Муслин: Гошо Пеев се помисли за Дрогба

16:04
Муслин: Гошо Пеев се помисли за Дрогба
Бившият вече треньор на Амкар Перм Славолюб Муслин нападна остро Георги Пеев след освобождаването си от тима. В последните седмици за развихри скандал между него и българската звезда. Пеев беше пратен да тренира с дубъла, след като заговори за финансовите проблеми на тима от Перм.

Муслин признава също, че е имал планове да подмлади отбора и да се раздели с футболисти като Пеев, който е на 35 години.

"Той си позволи да се държи крайно непрофесонално с моя помощник Сергей Гуренто. През този сезон повече се лекува в София, вместо да тренира, но си въобрази, че трябва да играе титуляр. Да, той и другите ветерани са дали много на клуба, но във футбола е важно да знаеш кога да кажеш "Край" и да гледаш обективно на себе си.

Да, във футбола има играчи, които показват потресаваща форма и на солидна възраст като Дидие Дрогба, Джон Тери, Франческо Тоти. Но има и такива, които вече не показват нужното ниво, но пък са свикнали за имат водеща роля. В Амкар има доста такива, които вместо да бъдат освободени, получаваха нови договори. Но това вече не е моя работа. Пожелавам на Амкар да не изпадне - заслужават го феновете и момчетата, които тренират без заплати в студа", каза Муслин, цитиран от "ТВ7".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skurvi
09.12.2014 21:19

А пък Муслин се е помислил за Моуриньо.

sensea
09.12.2014 17:36

ОК ! Но ти си тръгна ...а Пеев остава ....