Петев: Проведох разговор с Боби Михайлов

10:47
Петев: Проведох разговор с Боби Михайлов
Спряганият за наследник на Любослав Пенев начело на националния отбор на България – Ивайло Петев, призна в интервю за "TV7", че е провел разговор с президента на БФС Борислав Михайлов.

"Какво се случи до момента? Имахме един телефонен разговор с президента на БФС г-н Борислав Михайлов. Обади ми се преди известно време. Не говорихме доста. Попита ме как е минала работата ми в Кипър, попита ме дали следя българското първенство, националния отбор, какви са ми приоритетите за бъдещето. В рамките на 2-3 минути мина нашият разговор, след което не сме се чували повече. Към днешна дата почивам", каза Петев, след което продължи.

"Поласкан съм от това нещо. Все пак няма треньор, който да не го ласкае националния отбор. Аз съм такъв човек, че работата за 3 г., ако мога да я свърша за 1 г. - по този начин преследвам нещата. Не е никак лесно, но ако се върнем назад, съм успял по някакъв начин. На този етап за мен парите не са най-важни, не са и маловажни, естествено. Но в определен момент трябва да избера най-правилното решение за мен. Пак повтарям – това е голямо признание за мен и качествата ми и съм поласкан от този интерес. Какво ще се случи – ще видим. Трябва да избера най-доброто решение за себе си. Каквото и да е то, работя, за да постигна цели", добави специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация