 16:12

Феновете на Челси кво се панирате от ПСЖ ? Ние ги сгазихме ония ден...а ние определено не сме по-силни от вас...е вече и стимула е друг,но нямат нужния опит да ви отстранят...може би пак ще ви бият във Франция ама после ще си ги елиминирате..даже по-лесно от миналия сезон..няма да се налага Ба да спасява мача в 90 мин.

Hazarddddd
15.12.2014 16:41

Дано си прав! Но няма как да мислим, че ще е лесно при положение че ПСЖ е един от най-трудните противници, които можеше да ни се паднат.

Nasko Chelsea_fan
15.12.2014 16:12

Не е най-добрия жребий, но Ние сме Челси, не се оплакваме, не ние страх, другите да му мислят.

vargala1313
15.12.2014 16:04

Хора! Вече и децата разбраха че жребият си го гласят както искат.....

Banditos
15.12.2014 15:55

На мен ли м исе струва или на Реал пак най лекия съоерник хахха,като полошината от двойките са като миналата година хахах

fivooo
15.12.2014 15:48

За да няма повтарящи се мачове трябва да се намалят броя на отборите от някои първенства. Да участват само шампионите и носителите на национални купи и това е. Останалите в ЛЕ. Не виждам каква работа имат отбори като Арсенал, Ливърпул, Шалке, Леверкузен, Монако в ШЛ.

Zanz1bar
15.12.2014 15:44

Аз също съм на мнение че се манипулира, особено срещу английските отбори. Не може Арсенал преди този жребий 5 поредни пъти да му се пада възможно най-трудния съперник.

sicknature
15.12.2014 15:30

Отговори ми също gladbachfan според теб в кой от двата гола в редовното време имаше по-голяма доза късмет ? Кажи ми честно

gladbachfan
15.12.2014 15:37

Нямам нищо против Реал бе момче заслужиха си шампионска този сезон заслужават и титлата в Испания на Атлетико гола беше с късмет но помня едно нещо от Батистута велика реплика: Не е важно колко гола си вкарал важното е да биеш с 1:0 за трите точки

Zanz1bar
15.12.2014 15:30

Хора като се сетя и направо ми се реве. Ако не бяхме подарили победата на Ливърпул в първия мач и отвратителната грешка на Моци във втория и може би да имахме малко късмет и със Реал. Сега можеше да сме на мястото на Базел, да потъркваме доволно ръце на Порто и да си мечтаем за 1/4. Ама въпроса е че станаха много АКОТАТА.

skyblue_moon
15.12.2014 15:27

Със сигурност ще гледаме Монако по телевизията.

Tzeko90
15.12.2014 15:21

Четвъртфиналисти ; ПСЖ, Барса, Атлетико, Юве, Реал, Байерн, Арсенал, Порто.

DDC19
15.12.2014 15:55

Слабо ... Челси продължава... а Ливърпул къде са .. О чакай...

rokera_henry
15.12.2014 15:16

Е сега едно поне е сигурно, след този жребии с Монако - ЩЕ НИ ДАВАТ ПО ТВ!

methazoid
15.12.2014 15:18

Те май ше са по два мача на вечер, така че нема как да не ви дават.

methazoid
15.12.2014 15:15

Като са ви писнали повечето мачове не ги гледайте.

georgi.marinov.98284
15.12.2014 15:10

Писна ми от едни и същи мачове всяка година: Ман Сити- Барса, Шалке-Реал, ПСЖ-Челси аман от нагласени жребий. Иначе според мен най-интересният мач ще бъде Борусия и Юве

Aspiridon
15.12.2014 15:24

Жребият няма логика да е нагласен, просто отборите, които всяка година продължават напред са един и същи и шансът да се повтарят мачовете нараства.

IW_IW
15.12.2014 15:03

Явно щом гледатв в чуждата паница изобщо не сте уверени в отборите си. Ама паднахме се с ПСЖ ама паднахме се с нам си кой един фен на Сити или Барса не видях да реве,че се е паднал пак същия жребии. Говорите кой имал шанс кой нямал кой кал играел колко гола допуснал. Хвърляте вината върху УЕФА кво ви е виновна тя нищо. Айде палете свещи за отборите си и се надявайте на чудеса.

DDC19
15.12.2014 15:01

Псж тази година рано си заминаха..

LondonChels
15.12.2014 14:58

Реал тази година с Шалке,миналата с Шалке по миналата С БАЗЕЛ ?!?!

methazoid
15.12.2014 15:00

Какъв Базел?С Ман Ютд играха на 1/8 финал.

IW_IW
15.12.2014 14:52

Аз не мога да разбера какво се вайкате дали ще играеш на,четвърт,полу или осмина финал с някой е все тая мачовете са два все по няков време трябва да срещнеш класен отбор спомням си Арсенал като стигна до финала в Париж игра с Реал,Юве,Вилереал и финал с Барса. Тогава Барса бяха по-добри биха ни това е не го отдавам на късмет или нещо друго. Минахме през силните тогава Реал,Юве и Вилереал сега ако имаме шанс да спечелим нещо пак трябва в някой от кръговете да срещнем Реал,Барса,БМ или Челси ако не можем да ги бием значи не заслужаваме да спечелим каквото и да е и не е виновен жребия а ние,че не можем да ги бием. Вие се вайкайте с кого се е паднал Реал,БМ,Барса и Арсенал ако Сити са в добра форма и пълен състав могат да се опънат на всеки същото важи и за Челси и за Арсенал и за всеки един отбор от тия 16.

gladbachfan
15.12.2014 14:51

Тука е по зле от изпълкома на боби михайлов циркаджии кой кво спечелил всеки може да стигне финала както Атлетико го направи както след 15 години взеха титла ел чоло не е глупав Челси направиха супер як отбор Диего е в форма Реал имат мега здрав отбор ако най-важните са здрави и Байерн няма да ги спре

Marco_Reus11
15.12.2014 14:47

Искам да пожелая успех на Ювентус и се надявам да се получи добър мач и нека по-добрия победи.

Arsenal966
15.12.2014 14:52

Много интересен мач ще се получи.Не мача ПСЖ - Челси няма да е интересен,но от 97-ма май не сме виждали такъв сблъсък между Дортмунд и Юве.

sicknature
15.12.2014 14:47

Пак ли ще трябва да изнасилваме германци ? *cigarette*

scouser_pool
15.12.2014 14:44

Гледам много хора отписват Леверкузен от сега. Според мен тия момчета(понеже повечето там са си момчета на по 21 , 22) играят много качествен бърз футбол и могат да хвърлят бомбата на 1/8финалите*wink*

LondonChels
15.12.2014 14:42

признайте си че незаслужено спечелихте ШЛ

Arsenal966
15.12.2014 15:08

Да не говорим,че и другият сезон показаха феноменална игра в групите ...и шампиона отпадна,като отиде да цъка в Лига Европа....


15.12.2014 15:05

Хахахахахаха, то щото челси е най-убедителния и заслужено спечелил ШЛ с красив и резултатен футбол и размазващи победи над всичките си съперници !!!!!!!!!!!!

LosMerengues
15.12.2014 14:54

1 отбор спечели незаслужено и с див късмет ШЛ, но след това при защитата и отпадна ЗАСЛУЖЕНО още в групите.

NickoRM
15.12.2014 14:47

Те едно време колегите от Каталуния ми казваха ,че по-просто същество от тях няма ,ама аз наивен човек..

methazoid
15.12.2014 14:45

Седнал фен на Челси да говори за незаслужена ШЛ.

NickoRM
15.12.2014 14:44

За тази ШЛ на Челси ли говориш?Определено!

LondonChels
15.12.2014 14:40

До кога ще бутат мангалите от Мадрид ?

LosMerengues
15.12.2014 14:53

Тоя пък от ПСЖ се насрал и познайте......Реал е виновен *joking**joking**joking* Май ще излезем виновни за Глобалното затопляне, намаляващата популацията на суринамски котки и края на кариерата на Сашка Васева.*joking**joking**joking*

GrandeBarca
15.12.2014 14:36

Струва ми се,че Юве ще преебе БВБ..и Базел може да го сложи на Порто...при добра победа в Базел..сигурен съм ще ги бият на Санкт Якоб.

GrandeBarca
15.12.2014 14:34

Пичове жребия за ЛЕ ? дават ли го накъде кво стана от колко е ?

gladbachfan
15.12.2014 14:40

Рома - Фейеноорд ПСВ - ЗЕНИТ Ливърпул - Бешикташ Вияреал - Залцбург Андерлехт - Динамо М Севиля - МюнхенГладбах Волфсбург - Спортинг Лисабон Евертън - Йънг Бойс

GrandeBarca
15.12.2014 14:37

Кажи некой по интересен....Рома,Зенит и Пуул с кой се паднаха

gladbachfan
15.12.2014 14:36

Той свърши даваха го интересни мачове и там

NickoRM
15.12.2014 14:34

Убитите фенове на Челси пък какво коментират Краля ? Не се впрягайте много ,колкото по-далече ни се паднете толкова по-сладко ще е *wink*

monte_carlo
15.12.2014 14:22

Според мене напред продължават: Челси; Барселона; Атлетико Мадрид; Боруся Дортмунд; Реал Мадрид; Байерн М.; Арсенал и Базел. Най-големи колебания имам за Базел,но мисля че са равностойни на Порто, шановете са може би 50 на 50 в този сблъсък. Дортмунд въпреки,че са зле в Германия в момента,мисля,че ще отстранят италианците и то лесно.

ak47_
15.12.2014 14:20

До коментар [@comment 1737640] от [@user madridista98]:

Тоа па и тоа ахахахах *lol* Лудогорец ви смачкаха мутрите бе дечко.Гелосания 100 пъти падна за дузпа и накрая му дадоха не една, не две, а цели три дузпи.Една от тях Стоянов спаси дори.Вие сте срам за футболната общност.Отбор като Лудогорец ви прави за смях.

Momchil_92
15.12.2014 14:20

ПСЖ - Челси 45% - 55%
Манчестър Сити - Барселона 40% - 60%
Байер Леверкузен - Атлетико Мадрид 40% - 60%
Ювентус - Борусия Дортмунд 50% - 50%
Шалке 04 - Реал Мадрид 30% - 70%
Шахтьор Донецк - Байерн Мюнхен 30% - 70%
Арсенал - Монако 50% - 50%
Базел - Порто 55% - 45?% това е моята гледна точка

Szczesny_96
15.12.2014 14:18

Супер жребий за нас.Ако някой наистина си мисли,че Монако имат някакъв шанс срещу нас поради това,че са допуснали 1гол в 6мача в Шл и се справят горе-долу в слабото френско първенство(6та позиция за сега) трябва да си удари главата два пъти в стената и да се събуди от невероятния си сън,3-1 в Лондон и 1-1 във Франция.Някои са толкова пристрастни,че направо се пукам от смях,0процента шанс за Сити срещу Барса,а дали се питат Агуеро,Силва,Туре и Йоветич,ако им е ден какво ще стане,все пак Барса е фаворит,Челси ще преодолее ПСЖ,другите са ти ясни,преди да пишете,помислете малко и тогава драскайте!

Arsenal966
15.12.2014 14:15

Много от вас гледам,че смятат Шалке 04 за доста лесен опонент и че Реал са имали най-много късмет на жребия,но....според мен Байерн пък имаха най-много късмет.Шахтьор не виждам как ще се опънат чак толкова много на Байерн.Определено Хунтелаар и компания ще създадат доста повече проблеми на Реал.Атлетико Мадрид също така не мисля,че ще има проблеми срещу Леверкузен,а очаквам доста интересен мач между Базел и Порто ! Разбира се най-оспорваните мачове ще са ПСЖ - Челси и Ювентус - Борусия Дортмунд.Торинци имат голям шанс ако си изиграят картите добре да отидат на 1/4 финалите ! В мача Ман Сити - Барселона...буквално всичко може да стане.Надявам се ние да нямаме проблеми срещу Монако.

GrandeBarca
15.12.2014 14:15

Тоя път Сити вземат малко да ме плашат майка му...точно тях не исках..Челси ще продължи срещу ПСЖ..обаче пак ще загуби във Франция...99,9% 1/4 финалисти са Реал и Байерн...всички други мачове будят голяма интрига..

pesholudiq
15.12.2014 14:13

е не можахте ли да направите някакво изключение в жребия и да ни дадете Реал ... *sad* То тъпо с ПСЖ

pesholudiq
15.12.2014 20:51

как пък баш с най-трудния отбор завършил на 2-ро място успяхме да се паднем, не знам... Тази година сме по-силни от миналата и вярвам, че няма да се затрудним чак толкова, колкото миналата година. Във Франция едно 1-1 или в най-лошия случай 2-1 звучи добре

LosMerengues
15.12.2014 14:42

Викаш..искаш да си сигурен, че отпадате. Докато сега имате шансове..*joking**joking**joking*

madridista98
15.12.2014 14:17

Е ти сериозно ли *smile* *smile* *smile*

Chelsea86
15.12.2014 14:10

Труден съперник са ПСЖ. Показват добра форма в последно време. Добре, че първия мач сме гости и ако се представим добре в Франция ще имаме по-големи шансове... *smile*

ak47_
15.12.2014 14:05

Нищо не е сигурно.Щом Лудогорец победи Реал Мадрид значи и Шалке могат.Същото се отнася и за другите отбори.

LosMerengues
15.12.2014 14:40

Пич, тоя е прекалено жалък...не си заслужава да му обръщаш внимание.

GrandeBarca
15.12.2014 14:19

НЕ...Реал ше им направи минимум 0-3 още в Германия...да може да си спестят 1 мач на високи обороти.

ak47_
15.12.2014 14:11

За това цял мач с човек повече се мъчиха като грешни дяволи.Не пиши, че се излагаш.

madridista98
15.12.2014 14:10

Мдаа особено втория Реал от наказателното не си излезнаха направо не знам как добутаха до 4:0 и 3 греди *smile*))))

madridista98
15.12.2014 14:09

Ко каза ко ?!? *confused**confused**confused*

Arsenal966
15.12.2014 14:08

Оня път бе...не си ли спомняш.....*joking*

ak47_
15.12.2014 14:08

Лудогорец ги надиграха и в двата мача, а това е по-лошо от загуба.

sage333
15.12.2014 14:07

само да те питам кога лудогорец би реал

scouser_pool
15.12.2014 13:55

Омг пак ли ве *lol* Те половината отбори са същите , според мен Юве-Дортмунд ще е най-интересния и непрвидвидим мач , стискам палци на Юве тъй като са единствения италиански отбор , който остана. За Арсенал е добре , че им се падна преодолим отбор , дано да ги надъха и да стигнат далеч , мисля , че когато са на 100% имат шанс срещу Барса,Байерн и т.н. дори и да не е голям

gladbachfan
15.12.2014 13:48

Французите са чао от шл шахтьор имат супер отборче да не ги подценяваме

ak47_
15.12.2014 13:41

ПСЖ - Челси 5% - 95%
Манчестър Сити - Барселона 0% - 100%
Байер Леверкузен - Атлетико Мадрид 35% - 65%
Ювентус - Борусия Дортмунд 60% - 40%
Шалке 04 - Реал Мадрид 0% - 101%
Шахтьор Донецк - Байерн Мюнхен 1% - 99%
Арсенал - Монако 65% - 35%
Базел - Порто 45% - 55?%

gladbachfan
15.12.2014 15:48

19 годишно хлапе ще ми говори на кой да бъда фен и как да бъда фен хахахахахахахахахахах еи палячо девствен я си играй там с количките и се прави на интересен пред вашите станал от 3 години фен на ливърпул и ще държи сметка на по големите на колко отбора са фенове различни първенства и ще се гордея че подкрепям Атлетико дори да изпаднат както и Гладбах а ти смотано лапе ако пул изпадне ще минеш от сити

gladbachfan
15.12.2014 15:45

По форума ли съм бил бе жалкар с ЦСКА съм ходил в Виена в Русия в Рим а ти къде си ходил бе изпляскан ти дори не знаеш Анфиелд колко капацитет е ти не знаеш кой ви е най големия резултат в Англия сигурен съм смотан с такива жалкари като тебе не мога да споря

scouser_pool
15.12.2014 15:38

Пхахах , много си отворен във форумите ...ултрас бил , едно е да ти е симпатичен даден отбор друго е да му се правиш на измислен фен и да казваш "ние" за 5 различни отбора *lol**lol*

gladbachfan
15.12.2014 15:30

Това писах че Рамос го изтърваха и влезе гола спечелихте я заслужавахте я

NickoRM
15.12.2014 15:29

Те Реал финанси имат ,друг е проблема ,че през годините до идването на Моу ,треньорите се сменяха на всеки 9 месеца имаше случа по 2 да се сменят за година.От там и всичко беше ,но сега е съвсем различно и резултата е на лице!

sicknature
15.12.2014 15:28

И не знам толкова ли див късмет намираш в нашия гол. То попринцип във всеки гол се съдържа доза късмет. А този гол дойде от статично положение - Рамос се измъкна от цялата защита и перфектно насочи топката в ъгъла. Но ти намираш в този гол повече късмет, от колкото класа така ли ?

gladbachfan
15.12.2014 15:24

5 отбора подкрепям измислено лапе и ултрас съм да малкия фен на джерард стига е обяснява като жена всеки си избира колко отбора да подкрепя от различни футболни първенства познавам човек който подкрепя и Челси и Барселона което е тъпо ама ти си такова изхакано лапе което не е преживяло още футболната драма

gladbachfan
15.12.2014 15:22

А и да добавя нещо пич преди Фалкао Атлетико Мадрид бяха на червено нямаха почти никви финанси след продажбата положението се стабилизира нормално да има 3 победи и титла не вземат като вас на 1-2 години последната беше с любо и след 15 години представи си какво е било и клуба направи нещо добро забраниха на фракция френте атлети да посещава мачове *beer*

scouser_pool
15.12.2014 15:19

Много ме кефи обаче как се правиш на големия "ултрас'' по форумите иначе подккрепяш 10 ралзични отбора*lol*

NickoRM
15.12.2014 15:17

А и да добавя другата победа на Атлетико е с 0:1 в финала за Купата тва са им победите за 20години *wink*

NickoRM
15.12.2014 15:15

Минали сезон ги бихме за купата с 3:0 и 0:2 и имат 1 победа с 1:0 за първенсто и този сезон за супер купата имат една победа с 2:1.

sicknature
15.12.2014 15:15

То и Касияс ако не беше направил тая грешка да излезе по - напред - гол през крив макарон ? Сещаш се нали

gladbachfan
15.12.2014 15:14

След 12 години след такава селекция ако не вземиш ШЛ няма смисъл да се бият в гърдите и да се оплакват пак не успяхме за вас феновете това е най-важното и по големи познавам и си казват по важен турнир от този няма те лигата винаги могат да я вземат имат достатъчно титли

NickoRM
15.12.2014 15:12

Чвстно ти казвам пусни си финала отначало ,че явно бъркаш мачовете от първенството и финала.Мойто чари "явно не следиш" мачовете.

Zanz1bar
15.12.2014 15:12

Да и са вкарали 4

NickoRM
15.12.2014 15:11

Говориш ми за късмет и ,че Реал с късмет са взели 10та..е отговори ми тогава как без нито едно чисто положение можеше да спечелиш ШЛ това какво ?Как го наричаше?

gladbachfan
15.12.2014 15:11

Атлетико в защита срещу вас хахахахахахахахах ебаваш ли са не помня кой играеше тогава ама ви направиха смешни и в първенство чоло ги връща ако резултата е 2:0 моето момче явно не следиш тактиката

gladbachfan
15.12.2014 15:09

След 90 минути игра Атлетико ако имаха такива звезди като вашите ще да има и дузпи те бяха скапани едвам се движеха дори спряха да играят като стана 1:3 не виждаха смисъл

NickoRM
15.12.2014 15:08

Само да ти кажа ,че тогава Арда не играеше само така информативно да ти намекна ,че си объркал мачовете.Биха ни окей за 20 години имат 3 победи.Нормално да е мъка когато са 11 в защита и нормално гола да е сладък на Рамос.Не омаложавам успеха на комшиите ,ама погледни се кво пишеш бе мойто чари.Нормално да отговоря.Врели ,некипели говори ,"ясен си ми" ...

LosMerengues
15.12.2014 15:06

Правиш една грешка - Стискал си палци за Атлетико и сега мислиш "ама ако тия не бяха влезли, ама ако онова беше влязло"...е да, можеше, но можеше и да завърши 4:1 за Реал още в редовното време, даже на фона на играта щеше да е по-логично. ВЪВ ФУТБОЛА "АМА АКО, МОЖЕ БИ"...НЯМА. Мача се игра и завърши 4:1 за Реал след продължения, Реал е шампион..точка.

gladbachfan
15.12.2014 15:05

Добре добре вие ги смачкахте ама след 90-та минута моето момче и все пак ви биха и миналия сезон и този не мислиш ли че този отбор заслужава и шл левашки ама гол нали а вие мъка до 90-та за това такива като тебе не заслужават да са фенове на този отбор омаложават успеха на такива отбори като Атлетико Севиля сигурно и с Сосиедад бяха левашки голове ясен си ми..

LosMerengues
15.12.2014 15:02

Атлетико не можем да ги бием лесно..това е ясно, те са ни най-гадния съперник. Единствения отбор с който не искам да се падаме, това съм го казвал не веднъж, просто знаят как да ни спират(и с малко нечестни прийоми, но това е друга тема). Но Реал също игра толкова минути колкото и Атлетико, Реал игра с контузените Роналдо, Бензема и Бейл, просто защото друг нямаше..те не са ли били изморени тогава? И естествено, че има и късмет за вкараш гол в продължението от корнер, но Реал цял мач го търси тоя гол, заслужи си го. Гола на Атлетико беше далеч по-късметлийски. И май забравяте, че Реал не спечели с онзи гол на Рамос, мача влезе в продължения и там късмета вече нямаше роля - 3:0 в тях.

NickoRM
15.12.2014 15:02

Я си пусни пак финала ,че нещо си объркал мачовете май..Атлетико нямаха 1 чисто положение ,да не говорим за левашкия им гол и после бам автобуса.

gladbachfan
15.12.2014 14:59

Ама кой е виновен че Бейл пропусна а пропуските на Арда Габи я пак си помисли дали не можеха да ви смажат ти цял сезон да играеш на такова ниво гола падна взехте я така мечтаната титла след 12 години сега пак може да вземите кое му беше заслуженото грешката в защитата на Атлетико и Рамос се възползва ако бяха го пазили добре гол през крив макарон

NickoRM
15.12.2014 14:56

Къв късмет бе мой?Заслужен гол си беше.Пропуските на Бейл какви бяха ?Я малко се стегнете ,че ..

gladbachfan
15.12.2014 14:55

Не минаха центъра бяха изморени и говорим за Реал не за Севиля и си признай че онзи гол на Рамос дойде с късмет ако не беше той сега Атлетико ще да празнува вижда се разликата че вече не може да биете лесно отбора на ел чоло тази година пак се видя и любо би го казал това

LosMerengues
15.12.2014 14:51

А първия мач с Дортмунд колко гола изпусна Реал, втория в 17 минута Ди Мария се подхлъзна при дузпа, на финала Атлетико видя ли какъв гол вкараха и после не минаха центъра до края...или ще гледаме само то едната страна? ПЪЛЕН КОМПЛЕКСАР И ЗАВЪРШЕН НЕЩАСТНИК СИ. А още по-смешното е, че явно си фен на Барса, но не смееш да си кажеш и така обиждаш клуба на който си фен..по-точно си мислиш, че си фен.

NickoRM
15.12.2014 14:41

Финала с гол в 93 минута не в 94 и отделно бием настоящия шампион в 2 мача без допуснат гол,И ако Ди Мариа беше си вкарал дузпата ,АРМЕНЕЦА нямаше да има и 1 положение *wink*

methazoid
15.12.2014 14:41

Той и Ди Мария изпусна дузпа в началото на мача, така че не беше положението като 2012 г.Да не говорим , че двата гола на Дортмунд дойдоха от грешки на Пепе и Илараменди.

NickoRM
15.12.2014 14:39

Кой ни е изтървал бе колега ?Късмета се усмихна на БД в началото с пропусната дузпа на Ди Мариа е после именно този късмет си го върна на БД.

LosMerengues
15.12.2014 14:37

Е нали ти обясняваше колко силна е Бундеслигата, Шалке са един от най-силните отбори в нея, но сега ревеш, че жребия на Реал е лесен? ... F.ck Logic

crazy_rabbit
15.12.2014 14:36

Специално Дортмунд ви изтърваха тотално в реванша. Арменеца изпусна 2 пъти на празна врата, иначе си бяхте заминали *wink* Финала с гол в 94 мин ? Не казвам, че е незаслужена титлата ви в ШЛ, а че имахте и доза късмет *wink* Бяхте най-добри и спечелихте - това е истината *wink*

LosMerengues
15.12.2014 14:35

Кое му е късметлийското на това да играеш с вицешампиона и шампиона от миналата година? После на финала - шампиона на Испания...ебаси "късмета" братче. И стига с това на който нещо не му изнася, да реве, че е нагласено. Да, повтарят се мачове, но колко от отборите са различни от миналата година? Вие искате с едни и същи отбори да стават все различни мачове?

methazoid
15.12.2014 14:00

Да специално за осминафинала е лесен.

gladbachfan
15.12.2014 13:59

Абе не е като при Челси и Барса за всеки случай Реал пак е фаворит не мислиш ли че сега е лесен

methazoid
15.12.2014 13:58

Да Борусия и Байерн се биха с късмет.Обаждаш се неподготвен.

crazy_rabbit
15.12.2014 13:57

Дали не беше ? Тая година пак започвате късметлийски. Обаче истината е една - без късмет ШЛ не се печели !

methazoid
15.12.2014 13:55

Да не би миналата година жребия на Реал да беше лесен?

gladbachfan
15.12.2014 13:53

Ай моли се за лек съперник след малко тя шл е ясна реал е на финал пак

ak47_
15.12.2014 13:46

И ти си прав.

LMessi_Barca
15.12.2014 13:45

За Челси-ПСЖ процентите ти ако не си пристрастен трябва да са 40%-60% г/д, а за Барса се радвам, че така мислиш, но аз бих казал 30%-70%*smile*

gordon_shumway
15.12.2014 13:45

Единствената грешка са ти Арсенал - Монако. Да подценяваш по този начин ЕДИНСТВЕНИЯ отбор, допуснал само 1 гол от 6 мача в груповата фаза за сметка на трагичния тази година Арсенал не мисля, че е доста обективно.

one1win
15.12.2014 13:44

Първо казваш, че ще отпаднем, а сега даваш предимство за нас в процентите, а и май си се объркал за първия мач 95 % - 5 % е по-правилно. Поправи се!

kaizerabg
15.12.2014 13:40

ПСЖ-Челси,Ман.С-Барса и Юве-Дотмунд това са дербитата !!!!

Spairo
15.12.2014 13:38

Страхотен жребий за моят Арсенал, време е да стигнем до финала и Венгер да се оттегли с купата с ушите достойно, защото го заслужава.Всеки, който си мисли, че Монако имат шанс срещу нас е напълно ЛУД очаквам 3;0 в Англия и нулево равенство във Франция.

ariesx
15.12.2014 14:35

борусия се беше класирала вече затова бихте

Arsenal966
15.12.2014 14:10

Ти си смешния ....ще ти кажа само едно....от началото на сезона,Арсенал не е имал шанса да излезне с титулярните си 4ма защитници,а това са Дебюши,Мерте,Кос и Гибс ! Той за допуснати голове ми говори ....*nerd*

scouser_pool
15.12.2014 14:07

Играта на Арсенал е всъщност доста качествена. Аз като им пусна мач правят някои страхотни разигравания винаги , комбинират чудесно просто защитата ги издънва в определени мачове , но според мен това е въпрос на концентрация , като цяло Арсенал си и печелеха групата ако не се бяха излигавили за 30 минути срещу Андерлехт(3:3) .Монако не са нищо особено пич , не ги възхвалявай много , защото имаха много късмет да продължат групите особено в гостуването на Леверкузен , защитата им не е добра просто е прибрана както на всички френски отбори, може би няма да е лесно на Арсенал , но в крайна сметка ще ги елиминират *wink*

gordon_shumway
15.12.2014 13:57

Веднага ще ти кажа кое, пикльо. Трагичната тази година Борусия ви вкара 2 гола, смешния Галатасарай ви вкара 2 гола, Андерлехт ви вкара цели 4 гола. В шампионата ще имате късмет ако имате шанс да се борите Лига Европа. Тази година сте толкова жалки, че няма накъде повече, докато Монако постепенно навлиза във форма, докато вие все повече губите вашата. Монако в 6 мача в груповата фаза имат допуснат един единствен гол. Монако в последните си 3 мача за първенство имат 3 победи, в които нямат допуснат гол. И ти мислиш, че този отбор няма шанс срещу вас - смешен си!

ak47_
15.12.2014 13:52

Трагични сте тихо.

IW_IW
15.12.2014 13:48

Кое е трагичното бе келеш паднахме от БВБ после ги Бихме двапъти по 4:1 с Галата и един изтърван мач с Андерлехт де 2та им гола не редовни каква слаба игра.

LMessi_Barca
15.12.2014 13:43

Извинявай ама за каква титла говориш?!*confused*

ak47_
15.12.2014 13:43

Монако ви бият на 0

gordon_shumway
15.12.2014 13:41

А и след трагичната игра, която представяте в шампионата да говориш за финал в ШЛ - мисля, че лудия си ти *smile*

gordon_shumway
15.12.2014 13:39

Внимавай Бербо да не ви накаже - няма да му е за първи път *wink*

fivooo
15.12.2014 13:38

ПСЖ - Челси и Ювентус Борусия. Това са интересните мачове. Сити - Барса не е суперсблъсък. Това са 2 бонус мача за "англетата" получени по милост. Не мисля, че Барса ще имат проблем с тях.

ПСЖ - Челси 40% - 60%
Манчестър Сити - Барселона 10% - 90%
Байер Леверкузен - Атлетико Мадрид 20% - 80%
Ювентус - Борусия Дортмунд 50% - 50%
Шалке 04 - Реал Мадрид 0,1% - 99,9%
Шахтьор Донецк - Байерн Мюнхен 1% - 99%
Арсенал - Монако 65% - 35%
Базел - Порто 45% - 55?%

El_Blanco
15.12.2014 17:50

И аз мисля, че Барса пак ще отстрани Сити, въпреки че силно се надявам гражданите да се покажат в истинската си светлина, защото са много класен отбор. Арсенал съм толкова сигурен, че ще са на 1/4 финал, колкото и за Реал срещу Шалке. ПСЖ - Челси определено е гвоздеят в програмата и ще е страхотен двубой. Поради пристрастия се надявам Челси да отпадне, но са фаворитът в двубоя и това е факт. Юве и Борусия също е по-непредсказуем двубой, но аз съм на мнение, че Борусия ще продължи. *smile*

Joachim
15.12.2014 13:35

Много по интересно щеше да е ако се бяха паднали нещо от тоя сорт
Ювентус - Барса
ПСЖ - Байерн
Сити - Реал

gordon_shumway
15.12.2014 13:32

Челси, Барселона, Атлетико Мадрид, Ювентус, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Монако, Порто.

gordon_shumway
15.12.2014 13:38

Арсенал са доста по-трагични от Монако тази година, а Базел не мисля, че имат шанс срещу Порто, но призначам, че и аз считам тези 2 сблъсъка за най-непредсказуемите.

methazoid
15.12.2014 13:34

Съгласен съм, само че вместо Монако и Порто - Арсенал и Базел.*tongue**beer*

simeon_1994
15.12.2014 13:31

Манипулиран жребий,шанса да се паднат толкова много двойки като от миналата година е нищожно малък,а това се случва непрекъснато.УЕФА от крайно време мразят английските отбори и се опитват да ги елиминират във възможно най-ранен стадий,на Реал и Байерн жребия няма смисъл и да го коментирам,в Дортмунд-Ювентус се опитват да създадат някаква историческа интрига(финала от 1997),за Арсенал решиха най-накрая да не им сложат Байерн или Барса ,а Базел-Порто е напълно безличен мач,с цел да продължи някой отбор,който традиционно не помирисва 1/4 финали.Крайно време е да се сложи край на черното тото във високите етажи на футбола,от това никой не печели (освен мосю Платини и компания).

sicknature
15.12.2014 16:11

1/8 финалите може да са ни се падали лесни съперници, но на 1/4 финал и полуфинал много грешиш приятелю. По - миналия сезон бяхме група с Дортмунд, Сити и Аякс, а вие с Спартак Москва, Бенфика и Селтик. Както ти каза на 1/8 финал бяхме с Юнайтед, а вие с Милан. Но не те разбрах, с това намекваш, че Юнайтед са лесен съперник ? Сериозно ? На 1/4 финал мога да призная, че Галатасарай не беше от най-трудните съперници. На полуфинал Барса бяха тотално пречукани от Байерн Мюнхен, които надиграхме през следващия сезон с общ резултат 5:0. На нас ни се падна Дортмунд. ОО да това е много лесен съперник по- лесен никога не сме имали. През миналия сезон на 1/8 финал отново ни се падна лесен съперник. Но на 1/4 финал срещнахме отново Дортмунд ( аа те бяха лесен съперник нали), Барса отпаднахте от Атлетико Мадрид, отбора, който беше надигран от нас на финала. Общо взето през изминалите два сезона Барса и Реал имаха общи съперници. Разликата е,че Барса бяха мачкани от тях, а Реал ги мачкаше.

STALKER91
15.12.2014 15:16

Виж сeга балeринко, нe рeва мe e страх от този отбор, а защото става малко банално да сe глeда всяка година eдин и същи мач. Колкото до Милан и Аякс съм на 100% убeдeн, чe могат да eлиминират Шалкe. Сeга ако сe замислиш на някои отбори да сe падат някакви измислeни отбори, които биeтe с 6:1, а други които играят с другитe прeтeндeнти си e малко нe сeриозно. Миналата година бяхтe с Галатасарай и Копeнхагeн в групата ( Барса със - Милан, Аякс и Сeлтик); слeд групитe Рeал играe с Шалкe, а Барса пак със Сити. В пeриода 2012/13 извън групитe Рeал игра с Ман Ю., а познай Барса с кой игра ( правилно с Милан), слeд това виe играхтe пак Галатасарай ниe играхмe с ПСЖ. Нe мислиш ли, чe винаги ви сe падат до полуфинала само по-слабитe отбори. А това, чe Сити са вeлик отбор си e много смeшно. Всичко на всичко имат 20 трофeя от 1880г.. Така чe мълчи си и сe радвай на измислeнитe ви успeхи срeщу малкитe отбори.

LosMerengues
15.12.2014 14:46

Милан и Аякс в моментното си състояние са много по-слаби от Шалке, защо ревеш? И те страх от Сити ли? Ако така, ти не бива да се представяш за фен на Барса, защото макар да са ни противници, те са велик отбор, в този мач са сериозни фаворити и да си се насрал така........нещо не се връзва.

simeon_1994
15.12.2014 14:43

Фактите от далечното минало са за историята.Да,Порто може да имат повече титли от Челси,Арсенал и Сити взети заедно,но дали могат да отстранят и един от тези отбори - не мисля.От няколко години има 4-5 отбора,които масивно доминират в ШЛ - Челси,Байерн,Реал и Барса.Провери колко пъти в последните 5 години поне 3 от тези отбори са били на полуфинал и ще видиш за какво говоря.Да,моят любим отбор,Челси, е в гореспоменатата групичка,но това не променя факта,че УЕФА е тото и клоуните от там вредят на футбола.

IW_IW
15.12.2014 14:30

Е аз кво да кажа БВБ 3пъти в наща група,Шалке 2пъти ОМ 2пъти Олимпиакос 2пъти на излизане от групите Барса в целия си блясък 3пъти БМ 2години под ред аре не говорете глупости ПСЖ за се паднали няколко пъти с барса(два) и вече чудо голямо и толкова пъти с Челси. Аре сравнявай ПСЖ с БВБ които биха Реал М сс 4:0 и Аякс,Шалке и затъналия Милан кой е по-лесен и кой е по-труден съперник. Говоеите от немай къде Сити и те вечно с късата клечка с БМ и Барса ама.фен на Челси да се жалва от жребии е смешно.

ak47_
15.12.2014 14:24

Суперкупите на Порто е една.


15.12.2014 14:22

Порто имат два пъти КЕШ, два пъти лига Европа, две суперкупи и две световни клубни титли. Пак са повече от Челси, но аз имах предвид само турнира на шампионите, където трите английски представителя могат да се похвалят с една едничка титла.

obicham__inter
15.12.2014 14:21

Челси имат 1 титла в ШЛ,ама пича по долу иска да каже че имат общо 5 европейски трофея. 1ШЛ 2КНК 1ЛЕ и една Суперкупа на Европа.

STALKER91
15.12.2014 14:18

А Барса всяка година сe пада с ПСЖ, Милан, Аякс или Сити. Мислиш чe нe e нагласeно ли. Радвам сe, чe сe паднахтe с Монако, но замисли сe какво става. От 3-4 години глeдамe мачовe с eдни и същи противници. На Рeал и Байeрн само срeдняшки отбори, а за останалитe прeтeндeнти всe същото. От няколко години само такива мачовe глeдам ( Барса- Сити, Барса- Милан, Барса- ПСЖ, Барса- Аякс, Рeал- Шалкe, ПСЖ- Чeлси). Да нe говорим пък за мача Ювeнтус- Дортмунд. Нищо лошо за мача, дажe e много интeрeсeн и щe го глeдам с удоволствиe, но 30 мин прeди жрeбия сe говорeшe за прословутия мач прeз 1997г. и сeга БУМ! падат сe точно тe eдин срeщу друг. Ако няма нeщо нагласeно нe знам.

ak47_
15.12.2014 14:12

Брат той говори за ''купи на Европа''.Челси имат 5 купи в Европа, толкова имат и Порто.За ШЛ е друг въпрос.Порто са 2, а Челси са 1.

gladbachfan
15.12.2014 14:10

Брат добре ли си Челси имат 1 титла в шл

ak47_
15.12.2014 14:07

Челси имат 5 трофея в Европа.Колко имат Порто?


15.12.2014 14:05

То щото Порто не помирисват четвъртфинали затова имат повече купи на Европа отколкото Челси, Арсенал и Ман.Сити взети заедно !!!

IW_IW
15.12.2014 13:58

Ти на мен ли говориш или си се объркал. Всяка година сме с БВБ като миналата групата ни беше още по-силна с ОМ и Наполи какво си мислиш,че не ми е омръзнало да гледам Арсенал с БВБ с Марсилия с БМ и Барселона ли? Гледай реално на нещата ние и сити 2години под ред сме с БВБ и БМ в групи.

scouser_pool
15.12.2014 13:57

То е ясно , че всеки така иска ама това не значи , че е нагласено всичко , нещо като не ви хареса и веднага вадите разни конспиративни теории , просто случайност , всяка година има по 2,3 мача , които се повтарят , преди години Челси и Ливърпул и Лион и Реал като играха всеки сезон сигурное било нагласено пак*lol*

simeon_1994
15.12.2014 13:53

Ако исках да гледам едни и същи мачове всяка година,мога да гледам Чемпиъншип,предполага се,че Шампионската лига трябва да предложи малко разнообразие,не мислиш ли?

IW_IW
15.12.2014 13:44

Какво се оплакваш ние в последните 5 години сме 5пъти с немски отбори в групата 2 години с Шалке и 3 с БВБ на излизане от групите се падаме с Барса 3пъти и 2пъти с БМ и и Милан кво ревете. Аз лично предпочитах Атлетико или ПСЖ(но с тях нямаше как да се паднем) не Монако. Говорите за нагласени неща Лион 3 години под ред играха с Реал 1път в групите и 2пъти на осмина финалите. Какво циврите не мога да разбера.

Slivnishkigeroy
15.12.2014 13:29

На 1/4-финалите отиват ПСЖ, Барса, Атлетико, Ювентус, Реал, Байерн, Монако и Порто.

IW_IW
15.12.2014 13:26

Тая година с по-лек жребии доволно. БВБ и Челси с късата клечка противниците им са горе долу равностойни но не и по-силни. Барса и Сити много не извесни там ако Сити са в пълен състав могат да им се оптнат пре спокойно.

Aspiridon
15.12.2014 13:26

Всяка година едни и същи мачове, ама кво да правим.

Chelsea_life_4
15.12.2014 13:24

Да покажем на дюнерите кой властва в Англия и Европейския футбол.

LosMerengues
15.12.2014 13:23

ПСЖ - Челси
Сити - Барса
Шалке - Реал
По едно време се чудех да не са се объркали от Бтв-то и да са пуснали запис, но няма лошо, аз като фен на Реал не мога да се оплача от тоя жребий. Отбор който се цели в титлата не трябва да има претенции, но е по-добре да си спестиш сили на 1/8-финала, вместо да играеш завързани мачове срещу отбори като Сити, Юве, ПСЖ или Арсенал.
Късмет също и за Байерн и най-после за Арсенал, които вече не знам колко години поред се натрисат на Барса или Байерн, сега вече може да мислят за 1/4-финала.

gladbachfan
15.12.2014 13:23

Малко мафията си играе пак ама супер мачове Базел може да бие Порто примерно

Chelsea_life_4
15.12.2014 13:22

Искам 1/4 финал:Челси-Сити


15.12.2014 14:00

Може, ама за купата на Англия. Сити отпадат, а вие сте 50:50 !

Chelsea_life_4
15.12.2014 13:34

Ще ти кажа едно.Гледайте вие Монако да не ви резне.Нас няма да не е срам ако удпаднем няма да ни е срам щото това е ПСЖ

one1win
15.12.2014 13:29

Вие още 1/8 не сте минали ти вече мислиш кой да ви се падне на 1/4 финалите. Ние най-накрая с лек жребии.

NoDiggity
15.12.2014 13:22

ПСЖ - Челси за мен ще е най-интересния мач. Барса и Сити нещо ми е омръзнал от миналата година. Иначе и Юве-Дортмунд ще стане мн як мач. Другите мачове изглеждат по-предвидими кой ще продължи

akseldev
15.12.2014 13:22

Направо подарете титлата на Реал.. То бива бива ама

LosMerengues
15.12.2014 13:26

Ахахах Реал ли ти е виновен? Ето ти един жокер - НЯМА КАК ДА ИСКАШ ЛЕСЕН СЪПЕРНИК, КОГАТО СИ ВТОРИ В ГРУПАТА СИ. Реал ли е виновен, че взимате 1 точка от 2 мача с ЦСКА Москва? Като ви е толкова страх....стойте си в Англия и си играйте Карлинг Къп.

methazoid
15.12.2014 13:26

Аре стига рева.Станете и вие първи в групата си и ше имате по-голям шанс да ви се падне по-лек съперник.

chiko_smile
15.12.2014 13:22

Ще гледаме мачове които вече сме гледали в ШЛ ... *wonder*

gordon_shumway
15.12.2014 13:22

Има 4 по-интересни сблъсъка:

ПСЖ - Челси
Манчестър Сити - Барселона
Ювентус - Борусия Дортмунд
Монако- Арсенал

Joachim
15.12.2014 13:21

Очаквах малко по-разнообразни мачове ама те пак едни и същи. Лесен жребий за Реал и Байерн. Може да се каже че са на четвърт финал вече. ПСЖ и Челси ще е доста интересно. Барса си мисля че ще бият Сити. При Ювентус и Дортмунд също е доста трудно да се каже, макар и Юве да са в по-добра форма в момента

Chelsea_life_4
15.12.2014 13:21

Аз мисля че тук има малко Мафия ама кво да се прави,това е сега футбола *erm*

arsenal4yy
15.12.2014 13:20

Най-накрая различен отбор от Байерн или Барса на 1/8

xpacm
15.12.2014 13:19

всяка година едни и същи мачове....

Joachim
15.12.2014 13:19

Колко пъти ще гледаме Сити с Барса ...

akseldev
15.12.2014 13:16

Както винаги лесен жребий за Реал.. нямам думи просто


15.12.2014 13:57

Лесен е защото си печелим групата, а не се налага Байерн да поляга та да се класирате. Пак сте дотук, но който и да ви се беше паднал, максимума ви беше четвъртфинал.

akseldev
15.12.2014 13:15

Аре писна ми вече бе всеки сезон играем срещу Барса,Реал,Байерн

night_wolf1984
15.12.2014 12:42

Чакайте,бе рибата в морето,вие тигана слагате*smile*

Danskrastev
15.12.2014 12:37

Реал М-Арсенал
Дортмунд-Сити
Челси-Ювентус
Атлетико М-ПСЖ
Порто-Шалке
Байерн-Шахтьор
Монако-Базел
Барселона-Леверкузен
Дано ни се паднат Реал че ми писна да играе ме само с Барса или Байерн и в групите редовно с Дортмунд писна ми все едни и същи отбори се падат..

Anatoli93
15.12.2014 12:22

Атлетико М - Базел
Реал М - Ювентус
Монако - Ман. Сити
Борусия Дортмунд - Шахтьор Донецк
Байерн - Пари Сен Жермен
Порто - Арсенал
Челси - Байер Леверкузен

Pechenqgata
15.12.2014 12:13

Арсенал като ги знам кви късметлии са сега напрао ще се нанесът на Баерн или Барса *joking*

Chelsea86
15.12.2014 11:34

Атлетико М - Арсенал
Реал М - Манчестър С
Монако - Шалке 04
Борусия Д - Шахтьор Д
Байерн М - Пари Сен Жермен
Барселона - Базел
Челси - Байер Л
Порто - Ювентус

ooaa
15.12.2014 11:23

Манчестър Сити-Порто
Арсенал-Монако
Байер Леверкузен-Челси
Шалке 04-Барселона
Пари Сен Жермен-Реал Мадрид
Ювентус-Байерн Мюнхен
Шахтьор Донецк-Борусия Дортмунд
Базел-Атлетико Мадрид

Много се надявам така да е жребия, ама шанса е 5% да се случи точно така.