Трабзонспор - Генчлербирлиги, загубен

17:47
Трабзонспор - Генчлербирлиги, загубен

Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. ноември: 15 познати от 20 мача - 75.0% успеваемост

Залог на деня за 01.12.2014 г.



Транзонспор е сочен за огромен фаворит в този мач и евентуалната домакинска победа се смята за безкрайно логично, но детайлите сякаш водят в друга покоса. Домакините имат изключително натоварена програма (играят и в групите на Лига Европа) и грешната стъпка от тяхна страна изглежда само въпрос на време. Техният състав първо е висока средна възраст, а второ има много ново играчи в него и липсата на достатъчен синхрон няма как да започне да оказва значение с напредването на сезона. Генчлербирлиги загуби само един от последните си пет мача, а от началото на сезона не е губил визита с повече от гол разлика. Ако гостите не успеят да си тръгнат с точка или три от този мач, то поне изглежда безкрайно вероятно евентуалното поражение за тях да бъде минимално.

Прогноза: Победа за Генчлерлиги при +1,5 гола, Коефициент: 1.70

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

atamanov
01.12.2014 21:05

"Техният състав първо е висока средна възраст, а второ има много ново играчи в него и липсата на достатъчен синхрон няма как да започне да оказва значение с напредването на сезона".
Като свърши сезона новите играчи съвсем няма да имат синхрон и трябва нови да се се купуват *tongue* Така излиза