Шокиран съм от трансфера в Юнайтед

15:31
Шокиран съм от трансфера в Юнайтед
Младежкият национал на Франция Габриел Обертан заяви, че е шокиран от своя изненадващ трансфер в английския шампион Манчестър Юнайтед.

Младият нападател бе привлечен вчера за сумата от около 3 милиона паунда от Бордо и подписа за четири години с "червените дяволи". Обертан заяви за френското радио "RMC":

"Аз знаех, че те ме следят от няколко години, но не смятах, че ще се случи още този сезон. Ние не сме контактували много от мача между младежките тимове на Франция и Англия, в който играх добре и отбелязах гол. Това обаче помогна много. Говорихме отново наскоро, а в крайна сметка аз подписах. Сър Алекс ме улесни. Той ми каза, че знае какво мога и какво не. Нещото, което го интересува най-много обаче е моят потенциал. Той вярва в мен! Това ме ласкае и изненадва. Аз обаче знам, че трябва да работя много, за да стигна нивото на Роналдо."

Обертан ще пропусне турнето на Манчестър Юнайтед в Азия, тъй като има лека контузия. Клубът заминава за Азия през следващата седмица и ще играе първия си мач на 18 юли срещу Малайзия. Насрочени са още три мача в Индонезия, Корея и Китай.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
09.07.2009 16:24

Дано и да го задмине,въпреки че ще е трудно!!!!!!!