Столичанин взе близо 13 000 лева с 10 лева залог

15:38
Столичанин взе близо 13 000 лева с 10 лева залог

Столичанин взе 12 823,57 лева със залог от 10 лева и прогноза за осем мача в права колонка в Еврофутбол вчера. Своя успех той реализира в пункта на Кооперативния пазар в ж.к. "Дружба-1", а ето и избраните от него срещи:

Ювентус Торино – Атлетико Мадрид Краен изход "Х"
Ливърпул – Базел Краен изход "Х"
Монако – Зенит СтП Краен изход с Хендикап "1"
Рома – Манчестър Сити Краен изход "2"
Челси – Спортинг Лисабон Краен изход с Хендикап "1"
Торки Юнайтед – Халифакс Таун Краен изход "1"
Атлетик Билбао – БАТЕ Борисов Краен изход с Хендикап "1"
Байерн Мюнхен – ЦСКА Москва Краен изход с Хендикап "1"


Пловдивчанин също спечели четирицифрена сума от Еврофутбол – 7 089,01 лева отидоха при него, след като позна крайния изход на четири мача в права колонка.

Високите коефициенти на букмейкърската къща зарадваха и любителите на Гонки – най известното куче във вчерашния ден бе Cashen Maureen и се състезаваше на хиподрума в Бел Вю, 12-то надбягване. Русенец "се върза" точно на прогнозата за Победител в тази гонка и така грабна общо 1 800 лева. Друг от крайдунавския град прибра 1 200 лева от прогноза за същата хрътка. И трети русенец бе ощастливен, но със сумата от 1 000 лева.


Плевенчанин пък предпочете предвиждане за 1-2 място в деветата гонка в Сандърланд и така срещу 80 лева спечели 968 лева. Случайно съвпадение бе, че букмейкърският пункт – "арена" на този успех, се намира на ул. "Русе" в Плевен. Друг участник оттам взе 632 лева с 40 лева и залог за 1-3 място на същото трасе, но в шестото надбягване. Старозагорчанин също бе ощастливен предпразнично от Гонките – той си тръгна с 810 лева за победителя в 10-то надбягване в Суиндън.

По всичко личи, че общата изплатена печалба от букмейкърската къща от началото на тази година в размер над 180 млн. лева се увеличава с бързи темпове.


Еврофутбол пожелава успех и весели празници на всички свои участници!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация