Колев: Черно море постигнаха това, което искаха

17:16
Колев: Черно море постигнаха това, което искаха
"Трябва да поздравим Черно море, защото те постигнаха това, което искаха", заяви треньорът на Славия Иван Колев.

Белите завършиха наравно - 2:2, като този резултат устройва повече моряците, които продължават напред в турнира за Купата на страната.

"За наше съжаление го постигнаха и с малка доза късмет и наша грешка. Първият гол обърка мача за нас, доста разстрои играта ни. Вторият гол не се нуждае от коментар, а от сериозна работа и приказки с всички участници в тази грешка. Това, от което мога да съм доволен е, че през второто полувреме момчетата се опитаха да играят за себе си, за клуба и искаха да покажат характер, а това е много важно! Изравнихме мача и искахме да го спечелим, но не мога да кажа, че това е кой знае каква утеха", каза още Колев.

"Доволен съм от младите момчета, които бяха на терена. Те показа дух и агресивност, каквато в интерес на истината ни липсва и то точно в средата на терена. На тях не им достига все още опит, особено, когато се играе срещу отбори като Черно море. Младите редуват добри изпълнения с грешки. Но съм доволен от това как нашите играчи се развиват и ще им се дава шанс за изява и в бъдеще", добави Колев.

"Мичел все още е футболист на Славия. До завършването на първенството не се мисли за освобождаването на футболисти, както и за привличането на нови попълнения. Не са верни спекулациите, които излизат в пресата за това, че подготвям освобождаването на този и на онзи", завърши треньорът на Славия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация