Дерменджиев остава начело на Лудогорец и през пролетта

10:24
Дерменджиев остава начело на Лудогорец и през пролетта
Лудогорец няма да прави промени на треньорския пост, съобщава "Тема Спорт". Ръководството е решило да гласува пълно доверие на Георги Дерменджиев. Така той ще води отбора и през пролетния полусезон.

Преди месец около поста му имаше дискусии, след като зелените загубиха тежко от Базел с 0:4, което направи минимални шансовете им за класиране на 1/8-финал в Шампионската лига или за участие в Лига Европа напролет. Бъдещето на специалиста бе несигурно и заради неубедителното представяне в А група и осемточковия пасив от лидера ЦСКА.

С възходящото развитие на отбора в последните мачове и скъсяването на изоставането от червените на само 3 пункта обаче Дерменджиев успя да разсее черните облаци. При всички положения, ако в един момент Кирил Домусчиев реши да прави промени на скамейката, то 90 процента е сигурно, че следващият треньор на Лудогорец ще бъде чужденец.

Това се потвърждава и от думите относно избора на нов национален селекционер. Членът на Изпълкома държи да бъде привлечен специалист от чужбина и затова не подкрепя кандидатурата на Ивайло Петев, както и евентуалното назначение на Стойчо Стоев или друг българин на мястото на Любо Пенев. През зимната пауза пък в Разград ще пристигнат най-много двама легионери.

Приоритет пред клуба на този етап е привличането на де-фанзивен полузащитник и дясно крило. Възможно е да бъде Взет и друг играч при продажба на някоя от звездите зад граница. Най-сериозен в момента е интересът към десния бек Жуниор Кайсара, който направи редица силни мачове в Шампионската лига и А група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SlowlyTroll
07.12.2014 16:25

Ако не го махнат лятото, ще си замине есента при първата грешка. Просто такава е политиката на Лудогорец *smile*

IvanIR
07.12.2014 11:41

Готин е! Аз го харесвам *thumb_up* не се изфърля като некои " капацитети" - тарикати...ахо-ихо и накрая равен с Малта......или съдиятаааааааа.....ама той съдиятааааааа. Лудогорец играят много готин футбол бърз, техничен.....тва ако беше Левски....простооо....щеше да има безредици в София за Шампионската лига *scared*...ае*beer*

holigan4e
07.12.2014 14:42

мда прави си , ако Левски или Цска бяха на мястото на ЛУдогорец в София щеше да има яко безредици , а чуждите фенове нямаше да посмеят да преминават като на парад през центъра преди мач.