Хасково изненада неприятно Берое

16:26
Хасково изненада неприятно Берое
Берое загуби с 1:0 от Хасково в мач, който се игра изцяло пред вратата на домакините. Владислав Узунов обаче реализира с удар отдалеч и оползотвори единствената опасност за последният в класирането в мача, с което донесе и победата за отбора си. Беройци направиха всичко възможно да обърнат развоя в своя полза, но не успяха да материализират тоталната си доминация в срещата.
 
Противно на всякаква логика домакините откриха резултата в 11-ата. Владислав Узунов се разписа с изненадващ точен удар от далечна дистанция.
 
Беройци направиха невероятен пропуск в 36-ата минута когато при бърза контраатака за зелените, топката бе подадена от Елиаш извеждащо за Венцислав Христов в наказателното поле където Педро Еуженио го изпусна, Христов напредна един метър и пробва да чукне топката покрай излезлият да го пресрещне Банков, но в последният момент стража успя да изтегли крака си настрани и да пресече удара.
 
В 67-ата минута Венцислав Христов се измъкна добре от защитник в средата на терена, реферът добре видя авантаж, а нападателят напредна и стреля по земя, но и този път Николай Банков еб безгрешен и спаси.
 
До края беройци така и не успяха да материализират преимуществото, което имаха в цялата среща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rad011
29.11.2014 17:54

Славия 3-0 Ботев,Хасково-Берое 1-0.Една дума:ТОТО!

sensea
30.11.2014 09:33

Борба за хляб ...с такава игра кинти от фенове няма...