Любо Пенев заложи на Роналдо за "Златната топка"

10:28
Любо Пенев заложи на Роналдо за "Златната топка"
Любо Пенев заложи на Реал Мадрид в анкетата на ФИФА и "Франс Футбол" за "Златната топка". Ел Голеадор постави Кристиано Роналдо и Карло Анчелоти на първо място в класациите за футболист и треньор, информира "Труд".

Пенев гласува като национален селекционер на България. След Роналдо той нареди германците Мануел Нойер и Тони Кроос. Сигурно е, че новият халф на Реал няма как да спечели, защото не е сред тримата с най-много гласове. А Роналдо е големият фаворит на букмейкърите, вече и с гласа на Любо. През миналия сезон треньорът на България заложи само на играчи от Бундеслигата – Франк Рибери, Роберт Левандовски и Филип Лам.

Пенев постави на първо място при треньорите Анчелоти, а след него нареди Йоаким Льов (световен шампион с Германия) и бившия си съотборник Диего Симеоне (шампион на Испания с Атлетико).

Треньор №1 по трофеи в историята на футбола Джовани Трапатони заяви, че Мануел Нойер трябва да спечели "Златната топка" тази година. "Този човек е невероятен вратар, а сигурно може да играе също така добре и като нападател", каза Трап. 75-годишният италианец, който сега съветва националния тим на Ватикана, добави, че очаква оферти и иска да продължи в професията. А великият италиански вратар Джанлуиджи Буфон (Ювентус) каза: "За да спечели някой на нашия пост, трябва да направи нещо необикновено. "Златната топка" не се дава вече на най-добрия, а на този, който е вкарал най-много голове. За да я спечели вратар, трябва да четири пъти поред да участва в мачове с дузпи и да спаси всички удари от бялата точка."

Последният вратар, който триумфира със "Златната топка", е покойният руснак Лев Яшин през 1963 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

one1win
04.12.2014 20:02

Няма какво да се залага. Знае се кой ще я спечели - Роналдо!

GrandeBarca
04.12.2014 17:10

Е повече от ясно е,че Роналдо взима 3та..беше най-добър като индивидуалист определено..и като отборно спечели ШЛ ...Меси наистина изведе тима си до финал на световно ,но не успя да помогне да го спечели..мисля,че това е единствената причина Меси да е в 3та..иначе след не много добрия ни сезон...а в личен план за Меси,който го мъчеше контузия даже и това,че е в 3та е добре,даже може би му е много,но като знаем кой е Меси и какво може Меси коментара ми изглежда смешен,но спрямо за миналия сезон си е така...Роналдо заслужава повече от Меси....Нойер не го броя няма кой да я даде на вратар в близките години.

sdw
04.12.2014 16:35

До коментар [@comment 1733029] от [@user levskirealfen]:

Най-интересното е,че има хора,които дори да видят изчерпателната картинка,която си постнал,биха казали,че ще е незаслужено *smile* В смисъл ... тези хора са пример за състоянието на държавата ни днеска

sdw
04.12.2014 14:02

Мисля,че в статията,Буфон е отговорил най-правилно на онзи твърдоглавец във форума.Даже не искам да му казвам ника.Колкото човека се сетят за кой говоря да ми харесат коментара *lol*

NickoRM
04.12.2014 17:51

Очаквам да се включи по някое време *lol*

sakata_97
04.12.2014 16:18

Точно така*joking**lol*

ComsteR
04.12.2014 16:10

*lol* *lol* *lol*