Последният \"росонер\"

15:14
Последният \"росонер\"
Селекцията в италианския колос Милан е към своя край. Бразилският нападател на Севиля Луиш Фабиано остава единствената цел за "росонерите", но засега все още клубовете не могат да се разберат за цената, разкри изпълнителният директор на италианския тим Адриано Галиани.

Трансферът на крайния защитник на Порто Али Сисоко се провали, след като играчът не премина медицинските прегледи. От Волфсбург отказаха да продадат нападателя си Един Дзеко, а интересът към нападателя на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар отпадна. Вчера ръководството на Милан парафира договор с централния защитник Огучи Ониеву, който дойде на "Джузепе Меаца" със свободен трансфер от Стандарт Лиеж.

"Единствените преговори, които водим са за Луис Фабиано, играч, който нашият треньор Леонардо предпочита пред Хунтелаар", заяви Галиани.

"Подготвили сме няколко милиона", допълни още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
08.07.2009 22:20

Dorostoler ....На теб приятелю,ще ти кажа само едно нещо относно Милан.Ако си схватлив ще разбереш какво имам предвид.Предварително уточнявам че това не съм го измислил аз,видях го в някакъв форум,но е много точно казано.Формата е моментна,но класата е вечна.

pe6obg123
08.07.2009 22:12

dorostoler без самнение ти си голям разбира4 сигурно си истински фен на ман4о и си мисли6 4е те са наи великите милан ли не е голям отбор бе сме6ка? тва е наи титулувания отбор в целия свят а ти ми говори6 глупости аре моля ти се провери преди да си даде6 компетентното мнение а и луиш фабиано то4но в порто играе тои е звездата там

Dorostoler
08.07.2009 22:00

Sneijder_95 , как може да наречеш Милан по-голям отбор точно сега,при положение че се борятда влязат в чеворката на ,посредственото в поседните години,италанско калчо...Според мен в Порто има повече шансове за развитие и при евентуален трансфер в Милан възможностите са две-едната е кариерата му да се закучи (както в един определен момент се случва с много бразилци) , а другата е да поведе Милан към успехи,което лично на мен не ми се вярва...Все пак да видим какво ще стане,много ми е интересно развитието с този трансфер.

Dagoberty
08.07.2009 19:55

Е дано да вземем нападател плюс още 1 защитник,щото иначе нищо добро не ни чака,освен това сезона е дълъг *sad*

PMR
08.07.2009 17:54

Само така - името на Адебайор не искам да го виждам никъде в темата Милан. *joking*

VesuBG
08.07.2009 15:49

Снайдерчо виждам че си на 14 все още но като не знаеш не коментирай ... времето на Фабиано мина на 28 е за какъв талант говориш ... това че се намира в най-добрите си години не означава че е талантлив *wink*

Sneijder_95
08.07.2009 15:42

Луиш Фабиано е доста талантлив и ще е по-добре ако играе в по голям клуб като например милан *thumb_up*

dumbo_s
08.07.2009 15:31

Според мене нямат изобщо човек , който да може да им осигури трасфери на разумни цени ... Купиха и Рони от Барса прекалено скъпа и Зиидорф , просто всеки отбор ги тумби за трансфери .... *wink*