Гонзо: Глобите на Левски за годината са 128 000 лева

14:37
Гонзо: Глобите на Левски за годината са 128 000 лева
Ако не се бъркам глобите на Левски за 2014 година са в размер на 128 хиляди лева", това каза спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов, предаде репортер на БГНЕС.

Левски в лицето на изпълнителния директор по спортно-техническите въпроси и старши треньор Георги Иванов, директора на ДЮШ Даниел Боримиров и изпълнителния директор по финансовите въпроси Константин Баждеков се срещнаха с представители на Дисциплинарната комисия при БФС. Там се обсъдиха наказанията на клуба, като за момента не е ясно до какви решения са стигнали страните.

"Имахме доста градивен разговор, в който ние казахме това, което имаме. Те също изказаха претенциите си към Левски. Смятам, че и клубът, и футболния съюз трябва да направят така, че да няма такива интриги и скандали занапред. Ние изразихме претенциите си към ДК и Футболния съюз. Ние искаме като клуб всичко да е принципно и по правилниците, а не да се мери с друг аршин. Който не работи, той не бърка. Нормално е и комисията да бърка. Аз им казах, че след мача с Ботев имаше още 2-3 наказания към други футболисти и отбори, но остана привкус на нещо гнило, че наказват само мен, а отлагат заседанието за другите. Мисля, че нещата са изчистени и оттук нататък ще вървим напред. Трябва да има честност и прозрачност в отношенията между клубове, президенти и футболния съюз. Тази злоба и агресия, която виждаме в обществото ни трябва да намалее и да се уважаваме един друг. Ако ме бяха наказали още във вторник, щях да приема и дори да не го коментирам, но когато се събраха само за мен ми остана лош привкус и съмнения за нещо задкулисно", каза Гонзо, като продължи и за расистките скандирания по стадионите:

"Делегатите описват звуците само на мачове на Левски, а аз съм ги чувал и на други стадиони. Когато се работи по правилници никой няма да има претенции, а и феновете като знаят, че докарват такива глоби на клубовете си, няма да си позволяват такива волности. Ние предложихме представители на феновете да работят с футболния съюз и да контролират процеса на футболното хулиганство. 2014 година за Левски струваше 128 хиляди лева от глоби. Ще обжалваме наказанието за расизъм. Глобите ни ще се удържат от телевизионните права и няма да ги плащаме сега, но така и така ще ги плати. На 15 имаме среща с Херо и той ще каже решението си."

Иванов призна, че клубът е в много сериозна финансова криза и има вероятно голяма част от футболистите да напуснат през зимната пауза.

"Собственикът трябва да се разплати, за да запазим отбора си, а не януари да търсим 20 нови футболисти. Не можем да се сърдим на никого, ако си тръгне, особено на чужденците. Те, освен да се развиват са и в България и за пари. Разчитам на тяхното достойнство и това, че са запалени по идеята Левски. Аз мога да гарантирам за играчите само, когато сме заедно, но когато излязат в почивка нещата са само на тяхното самосъзнание", каза Гонзо по повод трудната финансова ситуация в клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sereco
10.12.2014 09:44

До коментар [@comment 1735093] от [@user sensea]:

Лошото е че тази която виждаш е вече изпечена!Предвид "страхотното"представяне на Левски,тази глоба им е най-малкия проблем!Тази глоба трябва да е разпределят между куците си играчи!

DDC19
09.12.2014 23:23

И с гола на хлъзгалото пак не се класирате... Вие и Сити отпадате в групите...

deyangeorgiev97
09.12.2014 20:13

И аз съм съгласен с това че трябва да се процедира както в Англия, но това едва ли ще стане.

deyangeorgiev97
09.12.2014 20:08

Гонзо истински ЛЕВСКАР! От всички само той се върна и прави всичко възможно отбора да се развива.Тоя мустак да спре да краде и да дава пари, да не се прави че майка му............... Ще видим какво ще реши Херо. Дали е истински ЛЕВСКАР или шемет. Гонзо за футболния отбор на Левски е такъв какъвто е Тити за баскетбола- Спасители.

sereco
10.12.2014 09:51

Напротив,откакто се върнал гомньо Левски запада,аз Тити си прав!Но тъпите фенове му смачкаха всичкото усили и сълзи с тези глоби които му докараха!ТАпанари!

doctorMashinkov
09.12.2014 19:25

Левски е официялния спонсор на БФС,а Лудопорец неофициялния*joking*

Chelsea86
09.12.2014 17:02

До двамата "умници" под мен... Въпросът не е в глобите и парите. Нека има глоби след като има провинения. Въпросът е в това, всички правила да се отнасят за всички отбори. Не може едните скандирали нещо расистко и да го отнасят, а още 5 отбора не. Не може треньора на едните да влезе в полето и да го накажат, а на другите целия щаб като влезе никаква реакция. Или едните да отнасят наказание за нацелен с факла оператор, а другите да се разминават след като са ранили полицай. Или едните са наказани за снежна топка, а другите за бетонни късове не!
Сори, но ако ще е гарга да е рошава. Или за всички или за никой. Ей това искат от Левски.

Chelsea86
09.12.2014 17:40

За опадъка на обществото като теб няма смисъл да се тревожа. Но все някой трябва да ви набие нещо в празните пробити канчета, колкото и безсмислено да е. *beer*

ko4o4
09.12.2014 17:13

споко челси, ще скъсаш некой кръвоносен съд - какво си се разтревожил толкова за тия дето хич не те и знаят кой си, нито пък им дреме за тебе *beer*

ReDeViL666
09.12.2014 16:48

Ако глобата беше с 200 000 повече - щеше да е реално и справедливо!За всичките резили и зулуми дето напраха те и феновете им - глоба от само 128 хиляди е смешна , при положение , че до скоро са плащали толкова пари за заплати на месец на 4-5 чужденци само за клатене на крака по пейките!

В България трябва да се вземе пример от Англия - феновете да се наказват строго индивидуално и всеки да си носи последствията - някои с глоба , други със забрана за посещаване на мачове , трети със затвор!