Анчелоти: Бяхме в отлична по сила група

09:18
Анчелоти: Бяхме в отлична по сила група
Сериозното отношение към работата и невероятният професионализъм на футболистите се явяват в основата на рекорда на Реал Мадрид, който вече единствен от испанските клубове има 19 поредни победи във всички турнири, заяви треньорът на Белия балет Карло Анчелоти след победата над Лудогорец с 4:0.

"Нашият рекорд е следствие на превъзходно отношение към работата и страхотен професионализъм. Няма да престана да казвам, че в Шампионската лига бяхме в отлична по сила група. Откровено споделям, че през септември не съм си и помислял, че отборът може да постигне всички тези победи", заяви Анчелоти след мача.

"Добре е, когато разполагаш с дълга резервна скамейка със силни играчи. Алваро Медран и Начо играха добре, както и Асиер Ияраменди, който направи много точни подавания. Начо излиза на терена рядко, но когато е в състава, се раздава напълно. Тони Кроос бе на игрището, защото получи почивка миналата седмица. Относно Гарет Бейл, на него не му е нужна никаква почивка", заключи италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivanrealmadrid1
10.12.2014 15:34

групата може да е била силна на белот , но не и на футбол няма кво да се лъжем беше си доста лесна , естествено след като видяхме в какво се превърнаха поол тоя сезон