Младенов: Футболът се превърна в селяния и цирк

15:37
Младенов: Футболът се превърна в селяния и цирк
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана много разочарован от факта, че армейците не успяха да победят като гости Марек и стигнаха само до равенство 0:0.

Специалистът изрази възмущението си от факта, че реферът подмина две ситуации, в които армейците претендираха за дузпа.

"Доминирахме през целия мач, създавахме голови положения, но не успяхме да ги вкараме. Най-после съдията да направи грешка и да ни даде дузпа, защото досега винаги са били безгрешни", заяви Младенов.

"Изобщо всичко е перфектно в тоя мач. Гледахме мача им с Лудогорец, те бяха перфектни тогава. Ще помоля Господари на ефира пак да направят клипче. Превръщаме българския футбол в една селяния", допълни специалистът.

"Ние вече отстъпваме и се прекланяме на каузата, националната кауза. Миналата година им оскъпихме титлата, а тази година още повече ще я оскъпим явно. Очаквам същото, което днес видяхме. Всички се подчиняват на каузата. Вече три години подред, вече четвърта. Българският футбол го обръщаме на цирк, но ние сами сме си виновни за това нещо", каза още Стойчо Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

enrique
01.12.2014 09:19

Добре де - каквото и да е първенството като ниво най-важното е на кой ще е шампион, а какво се прави след това. Предпочитам Лудогорец ако ще и 15 поредни пъти да е шампион, но да се радвам истински като гледам мачовете в Европейските турнири, а не голям кеф от шампионска титла в първенството и отпадане в първия предварителен кръг с отбори, които дори не сме и чували в общи линии. Аз затова отдавна не ги слушам тези интервюта, че все или съдията крив, или терена бил на бабуни или вратите били по-ниски, та топката разбираш ли - все в аут отива *smile* Не съм футболист и вероятно нямам такива качества, но все си мисля, че ако един отбор създава положения все ще има шанса да отбележи. Ама ако се чудят топката кръгла ли е или има ръбчета - скоро няма да видим някакво развитие в останалите отбори.

sundza
01.12.2014 10:40

от една страна си прав, но от друга - по този начин какво се случва с националния ни отбор. Защото, ако е важно благоденствието само на един отбор (и то само защото някой собствени е решил да почеше егото си, не за нещо друго), то няма какво да ревем на кое място завършваме всяка една квалификация. Сами се сещаме, че дори да искаме, няма как да наденем националните екипи на целия отбор на Лудогорец. Най-малкото, защото там има 5 играещи българи.

korektor
01.12.2014 01:39

и естествено объркал съм името на моят любим отбор ... Извинявам се за това ..

MU121
01.12.2014 00:10

Каза клоуна и се разплака*cry**cry**cry*

Jason_Scotland
30.11.2014 21:16

Още като видях, че Стойчо е дал интервю и знаех, че като отворя статията отдолу ще са редовните абонати "фенове на Стойчо"*joking**joking**joking*
Интересно, че в последните не бяхте толова активни под интервютата на Гонзаре макар да бяха в същия стил*wink**erm**blush*
Инак требе се съгласим, че също не одобрявам постоянното търсене на вината в другите. Щом Гонзо и Стойчо говорят така съм сигурен, че имат право и истината в думите им е над 50% без значение колко точно.
Това, което е по-важно обаче да си гледаме нашата игра първо и това да са ни основно коментарите а не всяко интервю да се превръща в шоу за медиите. Знам, че и двата отбора не са в най-силните си години и като те порежат 2-3 в най-важните моменти на мача и увисваш с равен или загуба ама превръщаме футбола в чалга инак.
За действията на Домуса ... без коментар*thumb_down*

Jason_Scotland
01.12.2014 07:45

Съгласен съм. Не виждам за какво да споря*thumb_up*

korektor
01.12.2014 01:38

Пусни си интервюто на Гонзо след мача с Литекс ( аз несъм фен на Гонзо и не одобрявам това ,че е тренер на Левско , но като фен го уважавам много) там той каза много истини и за БФС и за всички ... 2 дена преди мача наказват Гонзо за Литекс плащат на Марек , и другата седмица няколко дни по рано ще накажат и Цска с мач без публика и Домуса ще плати на гостите да направят нещо и така ще смали разликата с Цска + загуби от това без публика ... истината е ,че Домуса диктува БГ футбола и БФС правят всичко ,което им каже защото Лудогорец сега мачкат в Европа и наще ще се бият в гърдите как са им помогнали + някой лев в джоба ... Уефа трябва незабавно да дойде и да раследва всичко от БФС до всичките отбори и всеки да си понесе наказанието дори това да е Левкси Цска Марек или който и да е .. трябва да се изкоренят тези работи. за финал извинявам се ,че пиша това в тази тема *smile* може малко да са ми разбъркани думите малко бях с приятели :Д

Gogata85
30.11.2014 19:35

дузпата не беше грешка. ръката на футболиста на Марек изобщо не е в естествено положение и съдията има право да даде нарушение!!!

putopalo
30.11.2014 21:37

Гого,Стойчо тука се опитва да иронизира,като казва че,съдията е направил грешка и е дал дузпа за сесека.

bigfire
30.11.2014 19:24

Каузата,каузата .. шматка .. неможе да бие последния и се оправдава с каузи и маузи ... само говори,а нищо не прави,футбола се е превърнал в цирк,верно е .. но той е главния артист *wink*

Kalinho
30.11.2014 19:12

най - големия циркаджия и смешник. Винаги някои друг е виновен. Сега добре, че нямаше сняг, че не ми се мисли. За съдията само ще кажа, около 90 мин два 100% картона на Неделята и на Оршулич това е само около 90 мин.

idol_bg
30.11.2014 18:38

Пак някой друг е виновен на Стойчо.....хахахаха.Ще се пукнат от яд шоплука че един провинциален отбор прави история и работи като европейски клуб.Само с пари,голям отбор не се прави,ама и само с желание също не става.Трябва нещата да са балансирани,да има от всичко по малко.В Левски и ЦСКА все едното нещо липсва....така че да гледат и да си вадят поуки....ако са умни.Иначе вечно ще се оправдават със природните стихии......))))

RMRM7
30.11.2014 18:23

С такива треньори като този, и президенти като Венци Стефанов ,които нямат едно културно изказване пред медиите,няма как да не е селяния

SuperSizee
30.11.2014 17:51

Като ЦСКА-ар ще го кажа, че най-големия селянин е този, който изрече тези думи. Как иска да вземе завързани мачове (лош терен, много защита, лоша постройка) като играе с една тумба ци****. Логично беше това да е много труден мач след като не загубиха мача с Лудогорец.

cucurigo
30.11.2014 17:33

Алчния Стойчо вижда как му бягат мангизите.

Garrincha
30.11.2014 17:32

На тоя нещастник , всички други са му виновни , но не и той ! А колкото до селянията и цирка - Стойче е от главните герои !

plus1
30.11.2014 17:29

Неустойчооооо *cry**cry**cry**cry**cry**cry**cry*

rumbaki
30.11.2014 17:28

На крива ракета и е крив космоса....

AC_Milan_92_45
30.11.2014 16:27

Оу, чак вече и ЦСКА почва да ме дразни само заради този. Той повече другите гледа отколкото своя отбор. И с това "Призовавам феновете на ЦСКА да не подкрепят Разград в Евро турнирите". Че те феновете на ЦСКА да не са деца, кой си ти да им казваш за кой да викат, къде да викат. Който иска ще ги подкрепя, който не иска, сам ще си реши.

Rezors
30.11.2014 16:23

Еми да,друго е да се скараш с лекарския щаб на противниковия отбор,нали Стойчо?*smile*

ApricotGarden
30.11.2014 15:58

Миналата година (ако не се лъжа) имаше подобно изказване, но не знам дали беше от страна на ЦСКА или Левски ( сигурен съм, че дойде от еин от тези два титани в български футбол), че '''слабаците'' играели силно само срещу тях докато лягали на конкурентите.

Дори и това да е така, преди Лудогорец да се появи тази практика разбира се съществуваше ( не са я измислили в Разград). Разликата е, че като дойдеха евротурнирите падаха от Мури, Тамперета и още много, които съм забравил поради вече голямата им бройка.

ak47_
30.11.2014 15:45

''Младенов: Българският футбол се превърна в селяния и цирк''.Боже кой го казва...да се смея или да плача.