Аниете и Бедоя отказаха на Динамо Минск

10:42
Аниете и Бедоя отказаха на Динамо Минск
Левски, Антонио Аниете и Мигел Бедоя отказаха оферти от Динамо Минск. От Беларус предложиха по 50 хиляди евро на сините за двамата. А на испанците – по 25 хиляди месечна заплата, след като сега вземат под 10 000. Легионерите първо лоялно отхвърлиха вариант да скъсат с Левски поради забавени пари и да избягат като свободни агенти. После сините не приеха дребните трансферни суми и чужденците изобщо отказаха да контактуват по темата. По-високи оферти може да променят ситуацията, но засега новите асове остават.
 
За Владимир Гаджев също има предложение, въпреки че е контузен. Халфът има по-добри варианти като заплата за Русия и Украйна, които засега от Минск не могат да конкурират.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
13.12.2014 14:24

Браво на тези пичове,независимо,че съм Цесекар, признавам,че ни трябват повече такива чужденци,готови да играя без пари за отбора!!!*beer*

Chelsea86
13.12.2014 11:25

Ако това е вярно, браво! Малко са чужденците, които и без да получават дълго време заплати остават верни на клубовете си въпреки по-добрите условия и оферти от други отбори.
Ето такива чужденци ни трябват. Бедоя, Аниете и Прохазка доказаха на нашите "звезди" в отбора какво е да си левскар. Независимо дали си дават зор за да получат добър трансфер, все пак заслужават уважение, защото не бягат въпреки, че щяха да са в правото си. *beer**wink*

night_wolf1984
13.12.2014 12:45

Найстина Аниете е добър...но съгласи се,че Беларус не е най добрата дестинация за футболистите.*smile*