Дунав се готви за най-важния си мач за годината

14:08
Дунав се готви за най-важния си мач за годината
След година, минала през изпадане от професионалния футбол и връщането на нови надежди за по-добро бъдеще, Дунав е изправен пред най-сериозното си предизвикателство за 2014 г. Драконите, които са най-резултатния отбор в третия ешелон у нас, посрещат втория в "Б" група Локомотив Горна Оряховица
 
Срещата реванш от 1/8-финалите в турнира за Купата на България е на 6 декември, събота, от 13 ч. на Градския стадион в Русе. Първият двубой завърши 1:1 в Горна Оряховица.
 
"Всички в отбора са здрави. Готвим се за най-важния ни мач през тази година. Очакваме го с нетърпение. Не знам как ще прозвучи отстрани, но ние трябва да продължим напред, независимо от това, дали е с грозна или красива игра. Ще направим всичко възможно, да зарадваме всички фенове с победа и Дунав да продължи напред в турнира за Купата на България", заяви старши треньорът на драконите Веселин Великов.
 
Феновете хвърлиха немалко усилия, за да може Дунав да разчита на необходимата домакинска подкрепа. Очаква се в Русе дори за мача да се завърнат младежи, които работят и живеят в други градове. Запаленият фен Венелин Иванов, който от години живее и работи във Виена дори написа в четвъртък вечерта на някои от приятелите си следното: 
 
"Спонтанно, леко болен, но свеж, реших да потегля към Русе, за да гледам в събота мача на Дунав. Предстои ми дълъг път, но живот и здраве ще съм на линия на Градския. Очаквам да се видим там! Само Дунав!" 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация