Започна делото срещу Рабех и Тиберканин

18:09
Започна делото срещу Рабех и Тиберканин
Софийският районен съд даде ход на делото срещу футболистите на Левски Юсеф Рабех и Рашид Тиберканин за хулиганска проява, след като двамата се сбиха с таксиметров шофьор през месец ноември миналата година.

На днешното заседание се явиха десет свидетели, сред които бе и спортно-техническия директор на българския шампион Даниел Боримиров. Съдът обаче отложи делото след разпита на свидетелите за 9 ноември от 14:30 часа. Тогава трябва да бъде представен акта, който е съставен от КАТ на извършителя Рашид Тиберканин, трябва да разпитан отново шефа на "сините" Боримиров и да бъде представен аудиозапис от радиостанциите на таксиметровата фирма на таксиджията от нощта на инцидента за времето от 21:00 часа до 23:00 часа.

Припомняме, че Районният съд до момента на два пъти отложи старта на делото заради ангажименти на защитниците на двамата марокански играчи на "сините", единият от които е с белгийски паспорт. Сега обаче делото започна.

Двамата футболисти на Левски участваха в сбиване в центъра на София, недалеч от Националния дворец на културата на 3 ноември миналата година. Инцидентът стана на кръстовището на булевард "Витоша" и булевард "Пенчо Славейков". Двамата марокански футболисти се удариха в таксиметрова кола на компанията "Радио СВ такси", без обаче да има сериозни щети и някой да е пострадал. Това обаче даде повод да се стигне до обидни реплики между таксиметровия шофьор и футболистите.

Много бързо на мястото на инцидента пристигнаха няколко полицейски екипа и два автомобила на Бърза помощ. Преди пристигането на полицейските екипи се бе стигнало до размяна на няколко шамара между двете страни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gocktherock
08.07.2009 23:28

" Съдът обаче отложи делото след разпита на свидетелите за 9 ноември от 14:30 часа." Дам, очертава се и това дело да бъде 2-3 години. Нема да се оправят тия съдии