Гонзо: Левски е ощетен от всички наказания

18:32
Гонзо: Левски е ощетен от всички наказания
Спортният директор на Левски и временен треньор на отбора Георги Иванов нападна БФС след победата с 4:0 над Монтана в реванш от 1/8-финалите за Купата на България. Причината за това е поредната глоба, която футболната централа наложи на сините. Санкцията е 39 500 лв., която е една от най-големите, налагани у нас.

" Левски е ощетен от всички наказания. За други отбори изобщо няма наказания, а за нас има за всичко. Някои се опитват да се правят на шефове на гърба на Левски, да си правят реклама. Смятам, че трябва да се работи с феновете и да се разбере един път за винаги, че само с глоби няма как да стане. Държавата трябва да създаде закони, а БФС да следи да се спазват", изригна Гонзо, цитиран от "ТВ7".

Той разкри кои са пречките Димитър Димитров да се завърне на "Герена". Херо трябва да започне работа в Левски от зимата, но днес, 3 декември, той разкри, че това може и да не стане. "Има претенции за играчи, а клубът не е в състояние да ги осигури. Но всеки един треньор има изисквания, претенции, за да развие отборът по най-добрия начин. Той иска селекция, която всеки един професионалист би желал. Друг е въпросът дали можем да му я осигурим", каза Гонзо.

Шефът на Левски не пропусна да похвали и представянето срещу Монтана. В първата среща столичани загубиха с 0:2, но сега разбиха съперника си с 4:0 и се класираха за 1/4-финалите за Купата на България. "Изиграхме перфектен мач с много движения, динамика и комбинации. Победата трябваше да е по-голяма, но успяхме да изпълним целта си. Тренираме статични положения и това сега помогна. Знаехме, че не трябва в никакъв случай да допускаме гол и го направихме. Футболът е за удоволствие и точно това правихме в мача – забавлявахме се. Когато всички си знаят тактическите задачi, няма проблем да има ротации, който влезе ще знае какво да прави. При нас всички знаят какво трябва да правят на терена. Ако ни бяха вкарали за 1:3 щяхме да кажем, че съдбата е против нас. Видяхме и с Литекс – два удара и ни вкараха два гола. Когато Левски не побеждава, тогава е проблем, всяка една среща за нас е мач на сезона", добави Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ko4o4
04.12.2014 09:20

хехе Стойчо номер 2 = Гонзо *joking*

а иначе съм напълно съгласен с коментара под мен, само че включвам всички отбори - никой не заслужава да го наказват заради шепа кретени с идиотска представа за футбол и забавление *cards*

night_wolf1984
03.12.2014 21:48

Левски и другите отбори не трябва да страдат заради шепа надрусани гамени*smile*

ForBiDDeNMaN
03.12.2014 20:47

Тоя пък не спря да мрънка.Съдии, наказания, публика, времето, топката, празниците..все за нещо мърмори...Няма по голям палячо в българския "футбол"

sensea
03.12.2014 19:50

Херо се чуди как да се измъкне ....много добре знае ,че няма пари за играчи....Ако е мъж ...да идва и да почва с юношите ...да ги развие....ако не ...значи не е за Левски!

suchmo
03.12.2014 19:41

Гонзо ревльото!

madridista98
03.12.2014 20:17

О, Боже опази !!! Чорбе да говори за реване *smile*) ми то това е на Стойчо основното занимание, то не са декларации, смяна на съдии, заплахи, директиви, тенденциозно съдийство ... *erm**erm**erm*